Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
555
Cevap
41
Favori
43.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

Cyber Engine Tweaks modu intel ve nvidia olan sistemde bir işe yarıyormu arkadaşlar

Yazan yaradığını söylüyor, bende imzamdaki sistemle yaramadı. Belki farklı senaryolarda ya da ne bileyim daha düşük konfigürasyonlarda yarıyordur, denemeniz lazım...

• Araç kullanırken stuttering yani anlık takılmalar yaşayanlar oynanış ayarlarından Yavaş HDD Modu’nu açıp deneyebilirler, bende ciddi bir rahatlama sağladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 fps'de düzgün bir şekilde oynamanın yolu var mı? Bildiğim kadarıyla bunun için sync ayarları falan oluyordu akıcılığı sağlamak için. Zaten gamepad ile oynuyorum

• Oyunun 1.05 güncellemesi detayları belli oldu ve PC için yakında geleceği belirtilmiş.Güncelleme belirli AMD işlemciler için performans iyileştirmesi ve genel hata düzeltmeleri içeriyor.Bunun dışında "memory_pool_budgets.csv" dosyasının güncelleme ile kaldırılacağı paylaşılmış.Bu dosyanın oyunun tam sürümüyle bir ilgisi olmadığı ve oyunun gelişim sürecinden kalan bir dosya olduğu belirtilirken ayrıca üzerinde bir değişiklik yapmanında performansa herhangi bir etkisinin olmadığı belirtilmiş.Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü 

https://game-updates.info/cyberpunk2077?3

memory_pool_budgets.csv

• cyberpunk 2077 — from the creators of the witcher 3: wild hunt
    Hotfix 1.05
    https://www.cyberpunk.net/en/news/37166/hotfix-1-05

• konu için teşekkürler

• Hicks kullanıcısına yanıt

Performans anlamında 8 ve üzeri çekirdek işlemci kullananlar için değişen hiçbir şey yok

• iyi birisiydim kullanıcısına yanıt

Hocam daha düşük ekran kartlarıyla darboğaz yapmıyor olabilir. Bende r5 2600 ve 5600xt ikilisi var işlemci %80 kullanımı çoğu yerde rahat geçiyor. Sizin 6/6 işlemciyle darboğaz yaşamanız normal diye düşünüyorum. Belki ilerleyen güncellemelerde optimizasyon iyileşince bu durum ortadan kalkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam ben de öyle düşünüyorum. teşekkürler.

peki 10400f bu açıdan çok fark yaratır mı hocam cyberpunk 2077 özelinde ?

Bence windows'un da sıkıntı olabilir, arkaplanda çalışan 1 şeyler işlemci'ni tırtıklıyor fln olabilir, mesela windows'u optimize etmediysen, youtube'ta arama yapıp gördüğün kapatmalar'ı uygula, aygıt yöneticisi'nde yüksek duyarlıklı olay süreölçeri devredışı bırak, bios'un da hpet var ise kapat.

Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü

Bende'de snnki ile benzer sayılabilecek 1 system var ama öyle 30fps ye düşme durumu hiç yok, 1080p'de dlss kalite de oynadığım'da 60 altına hiç 1 yerde inmiyor, dengeli'ye aldığım'da 60'lar a indiği oluyor, 1440p'de dlss dengeli'de dahi çatışma'lar da en kötü 50'ler e düşüyor.

Cpu burada deff - 1080p DLSS kalite & dengeli

Cpu all core boost - 1440p dengeli + 1080p kalite.

• Conar-XP kullanıcısına yanıt

hocam arka planda çalışan bir uygulama olmuyor. oyun içinde afterburnerla baktıgımda şehir kısımlarında işlemci %95 oluyor.

görev yöneticisinde baktıgımda da oyundan başka ciddi işlemci yiyen hiçbir şey yok.

" windows'u optimize etmediysen, youtube'ta arama yapıp gördüğün kapatmalar'ı uygula, " bunu biraz açar mısınız tam anlayamadım.

bir de cyberpunktan başka hiçbir oyunda böyle takılma gibi sorun yaşamadım işlemcim kaynaklı. valhalla gibi işlemci yüklenen oyunlarda dahi böyle bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 19 Aralık 2020; 15:40:46 >

Başta hpet (yüksek duyarlıklı olay süreölçer,) sonra Windows'un için'de yük'lü gelen gereksiz uygulama'lar var, kapatılması (yapılandırılması gereken) dünya kadar gereksiz ayarlar var, windows ayarları'na girip system /cihazlar/ağ-internet/uygulamalr/kişiselleştir'me vs gibi nekadar bölüm varsa ve ora'lar da ne kadar gereksiz kısım varsa kapatmak gerekiyor, dediğim gibi windows optimize şekli'nde youtube'ta aratırsan bu durum ile âlâka'lı dünya kadar içerik bulabilirsin, aygıt yöneticisi'nde sata ahci sürücüsü standart ise anakartınn sitesinde indirme kısmı'ndan varsa anakartın'a özel Intel Rapid Storage Technology Driver yoxa'da intelden indirr klasöre çıkartır aygıt yöneticisi'nden ide/ata/atapi denetleyicisi başlığında standart sürücüyü güncel'le der, çıkarttığın dosya'da ki driver klasörü'nü gösterip yüklersin, win açılış hızın bile bariz artar vs gibi 1 sürü optimize'ler yapılabilir, ssd kullanıyorsan nette ssd performans ayarları şeklinde 1 arama yapar neleri açmak/kapatmak gerekiyor bakar/yaparsın.

Bana göre 1080p'de dlss'i açıp performans yada ultra performans'a çekmediğin taktir'de, o işlemcinn o kadar sürünmesi mümkün değil.

burası v nin evinin önü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 19 Aralık 2020; 16:35:12 >

Etrafta kimse'de yok gibi ama şu ayar'ı orta yada düşüğe alınca 1 fark yaratıyormu, deneyebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.