Perinçek gibileri var ne yazık ki :) Katılıyorum. Iyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk 2077'de Atatürk'e Hakaret? (25. sayfa)
-
-
Konu hassas olunca birbirimizi yanlış anladık sanırım sorun yok (:
Hocam bence tarafının önemi yok, ne olursa olsun böyle bir tercih yapmamalıydı. Yani iyiye yormak istiyorum, belki de 3-4 kişi bunu ilk geyik olarak yazdı güldü, sonra da unuttular o şekilde kaldı. Bilemiyoruz ki, umarım bir açıklama yaparlar. Hoş değil ama orası net.
Oraya bir geyik atacaksan mesela, bir ara "Bu adamlar nereye bakıyor!" diye bir fenomen oluşmuştu ülkede. Reklam sloganıydı sanırım. Onu yazsalardı güler geçerdik, güzel bir yerelleştirme olurdu. Bu yaptıkları mizah da değil, komik de değil, dümdüz terbiyesizlik...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 14 Aralık 2020; 12:40:18 > -
Bence çok masumane değil, adamsanız oyunu oynamssınız bir daha cd projeckt oyunu almassanız. Başka birinin lafına yapılsa da ifade özgürlüğü derdiniz. Böylede iki yüzlüsünüz.
-
Halen içinde bulunduğun bataklıktan konuşuyorsun. Sanki "ahlak" denen kavramı tanıyormuş, 7/24 bel altına kafa yoranlardan değilmiş gibi "aaa gö. yazmışlaaar, ne kadar ayııııp" moduna girmeniz saçmalık. Oyunda slip donla sokaklarda dolaşıyorlar diyoruz halen konuşuyorsun. Ayrıca ben senin kutsalına saygısızlık etmedim, gereksiz tavırlarla ilgili fikrimi söyledim. Sense bataklığından konuşuyorsun. Aramızdaki karakter farkı bu. O kafa kesenler benim değil senin türdaşın, senin gibi bağnaz, saldırgan, amaçları dini yaşamak değil dini kullanmak. Tıpkı senin türünün yaptığı bağnaz Atatürk istismarı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha 2 kelime okuyamayan insanlar burda sacma sapan duyar kasmis. perilous futur yaziyor futur. İngilizcesinde zaten kelime oyunu var. Neymis ulkede yasaklanmaliymis oyun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Göklerde İstikbal den bahsedebilmek için Adam gibi Adam olan Liderlerin icraatlerini konuşmak lazım, Sloganla iş yürümez.
Abdülhamidin liderliği nasıl kendi dönemine ışık olduysa, Mustafa Kemalinde kendi dönemine ışık olmuşsa, ERDOĞAN ın liderliği de bu döneme ışık olmuştur.
Beğenirsin beğenmezsin.
Laf ebeliği tarihi şüpheli olanlara yakışır, icraat konuşsun...
Alıntıları GösterOlm sana 1920lerde Atatürk tarafından açılmis uçak Fabrikası ve uçaklar attim. 2020de uçak yapmayı marifet sanıyorsun. Hasta misin? Millet mars a gitti. Hala icraat diyorsun. Afyon mu içiyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sonic.StormHalen içinde bulunduğun bataklıktan konuşuyorsun. Sanki "ahlak" denen kavramı tanıyormuş, 7/24 bel altına kafa yoranlardan değilmiş gibi "aaa gö. yazmışlaaar, ne kadar ayııııp" moduna girmeniz saçmalık. Oyunda slip donla sokaklarda dolaşıyorlar diyoruz halen konuşuyorsun. Ayrıca ben senin kutsalına saygısızlık etmedim, gereksiz tavırlarla ilgili fikrimi söyledim. Sense bataklığından konuşuyorsun. Aramızdaki karakter farkı bu. O kafa kesenler benim değil senin türdaşın, senin gibi bağnaz, saldırgan, amaçları dini yaşamak değil dini kullanmak. Tıpkı senin türünün yaptığı bağnaz Atatürk istismarı gibi.
Olm sen benim kim olduğumu nereden biliyorsun. Neye dayanarak 7 24 cinsellik düşünüyorum diyorsun? Bu hasta fikirler ailenden mi geçti?
Kafa kesenler senin inandığına inanıyor, ben inanmıyorum ok?
-
bi gtluk oldugu kesin. :)
Bu arada gercekten istikbal g--lerdedir diye bi radikal sanatcilik da olabilir. Ben bunu ATATURKE HAKARET gibi algilamam. Atamizin o bilge sozunun, gunumuze uyarlanmisi seklinde gibi.
Gunumuz dunyasinda, ulkelerin kaderlerinin g,,lerin elinde oldugunun altini cizilmis oldugu seklinde dusundum ilk okudugumda. Adam hakli dedim icimden.
sadece ceviri hatasi olsa, cidden Ataturkun ekibi ile yukari baktigi fotonun Abstract halini koymazlar oraya.
-
O zaman yayın yasağı geliyor hocam
-
Arkadaşlar direk beni gömmeyin de nette böyle saçma sapan makkaleler mevcut siz ne diyorsunuz ?
Biri Mussolini diyor vs vs
-
quote:
Orijinalden alıntı: NecroCyber-777Arkadaşlar direk beni gömmeyin de nette böyle saçma sapan makkaleler mevcut siz ne diyorsunuz ?
Biri Mussolini diyor vs vs
aynen soz Mussolini nin diyor orada da . sasirtici. dogru mu acaba
-
Valla hocam ben de anlamadım . İşin ilginci bir çok sözün Atatürk'e ait olmadığını söylemişler. İlginç valla.
-
Bu yapılan bir hata değil direkt olarak kasti bir harekettir. Durup dururken kimse oraya bu sözü yazmazdı. Bilerek yapılmış bir şey; bu bile oyunu korsan oynamak için yeterli bir sebep.
-
Şaşılacak bir durum yok çoğu söz Ataturke ait değil biraz araştırmak yeter ..Adalet mülkün temelidir sözü Hz omerin sözüdür mesela ve daha bir çok örnek .
Donanım Arşivi çöp forumunda bununla alakalı konu açılmış ama hemen kilitlemişler. Gördüğüm kadarı ile o forumda bu konuyu takmayanlar ve değerlerine saygı duymayanlar çok fazla. Bu forumu kullanan varsa bence kullanmasın. Nerde velet var doluşmuş o foruma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sleepingawakeOlm sana 1920lerde Atatürk tarafından açılmis uçak Fabrikası ve uçaklar attim. 2020de uçak yapmayı marifet sanıyorsun. Hasta misin? Millet mars a gitti. Hala icraat diyorsun. Afyon mu içiyorsun?
Alıntıları GösterBuna çok güldüm 😂😂😂😂😂😂😂😂
Gerçi herkesin tarihi kendine demiş arkadaş önemli olan yaşadığın zamandaki tarihte neler yaptığın ve ne zaman sonra halen konuşuluyor onu bilmek lazım.
Mesela 2011'den bu yana göklerde yerli ve milli uçaklarımız var ve hâlen yere inmedi bu bile mükemmel bir teknoloji o yüzden Avrupa bizi kıskanıyor. 2023'de senin bakış açınla Lozandaki gizli bir madde ile 100. yılı dolunca Türkiye şahlanacak belki o zamana inmeyen uçağımız iner biz de görmüş oluruz.
Mesela Togg yerli ve milli arabamız olacak içindeki navigasyon da bile Türkçe dil desteği yok ve hiçbir parçası yerli üretim değil hepsi ithal ama olsun adı Türkçe sonuçta yerli ve mili yersen
-
Öf ya arkadaş öf ya ! Ne kadar duyarlı hassas bir toplum olduk. Adamların işi gücü yok Atama hakaret mi edicekler ? Atam'ıza laf edip , oyunu Türkçe mi yapacaklar ? :D Bu kadar saçma düşünmeyin. Millet neler neler yapıyor duyar kasmıyor , biz bir İstikbal Göklerdedir sözünü kaç gün olay yaptık. COD MWde de baya duyar kastık . Relax olun arkadaşlar kimse TÜRKİYE ve ATATÜRK düşmanı değil . Olsa bile Türklere özel fiyatlar , Türkçeleştirme çalışmaları vs. getirmezlerdi.
David Beckham hindi paylaşıyor , direk Türk bayraklarını yoruma koyuyorsunuz. Biraz milli duygularınızı mantıklı kullanın arkadaşlar .
-
The Last of us part 2 de şu metinde yetişkin diyeceğine yetiştin diyor. Yine T K harf karışıklığı bu büyük talihsizlik ve bilerek yapılan bir şey olmadığını düşünüyorum. Somut örneğini size gösterdim. Tabi yine de çevirmenlerin bir dahakine çok dikkat etmesi gerekiyor. ( Bu arada The last of us ları aynı çevirmen kadro çevirmişti. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassaparrow -- 14 Aralık 2020; 16:42:11 >
-
HALA BU OYUNU OYNAYAN VAR MI?!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X