Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (745. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.858
Cevap
210
Favori
1.058.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

    1 Oyunda Gördüğüm En Kötü Hdr Performans Bu Olabilir

    Kontrast,Renkler Komple Silik,Soluk,Hdr Diye Satacaklar Oyunculara,Varmı? Var ! 

    Kimse çıkıp açık açık dile getiremiyor ama bu oyun Pre-alpha dan çıkıp alpha aşamasında satışa sunuldu her şeyin özeti budur. Geliştiren ekibin erteleme istemesi, iş bilmez şirket yönetiminin de erteleme yok yayınlıcaz artık diye diretmesi tüm bu yaygaranın ana sebebi.


    Pre alpha > Alpha > Beta > Release candidate > Stable



    Şuan sunulan da tam olarak Alpha  





  • TheMute23 T kullanıcısına yanıt

    Rdr2 yapması risksiz ve kolay bir açık dünyaya sahip öyle mi? Cidden inanıp yazdınız mı bunu...

  • Şu geri dönüşü olmayan yoldan sonra oyun ne kadar kalıyor? Restoranta girmedim daha

  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihcskn

    Rdr2 yapması risksiz ve kolay bir açık dünyaya sahip öyle mi? Cidden inanıp yazdınız mı bunu...

    2077'de geçen mega şehirlerin, teknolojik arabalarla yapılan bir açık dünyaya kıyasla evet basit bir açık dünya. zaten bir tane büyük şehir var RDR2'de onun dışında dağ bayır. Ha oyun çok güzel orası ayrı konu ama 2077 kıyasla basit.

  • Cyberpunk ı gerçekten severek oynuyorum ama gözünüzü seveyim RDR 2 ile kıyaslamayın. CP 2077, RDR 2 nin yanından yamacından geçebilecek kalitede bir oyun değil. İstediği kadar cilalasınlar, düzeltsinler yine de aynı kaliteyi yakalayamazlar, bırak aynı kaliteyi o zaten imkansız da yarı kaliteyi bile yakalayamazlar.


    RDR 2 bambaşka bir boyut, bir oyunun gelebileceği son nokta.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 20 Aralık 2020; 22:47:45 >






  • Çatılarda gezerken buldum, oyun hiç bir şekilde haritada ünlemle veya bir işaretle göstermiyor tamamen arayıp bulmanız lazım. Sehiri gezerseniz böyle onlarca şey bulacaksınız. Ayrıca şunu farkettim ki bu oyun aynı zamanda bir platform oyunu, şehirde bir çok noktaya yere adım dahi atmadan hızlanarak ve zıplayarak gidiyorsunuz. Muhtemelen duvarda yürüme o yüzden vardı ama sonradan neden çıkardılar bilmiyorum. Ayakkabılarda hızlanma boostları vs oluyor doğru bir armor seti dizerseniz şehirde koşarak zıplayarak bir yerden bir yere gitmesi çok eglenceli haberiniz olsun. Ve tabi double jump şart bunun için (:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 20 Aralık 2020; 22:49:41 >




  • Şu sokağa bir dalayım, şu çatıya tırmanayım diye gezerken bir çok efsanevi eşya buldum. Sokak aralarında ki garaj kapılarına da dikkat edin. Bazıları açılabiliyor, içeri girince görev bile çıkabiliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyezial

    Bu mesaj silindi.

    rtx380 de oyun kastı,iade almadılar 3 saat geçti diye,3 saatin 2 saati video ayarlarında geçti

  • Cy2077 şikayet sorunlar vs diye bi forum açılmalı arkadaş sorun yaşıyorsunuz para verdiniz haklısınız ama ne yani biz zevkle oynuyoruz diye neden bu kızgınlık... bu şirket bence en büyük sıkıntısı vaadettikleri şeyler cok büyüktü, eğer ki hiç bşy demeden bu oyunu çıkarsalar agzımızın suyu akardı. Yine de güzel oyun eksiklikleri olsa da. Sevdiğim oyunun 9 ay türkçe yamasını beklemyrm en azından. İçerik dolu oyuna girince eğlenceli zamanlarm oluyor. Az önce öyle birden toplanan kalabalıl gördüm protesto vardı gittim katıldım polise sıktım:) güzel eğlendiriyor beni eksiklikleri olsada
  • Şu oyun gerçekten apayrı bir dünya. Başlı başına bir dünya. Acaba 2. Kez oynasam mı bilemiyor insan hikayeyi bir kere bitirince oynayasım gelmiyor artık :/
  • Arkadaşlar oyunu bitirince nocturne görevi var asansörün önüne döndü.Göreve girince başka bir şey mi gösterecek yoksa aynısı mı devam ediyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    rogue ile gemi basma görevini oynayan var mı? :D smasheri aramaya gidiyoruz ,gemide porscheyi almayı unutmayın :D bi sonraki görevde rogue yi o arabayla aldım bana jhonnynin arabasıyla mı geldin dedi :D
  • Beyler 1.05 ile beraber oyun tamamen sapıttı. 1.04 ü geri atmayı denedim steam tam kafayı yedi. Save dosyalarımı kurtardım.

    Oyun klasörüne 1.03 malum yerden indirilen ilacı koyarak devam edebildim. Oyuna para verdim ama maalesef bu şekilde girebiliyorum. Burdaki ayarları baştan yaptım. Şuan sorunsuz.

    Para verdiğim oyun beni korsana itti. İnanılır gibi değil. Yani başka bişey diyemiyorum. Cidden 1 saattir boş şeylerle uğraştırdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamermn kullanıcısına yanıt

    Aynısı. Tercihlerinizi değiştirip farklı sonları görebilirsiniz. Yada oraya gitmeyin yan görevleri rotadan işaretleyip onları yapın. Her yan görevden sonra yine o son görev olan binaya yönlendirecek sizi gitmeyin yeni rota oluşturun sürekli  

  • Oyunun değişik bir çekiciliği var 4 saat oyna sıkılıp kapat bir yayıncıdan 10dk izle yine açasın gelir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 20 Aralık 2020; 23:53:42 >
  • 50 Saat oldu ana görev daha %20 Level 26




    https://www.hizliresim.com/yOyGaD




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesarean -- 20 Aralık 2020; 23:45:43 >
  • Oyunu bitirenler spoileri okuyabilir, gerisi spoiler içermiyor



    Oyunun sonu tatmin edici değildi. Bütün yan görevleri ve yan etkinlikleri (arabalar hariç) yaptım, bunun bir mükafatı olmalıydı. Tek yararı da oyun sonu verilen alternatif sayısının artması oldu, ya da ben başka son bulamadım.

    İşi Johnny'e bırakmak istemediğim için o sonu seçmedim, Arasaka sonu da şirketlere kendimi vermek istemediğim için uygun olmadı. Geriye kalan tek son Panam'ı oynadım ancak o da hiç içime sinmedi, ben şehri terk etmek istemiyordum ki. Aklımdaki final bu değildi. Üstelik bütün görev boyunca da "Bütün aileyi ölüme gönderiyoruz." zırlamalarına maruz kaldım.

    Çok istisna hariç birçok bossu öldürmedim, görevlerde minimum adam öldürmeye çalıştım, bunun bir ödülü olmalıydı. Takemura'ya yardıma gitmem, Oda'yı öldürmemem, oyunun genelinde bayıltıcı eklenti kullanmam bana bir yarar sağlar diyordum.

    Kesinlikle oyunun sonu zayıf kalmış. Alt ile bir noktadan sonra işin "nanotech bruh" benzeri bir muhabbete dönmesi de olmamış. İşlerini hallettiğim bütün iş bitiricilerin, Takemura, Oda, Rogue, Panam, Judy gibi karakterlerin bize yardım ettiği alternatif bir son isterdim. Oyun sonunda Afterlife ünüm %90'dı, eğer bu kadar saygınlık kazandıysam bütün kulübün arkamda olması gerekmez miydi? Özellikle de Silverhand'in kontrolü almak yerine yardım ettiği bir son. Oyun boyunca bize fikir veriyor ve istişare yapıyor. Neden son anda ortadan kayboldu ki?


    Her şeye rağmen oyunun hikayesi iyiydi diyebiliyorum, çünkü finale kadar işlenen olay beni gayet tatmin etti. Lakin şunu söylemeliyim ki bu oyun yan görevleriyle beraber tam bir hikaye. Oyunun duygusunu, verdiklerini, karakterleri anlamak için bütün yan görevleri yapmanız gerekiyor. Üzülerek söylüyorum ki bir tane bile yan görevi yapmadan bırakarak oyunu bitiren arkadaşlar kendilerini "oyunu bitirdim" olarak saymamalılar.

    Yan görevlerden kastım "git şunu öldür." "şu arabayı satın al" "şu bilgiyi çal" tarzı ek işler değil, diğerleri. Ancak bu ek işlerin de ilginç hikayeleri var, daha çok aldığımız çiplerde gizli olan. Ben bitirdim, gayet keyif aldım ek işlerden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 21 Aralık 2020; 0:45:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    hocam direk diger konulardan ticket olusturdum musteri hizmetlerine. iste cd project oyunculari kandirdi oyuna baslayamadan ayar yaparak 6 saat harcadim gibisinden seyler yazdim. onlar da 2 saati astiginiz icin karta iade yapamayiz ama isterseniz steam cuzdanina iade yapalim dediler ben de tamam dedim sonra yatirmislar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C4151550C

    Bu mesaj silindi.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kesinlikle size katılıyorum o görev harikaydı. Yaklaşan geleceğe çok güzel gönderme olmuş ama bence erken bitti bir devamı olmalıydı. Son konuşmaya giderken söylersen senin için iyi olmaz diye tehdit ediyordu ancak hiçbir şey olmadı. Eğer ki bu yan görevi takemura ile planı yapmadan önce bitirdiyseniz, Japon pazarında yemek yerken arasaka haberlerinden önce %70.2 ile belediye başkanı seçildiğini gösteriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HERKESE BENDEN CAY -- 21 Aralık 2020; 0:3:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

    yarım saat. zaten oyun bitip credits yazıları geçince yine o noktaya dönüyor restoranın önüne.

  • 
Sayfa: önceki 743744745746747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.