Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (728. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.948
Cevap
200
Favori
1.078.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dönüm noktası oyunun. O göreve başladıktan sonra ana senaryo bitmeden geri dönemiyorsun. Ana senaryo bitince de seni oraya geri atıyor.

• İlk görüşte aşk  

• quote:

Orijinalden alıntı: henrymorgan92

Dönüm noktası oyunun. O göreve başladıktan sonra ana senaryo bitmeden geri dönemiyorsun. Ana senaryo bitince de seni oraya geri atıyor.

Anladım hocam sağolun  

Şu bug olayı çok işime geldi hocam geçende Takemura ile arasaka fabrikasına girdiğimiz bölümde fabrikanın içindekiler beni görmüyodu adeta , bende düşmanları öldüremiyordum. Elimi kolumu sallaya sallaya görevi yaptım çıktım  

• busterr kullanıcısına yanıt

Pc 'de bug yüzüne dün bütün görevlerde Panam'ın kucağında gittim arabada. En baştan başladım göreve gene olmadı. Bütün geyik muhabbet çöp oldu. Şu steam'de 2 saati aşmış olmasam iade edeceğim vallahi oyunu.

• Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Beyler, İtirazım var görevini yapan var mı ? bir tane dedektifle bir başbakan yada bir bakanın sanırım suikastini araştırıyoruz hani. Bir türlü görevi tamamlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dezert -- 19 Aralık 2020; 15:43:57 >
  • Bu oyunda mod desteği de olacak sanıyorum. Sizce zamanla Skyrim gibi gelişmesi mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasttornado -- 19 Aralık 2020; 15:52:40 >
  • fasttornado F kullanıcısına yanıt
    Skyrim yaninda toz kalacak oyle modlar çıkacakki
  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt

Ben öldürmedim de bayıltmadım da.
    Size teklif yapıyor, anlaşmaya çalışıyor. Voodoo Boys işin bittikten sonra seni kenara atacak diyor, hatta aldığın çip bile virüslü göstereyim diyor ve bir şekilde gösteriyor, kabul ederseniz teklifini size kendisi çip veriyor o virüsten kurtarmak için. Animals a da o adam bizimle, saldırmayın diyor çıkıyoruz alışveriş merkezinden. Ben güvendim ama yanlış seçimmiş. Alt cunningham ile konuşurken Netwatch sızıyor ağa çip yardımıyla ve odadaki tüm netrunnerları kızartıyor. Sonra da voodoo boys basıyor odayı biz de kaçmaya çalışıyoruz ordan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun en başarısız yanı optimizasyon değil bence müzikler. Aşırı başarısız buldum. Radyo filan bile çok kötü. Hiç kasmadan hotline miami müziklerini koysalar yeterdi  

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyaqçocuk

Oyunun en başarısız yanı optimizasyon değil bence müzikler. Aşırı başarısız buldum. Radyo filan bile çok kötü. Hiç kasmadan hotline miami müziklerini koysalar yeterdi  

Bende tam tersi müzikleri çok iyi buldum

özellile 1-2 tane soundtrack var spotifye gelirse listeme eklicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar genelde oynayış tarzım gizlilik ile işi sessizce yapmak. ama bir şey dikkati mi çekti ya da denk mi geldi bilmiyorum size de sormak istedim.

her hangi bir mekanda birini arkadan yakalayıp kenarda köşede kimse görmeden duymadan öldürüyorum. diğer düşman npc lerden herhangi biri direkt o ölüye doğru yürümeye başlıyor. aradaki mesafesi ne olursa olsun. ama o arkadan öldürdüğüm düşmanı herhangi bir kutuya koyarsam o npc yerinden bile kıpırdamıyor. bir çok görevde özellikle denedim her seferinde hemen hemen aynı şey oldu. var mı bu şekilde bir olaya denk gelen?

• takami59 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Oyunda gizlilik yok çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: takami59

arkadaşlar genelde oynayış tarzım gizlilik ile işi sessizce yapmak. ama bir şey dikkati mi çekti ya da denk mi geldi bilmiyorum size de sormak istedim.

her hangi bir mekanda birini arkadan yakalayıp kenarda köşede kimse görmeden duymadan öldürüyorum. diğer düşman npc lerden herhangi biri direkt o ölüye doğru yürümeye başlıyor. aradaki mesafesi ne olursa olsun. ama o arkadan öldürdüğüm düşmanı herhangi bir kutuya koyarsam o npc yerinden bile kıpırdamıyor. bir çok görevde özellikle denedim her seferinde hemen hemen aynı şey oldu. var mı bu şekilde bir olaya denk gelen?

Cesedi saklayınca mesela konteynırlara bulamıyorlar.Saklamazsan belli süre sonra ceset farkedildi diye uyarı veriyor düsman alarma geçiyor.Hızlı hackte hafıza sıfırlama var.Sana gelen düsmana yaparsan geri döner muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 19 Aralık 2020; 16:25:38 >

• DH | equ* kullanıcısına yanıt

yok onu biliyorum da saklamazsam özellikle npc oraya doğru geliyor. yani yolunun üstü, sabit yürüdüğü bir yer değil. özellikle bu şekilde programlanmış gibi yani onu demek istedim. npc nin hiç uğramadığı alakasız bir yere bıraksam da özellikle direkt öldürdüğüm npc ye doğru yürüyor garip geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 19 Aralık 2020; 16:29:33 >
  • Gizlilik yapmak zor geliyor bana bu oyunda niyeyse, mekanikleri çok düz ondan olsa gerek. Çatışarak gidiyorum her yerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dezert

Spoiler,

Beyler, İtirazım var görevini yapan var mı ? bir tane dedektifle bir başbakan yada bir bakanın sanırım suikastini araştırıyoruz hani. Bir türlü görevi tamamlayamıyorum.

Spoiler,

sorun yardımcı olayım, görevi tamamladım
  • Abi buraya girdiğimde ne kdr olumsuz yorum varsa oyuna girince unutuyorum evet vadettkleri bazı şeyler yok evet sorunları var ama bilmiyorum oyun cok güzel beee:) hikaye ortam hepsi fena duruyor hiç pişman olmadım aldığıma 22 saati devirdim bu arada. Tadını cıkararak yavaş yavaş ilerliyorum
  • bu oyunu 15-20 saatte kim bitirmiş allah askına ya  120 saat olmuş daha haritanın her yeri görev,ana göreve gitmedim bile adam gibi daha,giriş kısmından sonra bi iki görev yaptım o kadar  yan görevlerin böyle olması insanı oyunda tutuyor,çünkü ne çıkacak bilemiyorsun,haritada bi bakıyorum soru işareti üstünde "kim bilir ne çıkar"yazıyor,hakikatende öyle  çok güzel hikayeler çıkıyor,bi mekana girdigimde pc deki mesajları bile okuyorum,olayla ilgili bilgilerde veriyor vs,tek dayanamadım kısım şu regina mıdır nedir o hatunun iş hakkında yolladıgı uzun mesajlar  

üç beş screenshot atayım,çok hoş görünüyor oyun yaav  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 19 Aralık 2020; 16:55:58 >

• Güldürdü..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremere117

bu oyunu 15-20 saatte kim bitirmiş allah askına ya  120 saat olmuş daha haritanın her yeri görev,ana göreve gitmedim bile adam gibi daha,giriş kısmından sonra bi iki görev yaptım o kadar  yan görevlerin böyle olması insanı oyunda tutuyor,çünkü ne çıkacak bilemiyorsun,haritada bi bakıyorum soru işareti üstünde "kim bilir ne çıkar"yazıyor,hakikatende öyle  çok güzel hikayeler çıkıyor,bi mekana girdigimde pc deki mesajları bile okuyorum,olayla ilgili bilgilerde veriyor vs,tek dayanamadım kısım şu regina mıdır nedir o hatunun iş hakkında yolladıgı uzun mesajlar  

üç beş screenshot atayım,çok hoş görünüyor oyun yaav  

sadece anagörev+ polis ablanin görevleri 20 saat sürdü benim

• 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.