![]() |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (724. sayfa)

-
-
@Nicholai Hel 1-2dk sonra düzeliyor o büyüyor resimler tıklayınca. Peki bu item stacklenmiyor mu veya karakter istatistikleri bölümündeki Kritik Yüzdesi ve Kritik ihtimali nerelerdeki bonusları baz alıyor biliyor musun? Ben bir ton modifiye yükledim ama orası değişmedi hala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 18 Aralık 2020; 23:56:23 > -
Araç kullanırken stuttering yani anlık takılmalar yaşayanlar oynanış ayarlarından Yavaş HDD Modu’nu açıp deneyebilirler, bende ciddi bir rahatlama sağladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayır bu oyunu gtaya rakip görüyorlardı da. -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Oyunun başlarında fidelity cas ayarlarını denediğim mekanın altında johnny nin cesedi yatıyormuş meğer vay be. -
-
Şu V nin fragmanlarda yer alan arabası nasıl alınıyor. Nette guide bulamadım bunla ilgili ama alanlar var.
-
FidelityFX evet nVidia kartlarda da açılabilir ama RTX kartların sunduğu DLSS kadar verimli değil, olamaz da... DLSS destekleyen hiç bir kartta FidelityFX açılmamalı, desteklemeyen kartlar için ise nimet...
@Winter Is Coming
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 19 Aralık 2020; 0:22:10 > -
Bizde bunu kastettik arkadaş herkeste RTX ekran kartı var sanıyor herhalde. -
Çok az yan görev yaparak Zor ayarda kardeşim 26 saatte bitirdi. Çok çok kısa geldi en azından 40 saat olmasını beklerdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gamepad ile oynayanlar... Steam den ve oyun ayarlarından ölü bölgeyi sıfırlamama rağmen araç sürerken çok çok hafif sağ veya sol yapmak istediğimde belki yarım, bir santim analogu ittikten sonra işliyor ve bu yüzden biraz zorlanıyorum. Sizde de aynı mı?
-
Yürüme hızını fazla bulanlar Vücut-Tahribat bölümünden Mani-Hız Akışı-Kan Hücumu yeteneklerini hiç açmasınlar dahada hızlanıyor.
-
Oyun suan komple sıkıntılı sistemin yetsede problem yasiyosun cok gaza gelmeden bikac ay daha bekle bence
80 saatin sonunda oyunun sonuna geldim. Ana hikayeyi beğendim DLClerle birlikte daha güzel bir hâle geleceğini düşünüyorum. Ana hikaye dışında haritayı da komple temizledim, her yan görevi bitirdim. Ana hikaye kadar yan hikayeleride beğendim.
Sonuca gelirsek benim için güzel bir deneyim oldu gönül isterdi ki keşke sorunsuz bir çıkış yapabilseydi. Sorunlar çözüldüğü zaman herkesin tekrar bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum. En azından indirimlerde bir kez daha şans verilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zauriel. -- 18 Aralık 2020; 23:50:7 >
çıktığı günden bu yana oyunu 85 saat oynadım, bütün yan görevleri vs bitidim, bir saniye bilede sıkılmadım oyundan. uzun zamandır bir oyun beni başında böyle tutmamıştı. dlc + bug fix gelince bi ng+ daha oynarım ben bunu. bu haliyle bile yılın en iyi oyunu açık ara. siz oyunu oynayamadıgınız için kendinizi kandırın bence :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 19 Aralık 2020; 1:2:4 > -
-
Cidden hızlı bitirmiş. Biraz da oynayış tarzıyla alakalı sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: BéToGamepad ile oynayanlar... Steam den ve oyun ayarlarından ölü bölgeyi sıfırlamama rağmen araç sürerken çok çok hafif sağ veya sol yapmak istediğimde belki yarım, bir santim analogu ittikten sonra işliyor ve bu yüzden biraz zorlanıyorum. Sizde de aynı mı?
Burada birkaç sayfa önce bir arkadaş önermişti..Şu görseldeki ayarları yap hocam gamepad yag gibi akacak :)
https://www.thewrap.com/how-to-fix-the-annoying-camera-settings-controller-in-cyberpunk-2077//
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X