onu bende merak ediyorum ya |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (725. sayfa)

-
-
1.05 patch'ten haber yok mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F01.05 patch'ten haber yok mu?
21 aralıkta gelicek
-
Sabah denerim çok teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dövüş görevi için gorilla kol şart oğlu şart hocam ben 3 tanesini tamamladım 2 tanesi kaldı sanırım 😀 -
Oyunu cd red bile savunmuyorken bizim fanboylar babası yapmış gibi savunuyor ya.argümanlarıda ubisoft oyunlarının buglu oluşuymuş :D ubisoftun hiç bir oyunu bu kadar sorunlu çıkmamıştı.Şu oyunu eleştirmeden savunanların kendine saygısı yoktur.Cd red 1 sene size update getirmesinde görün gününüzü .Malum şuan bile oyun süper efsane ya size gerek yok oyunun düzelmesi siz 100 saat 200 saat oynarsınız .
-
-
Caliburn’ü aldım ama sevmedim ya daha yavan kaslı bir araba almak istiyorum ancak arabalar çok pahalı. Oyunda silahlar falan gereksiz pahalı. Nasıl kolay yoldan para yapacağız yav ? Bir arkadaş burada gördüm 1m para yapmış. Nasıl ? -
Oyundaki en iyi arabaların Azman yani Claire'den kalan araba ile Porsche 911 olduğunu düşünüyorum. Azman hem hızlı hem de cüssesini hissettiriyor. Porsche hızlı ama diğer spor arabalar gibi buzda kayıyormuşçasına gitmiyor. İyi yanı da bu zaten. Caliburn sürerken zevk almıyorum ama Porsche çok iyi bence mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Smoke Of Many Fires -- 19 Aralık 2020; 2:41:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
secret ending yapıyım dedim yok 20 dakkadır bekliyorum teklif etmiyor
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.I'ya basınca çıkan ekranda ortadaki yüzdeniz kaç? Ortadaki yüzde Johnny ile olan ilişkinin yüzdesi, eğer çok suyuna giderseniz artıyor. O secret ending için %70 ve üstü gerekiyor diye biliyorum. Benimki %60da kalmıştı ne yazık ki -
quote:
Orijinalden alıntı: DaenerysStormbornSpoiler,
mesajı görmek için tıklayın.I'ya basınca çıkan ekranda ortadaki yüzdeniz kaç? Ortadaki yüzde Johnny ile olan ilişkinin yüzdesi, eğer çok suyuna giderseniz artıyor. O secret ending için %70 ve üstü gerekiyor diye biliyorum. Benimki %60da kalmıştı ne yazık ki evet bende yanı durumu yaşamışım şimdi öğrendim
-
Placide ile iş yaptığımız yer ile ilgili bir soru GIM bölgesi
Alıntı
metni:sinema salonuna girdikten sonra karşımıza bir netwatch ajanı çıkıyor. O ajan bizle konuşmak istedi ama yanlışıkla silah çektim ve öldürmek zorunda kaldım. Eğer konuşsa neler diyecekti bize? Ayrıca öldürdükten sonra ne oldu o kısmı da anlamadım. Birden yere yığıldık, oyun windowsa attı ne olduğunu göremedim. Sonra Johnny bizi uyandırdı falan -
Oyundaki bütün görevleri bitirenlere bir önerim olacak. Şehirde boş boş gezin, ara sokaklara girin çatılara çıkın vs.
Haritada gösterilmeyen ufak olaylar bulacaksınız, easter eggler, ölü cesetler üzerindeki notlar vs. Güzel şeyler çıkıyor ilginç sahneler var boş boş gezin kısaca şehirde. Ayrıca çok ilginç diyaloglar dönüyor. Şehir gerçekten detay dolu birazcık NPC yapay zekası olsa gerçekten müthiş bir şehir olacakmış.
edit: şunuda ekleyim bir kaç mekan gördüm oyunda resmen görev için tasarlanmış ama oyunda orada bir görev yok. içi arasaka askerleri doluydu. muhtemelen oyun yetişmediği için çıkarmışlar keşke şu oyunu martta felan çıkarsalardı çok daha iyi olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 19 Aralık 2020; 4:7:44 > -
Patch 1.05 duyurulanlar
PC
[AMD SMT] Optimized default core/thread utilization for 4-core and 6-core AMD Ryzen(tm) processors. 8-core, 12-core and 16-core processors remain unchanged and behaving as intended. This change was implemented in cooperation with AMD and based on tests on both sides indicating that performance improvement occurs only on CPUs with 6 cores and less.Fixed an issue with the way Raw Input is collected.Removed the use of AVX instruction set thus fixing crashes occurring at the end of the Prologue on processors not supporting AVX.Removed debug console to prevent functions that could lead to crashes or blocked quests. This doesn't mean we don't want to support the modding community. Stay tuned for more info on that.Ray traced reflections should no longer seem too bright in comparison to the environment.Fixed an issue with Steam Overlay crash on game shutdown.
Removed the memory_pool_budgets.csv file. which was not connected with the final version of the game and had no influence on it (it was a leftover file used during the development to estimate memory usage. It had no effect on how much memory was actually allocated). Perceived performance increase after editing the file may have been related to restarting the game.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 19 Aralık 2020; 4:29:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cyberpunk 2077 nin v 1.05 güncelleme detayları belli oldu.PC güncellemesinin yakında geleceği belirtilmiş.
-
pc'de bizim yaptığımız bütün fixleri patch'e eklemişler. (amd smt, raw input, avx, memory pool(placebo demişler
)) ek olarak crash fix ve stabilite geliştirmesi demişler, performans artar umarım.
quest buglarını fixlemişler daha çok
"V appears more modest in the inventory preview after the half year montage ;)" bu ne tam demek anlamadım, sansür mü acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Aralık 2020; 5:12:29 > -
Inventory'ye girince fermuarın içinden alet dışarı fırlıyordu belki odur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X