Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (504. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.858
Cevap
210
Favori
1.058.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuyu

    Önce nomad oynadım sonra street kid baktım ilk yarım saat farklı geri kalan şeyler aynı bu farklı hikaye seçimi sadece diyalogları mi değiştiriyor?

    Diyaloglar ve çözüm yollarını değiştiriyor. Mesela şirketçi oynarsan bazı görevleri konuşarak çözebiliyorsun. Diğer ikisinde bunu yapma şansın olmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 10 Aralık 2020; 13:13:7 >
  • oyunda okunacak o kadar çok şey var ki başım ağrıdı.


    yazılarda kullanılan renk okumamı zorlaştırıyor. ayrıca etrafta bulduğumuz eşyaların yazılı açıklamalarının puntosu yetersiz geliyor. zor okuyorum. bilgisayar gibi aletlerdeki haberlerin yazıları nispeten daha iyi. her detayı okumak istiyorum ama oyundan çok beni bu okuma işi yordu, normalde çok çabuk başım ağrımaz ama nedendir bu oyunda okuma kısmı beni çok çabuk yordu.

  • Nomad ile başladım, 4.4 saat görünüyor steam'de ve hala oynamak istiyorum. Ben GTA bekleyenlerdendim ve gayet tatmin oldum. Bug denk gelmedi doğru düzgün. Şuan hatırlamıyorum bile. Envanter ve geliştirmelerin olduğu arayüz çok karışık, insan ürküyor karman çormanlığın içinde. Müzikler efsane hele arabadaki radyo.


    ryzen 2600 ve 1070 ile biraz ayarları kurcalayarak şehirde 35-60 kapalı ortamlar 100e kadar gördüm. Rahatsız etmiyor, grafiklerde yeterli düzeyde ama sanki görüntü anlamında bir şeylerden eksik hissediyorum hissi doğdu. Sanki oyun çok daha güzel ama ben kaçırıyorum gibi hissediyorum. Bol patlamalı çatlamalı aksiyona girmedim daha, o yüzden fps oralarda ne yapar bilmiyorum.


    Ekran görüntüsü 35fps;

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Gördüğünüz gibi bir şeyler yavan kalıyor. 3060ti aldıracak bu oyun bana Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 10 Aralık 2020; 13:14:43 >




  • Lord De Seis kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim. rx570 ile orta high da oynarım demiştim ama lowda oynayacağız sanırım.. rdr2 yi ultrada 30 fps oynamıştım.. internetde horizon zero dawn da ilk çıktığında böyle problemlerinin olduğunu daha sonra düzelttiklerini söylediler de. bilmediğim için size sordum. umarım biraz daha optime ederlerde en azından medium 45 fps alırız.. bide ayarlara bakmak lazım textureyi mediuma alıp komple gölgeleri low yapsak fark edermi.. akşam bakacağım teşekkür ederim. rx570 için güzel bi ayar bulursanız atarsanız sevinirim. iyi günler

  • Millet sakin olalım iade edecekler 2 kere düşünsün.Witcher 3 çıktığında da benzer şeyler olmuştu ama adamlar ayda 3 kere patch çıkarıp oyunu potansiyeline taşıdılar.


    1.23 versiyona gelene kadar Wither 3 da çok sıkıntlarla karşılaştım ama sonrasında süper dlcler eklenince oyun uçuşa geçti.

    Neticede bu adamların kazanacağı her kuruş sonuna kadar heladir bir de Witcher 4 çıkarmalarını bekleyeceğiz unutmayın.

  • oyuna play e basinca hata veren var mi? cozumu nedir? indirdum oyunu ama oynaya basinca hata veriyor rapor gonderme penceresi cikiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500x GTX 1660 Super ile orta yüksek ayarlarda 55-60 fps alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 57.4 gb kaldı bende 10 saati geçtim. Manage - DLC - Bonus contenti kapatmayıda denedim işe yaramıyor. Başına gelen başka kimse yok mu ? Silip sıfırdan indirmeye başlayacağım gibi görünüyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadnezar

    1080'i olan arkadaşlar hangi ayarlarla kaç FPS alıyor?

    öğrenebildiniz mi acaba

  • Günaydın Cyberpunk bekleyip hayal kırıklığına uğrayanlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencbeyiin -- 10 Aralık 2020; 13:18:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zQrba

    Nomad ile başladım, 4.4 saat görünüyor steam'de ve hala oynamak istiyorum. Ben GTA bekleyenlerdendim ve gayet tatmin oldum. Bug denk gelmedi doğru düzgün. Şuan hatırlamıyorum bile. Envanter ve geliştirmelerin olduğu arayüz çok karışık, insan ürküyor karman çormanlığın içinde. Müzikler efsane hele arabadaki radyo.


    ryzen 2600 ve 1070 ile biraz ayarları kurcalayarak şehirde 35-60 kapalı ortamlar 100e kadar gördüm. Rahatsız etmiyor, grafiklerde yeterli düzeyde ama sanki görüntü anlamında bir şeylerden eksik hissediyorum hissi doğdu. Sanki oyun çok daha güzel ama ben kaçırıyorum gibi hissediyorum. Bol patlamalı çatlamalı aksiyona girmedim daha, o yüzden fps oralarda ne yapar bilmiyorum.


    Ekran görüntüsü 35fps;


    Gördüğünüz gibi bir şeyler yavan kalıyor. 3060ti aldıracak bu oyun bana  

    hocam

    silahsız ilerlenebiliyor mu nomad da

    bide hemen nasıl şehre gittin :)





  • Aynı sorun bende de oldu. Unpack yaparken sorun oldu sanırım. Steamden aldıysanız dosyaların bütünlüğünü doğrula deyin. 7 küsür gb dosya indirip tekrar unpack yapacak. Ben bu şekilde çözdüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07Faber

    İnanılmaz hayal kırıklığı yaşattı. Çok büyük beklentim yoktu, ama yinede çok iyi oyun olacağımı düşünmüştüm. Gta mı bekledin diyenlerin ağzına kürekle vururum.

    65FPS'de takılıyor, FPS'e bakiyorum gayet normal ama ekran donup tekrar devam ediyor gibi. Sayısız bug var. Bu kadar buglı oyun satın almamıştım önce. Neyse bunlar çözülür, ama asıl daha büyük sıkıntılar var. Vuruş hissi berbat ötesi berbat. Koşma olayına berbat bile diyemiyorum. Bir çok şey o kadar kötü ki

    Güzel yanları var mı, gerçekten var. Ama ne bileyim, ben beklentiye bile girmeden, bu kadar hayal kırıklığı yaşadıysam, şu oyunu ciddi manada savunan tayfa ya oyunu fanboyu diye ya da 250 TL verdik oynayalım diye savunuyor. Başka açıklaması olamaz. Steam'da %69 beğeni almış. Çok düşük.

    Euro gamerdan essential alamadı ama recommended


    kost dayaoğlunun incelemesini beklemek lazım. ben sadece net 90dk kadar oynadım. akşam şekillenir biraz. beklediğimden sönük başladı bi witcher 3 değil gibi ama görecez. dost da 1 ay inceleyemez şimdi mübarek tez yazıyor sanki Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber 


    https://www.eurogamer.net/articles/2020-12-10-cyberpunk-2077-review-intoxicating-potential-half-undermined-half-met





  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

    hocam hatalar dediğin buglar vesairemi yoksa fps sorunları da varmıydı witcher 3 de ? o zamanlar konsol tarafında olduğum için takip etmemiştim.. bu kadar optimizasyon sorununu çözüp biraz daha keyifli fps verdire bilirler mi ?

  • Cortana12 kullanıcısına yanıt

    Bence de balon. Bitmemiş bir oyunu piyasaya sürmüşler. Ben iade ettim.

  • oyunu rx 570 ile test edenler var mı arkadaşlar. ?

  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Hocam steami kapatıp açmayı denediniz mi? Bazı arkadaşlar da aynı sorunu yaşamışlardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun 3-4 update alması gerekiyor sorunsuz oynanabilmesi için.Buglar,çökmeler vs. oyun zevkini baltaladı.


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    1070 ile orta ayarlarda alındı bu görselde.


    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Aralık 2020; 13:21:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santiago Munez

    oyunu rx 570 ile test edenler var mı arkadaşlar. ?

    akşam deneyeceğim. youtubede baktığım kadarıyla lowda 45 50 fps, mediumda 30 40 fps çalışıyor. ama ince ayarlar ile 3 4 fps daha artırırız gibime geliyor. akşam bakıp haberleşiriz kardeşim

  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Nomad başlayınca zaten 10 dk ya filan şehirde oluyorsun
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.