Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.948
Cevap
200
Favori
1.078.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ergenus takımı takılmış grafikte grafik diye.Lanet olsun bunlara.Bu çoluk çocuk yüzünden oyunlarda ruh kalmadı.Grafiğin değil atmosferin önemli olduğunu ne zaman anlayacaklar.Bu atmosferi 2d ilede sağlarsın 3d ilede.Oyunda o kadar takılacak nokta var gorofoklorrr gorofoklorr diye sayıklayıp duruyorlar.Anlama kıtlığı hat safhada.Oyun daha başlarda.Kimbilir daha neler eklenecek çıkarılacak oyundan.Witcher3 de grafikler şahane değildi ama atmosfer über seviyede olduğundan insanın aklına gelmiyordu grafikler.
  • Valla commodore 64 te oyun oynamaya başlayan biri olarak günümüz grafikleri vs herşey bana muhteşem geliyor hatta fazla bile

Atmosfer, grafikler, oynanış herşey şahane oyunda. Sadece videoyu bile izleyerek kendimi o karakterin yerinde hissettim işte bu da cdprj nin büyük başarısıdır.

Bu combat mekanikleri için fps dışında bir tercih olamazdı zaten çok doğru bir seçim olmuş.

Sistem ihtiyacı olarak umarım güzel bir optimizasyon yaparlar gerçekten çok sayıda oyuncuya ulaşması gerekir bu oyunun. En azından witcher 3 ü rahat oynayanların cyberpunk içinde sıkıntı yaşamayacakları bir ayarlama yaparlar.

Downgrade olur mu bence olur, ilk versiyon xbox one da bu oyun nasıl çalışacak bu şehir bu kadar npc nasıl olacak hala anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 28 Ağustos 2018; 19:48:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

720p de oynarsın hocam. İmkanin varsa yenile bence

Yüksek ayar takintin varsa 1080p / 1440p 60fps felan istiyorsan sağlam ekran kartı lazım yani 1000 serisi veya

yeni cikicak 2000 serisi.
    Hocam 1080p medium 50 fps alamaz mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkanı yok hocam benim şuan ki sistemde bile 1080p 50fps vermez. 1080p low/30fps açarsa açar. O yüzden ben bile yeni sisteme geçiş yapıcam yıl sonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrederikChopin

Arkadaşlar pre-order fiyatı kaç tl olur sizce ? İkincisi r9-280 ekran kartı ,intel i5 4460 ,8gb ram acaba medium ayarda açabilir miyim ? İlla sistemi yeniletmek mi lazım ?
    Yerli bir site steam versiyonu 199 TL den satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Ağustos 2018; 20:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrederikChopin

Hocam 1080p medium 50 fps alamaz mıyım?

Alıntıları Göster
    1080p low’da 35-40 FPS alırsanız şükredin bence :)

• Kesinlikle Alacagim Oyunlardan , bu oyunun TÜRKÇE Cikma Olasiligi HALA yokmu Arkadaş Ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

Kesinlikle Alacagim Oyunlardan , bu oyunun TÜRKÇE Cikma Olasiligi HALA yokmu Arkadaş Ya.
    Ben Türkçe çıkmasından ziyade uygun fiyata çıksın şükredelim derim.
  • Türkçe diye ağlayanlar gidin İngilizce öğrenin.Dünya sizin dilinizi konuşmuyor.
  • beyler toplu mail atalım bu oyun türkçe çıkmaz ise çok üzülürüm aylarca yama beklemek istemiyorum
  • Türkçe altyazı olursa büyük sürpriz olur ama sanmıyorum malesef. Gerçi hızlı bir şekilde yama yapılır bu oyuna çünkü piyasadaki en popüler oyun. W3 gibi 2 yama birden bile olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel gözüküyor inşallah vaç doks gibi hayal kırıklığı olmaz

• asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    O işler öyle mail atmakla olmaz. Yapım ekibi için de gerekli ekibin olması lazım. Türkçe oyun çıkaran firmaların bünyelerin de ya Türk çalışanlar oluyor yada Türkçe bilen elemanlar. Bu iş dizi veya filmlere benzemez.

Tamam dublajı yapan yani seslendirme yapan ekip den söz etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

O işler öyle mail atmakla olmaz. Yapım ekibi için de gerekli ekibin olması lazım. Türkçe oyun çıkaran firmaların bünyelerin de ya Türk çalışanlar oluyor yada Türkçe bilen elemanlar. Bu iş dizi veya filmlere benzemez.

Tamam dublajı yapan yani seslendirme yapan ekip den söz etmiyorum.
    Aynı ekibin Witcher 2 ve Witcher 3 oyunları resmi Türkçe hocam haberiniz yok galiba? Türkçe gelmesi en olası oyunlardan biri bu oyun. CDPR çıkışta olmasa da GOTY sürümde Türkçe ekleyecektir oyuna diye düşünüyorum.

• Oyunu dün canlı yayında izledim ama buraya yazmadan önce 2-3 kere de YouTube’dan izleyip iyice sindirip ağzımın sularını silmem gerekiyordu Gördüğüm her şeye bayıldım diyebilirim.TPP değil de FPP olacağını öğrendiğimde hafiften üzülmedim desem yalan olur ama gameplay’den sonra anladım ki hem o akıcı oynanışı yaratmak hem de evrendeki detayları gösterebilmek için FPP kesinlikle çok daha doğru bir tercih olmuş.Doom’un Third Person olması nasıl hiç uygun değilse bu da aynı şekilde öyle.Çünkü oynanış fazla hızlı,hareketli ve akıcı,siper alma sistemi de olmadığı için TPP gereklilik değil.Ha aksiyon dışında şehirde gezerken Bethesda yapımları gibi istediğimiz zaman bir tuşla değiştirip karakterimizi de görebilseydik güzel olurdu ama yok diye bu kadar büyük tepkilere gerek yok bana kalırsa.

Oynanış ve atmosfer tek kelimeyle muazzam görünüyor.Ara sahneler ve geçişler çok akıcı,biriyle konuşmak için ekstra bir tuşa basmamıza gerek yok,araç kullanımı tok görünüyor,bir görevde 4-5 tane farklı yol çizme imkanımız var,vuruş hissi başarılı.48 dakika 10 dakika gibi geldi izlerken,haftaya devamı gelecek dizi bölümü gibi izledim resmen.Evreni ve karakterleri kısa sürede içine çekmeyi başardı.Şimdilik tek ufak sıkıntısı düşmanın aldığı hasarın etrafında yazan puanlarla belirtilmesi.Zaten can barı varken bence çok da gerekli değildi,umarım opsiyoneldir.Sonuç olarak bana kalırsa Witcher 3 ayarında bir yapım olacaktır kalite bazında,büyük merakla bekliyorum.Gamescom’un da Metro Exodus ile beraber yıldızı diyebilirim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 29 Ağustos 2018; 2:37:59 >

• matolimehmet kullanıcısına yanıt
    Bir 280X GT 1030 değil, minimum gereksinimlerin GTX 1070 olacağı yok sonuçta abartmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkolet

Bir 280X GT 1030 değil, minimum gereksinimlerin GTX 1070 olacağı yok sonuçta abartmaya gerek yok
    Minimum gereksinimler 1080p 60 fps demek mi sence
  • Minimum 720p 30fps

Önerilen 1080p 60fps

1030 - 720p /Low

1050 - 900p /Low

1050Ti - 1080p /Low

1060 - 1080p/Med

Önerilen 1070 veya 1070Ti isteyebilir.

AMD tarafında ki ekran kartları bunlara hangisi eş değer ise asağa yukarı böyle açacaktır.

• Gtx 1050 ile oynayabilir miyim cok merak ediyorum

• Firma oyunu baştan sona tekrar optimize etmeye başladık diye açıklama yaptı, adamlar bilmiyor isteyeceği sistemi henüz o yüzden tavsiye istemek ya da tavsiye vermek pek akıl kârı değil.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.