Şaka mısın sen neyini anlamadın? Elinde daha birkaç ay önce çıkan high-end kart var 1080p 60 fps oynuyorum optimizasyonda sorun yok demeye getiriyorsun. |
Cyberpunk 2077 1.04 Yaması Yayınlandı (2. sayfa)
-
-
8GB RTX 2060 Super ile 1080P Ultra'da 60 fps alamıyorum. Sürekli 53fps civarında, kalabalık olmayan mekanlarda bile.
-
Msi rx 5700 xt gaming x ile 1080p 60 fps akıyor oyun normal de 2k aşşa oyun oynamadım ilk kez bu oyun ile oldu 2k high 45 fps alıyorum düzelicektir zamanı var daha -
Bu türk gamerler neden bu kadar kanser . Onların beğendikleri oyunları beğenmek zorundaymışım gibi davranıyorlar.Dün cyberbug Topluluk formunda konu açtım overrated dedim yabancılarda da bir kaç tane triggerlernen çıktı ama geri kalanı düzgünce yorumladılar ama Türkler bir optimizasyonu çok kötü desem demediklerini bırakmıyorlar :D gülünçsünüz gerçekten. -
Ps42 çıkarmayacaklardı o zaman arkadaş ps4e oyunu almış çok kötü performans gösteriyor tabiki eleştirecek bu kadar babanız yapmış gibi savunmayın şu oyunu ubisoft yapsaydı nasilda gömerdiniz ama balon CD red yapınca çok sorunları olduğu halde savunur olmuşsunuz -
İşlemcisi yeterli değil aletin yapabilecekleri bir şey olduğunu sanmıyorum. -
İmzadaki sistemi kullanıyorum ve gayet memnunum. Ultra'da 30-35 FPS alıyordum. High'da rahatlıkla oynuyorum. İlginç bir durum. Üstelik HDD'de.
-
Bu patch ps4 proya ilaç gibi geldi. İyi ki vaktim olmamış da patch siz oynamadım. -
Grafik ayarlarınız nasıl ? bir ss atabilme şansınız var mı ? kalabalık ayarı vs bunlar ne durumda ? amd'nin birde keskinleştirme zımbırtısı ayarı da var onlar nasıl ?
-
E ps5 i bolca öven bu sayfa neden hala karşılaştırma yapmadı diye sormaya gerek yok ;) -
Oyuna bir şey demiyorum çok güzel ama oyunda performans sıkıntısı var güncelleme şart zaten geç gelen bazı kaplamalar göze batıyor üstüne ani fps düşüşleri araba sürerken özelikle bide bazı hatalar benim karşılaştıklarım sistemim ekran kartı rx 580 8 gb ram 16 gb işlemci ryzen 5 1600 bütün ayarlar yüksekte 1080p de 30-45 fps arası oynuyorum ama sorunlu bir oyun beli çok hatası var ilerde toparlar tabi Witcher 3 gördük ilk çıktığı zaman aynıları oldu zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealArek -- 12 Aralık 2020; 14:39:38 > -
Ee youtube'da videolar çıkıyordu. Yok 300+ saat oynamışlar ama yine bitrememişler falan diye. Sen nasıl hemen bitirdin ? -
Hikâyeyi bitirmiştir, ama yan görevler falan da var -
Gorende 960 la falan oynuyo zanneder tipe bakquote:
Orijinalden alıntı: Zarbo257
Anlamadım ki herkes performansı gömmüş de ben bu oyunu full ayarlarda tek makineden yayın yapmama rağmen 3070 ile gayet rahat 1080 60 fps rahat oynuyorum. -
baktılar downgrade yetişmedi aaa biz sıctık millet parada vericek oyuna dediler 10 aralık a kadar ne kadar downgrade yaparsak artık :D sonra bug lar olsun o kadar övülmesine ramen gta 4 ü geçemedi falan sen bir oyunu nasıl gösteriyorsan öle çıkarmak zorundasın 3 kere ertelemissin oyunu 3 2022 de zaten bi 90 gb lık güncelleme yaparlar oyuna :D oda komple sorunsuz versiyon -
Oyunda ciddi bir optimizasyon sorunu var bunu test ederek anladım. Oyunda bütün ayarlar en düşükte, RTX kapalı şekilde oynadığımda dahi 90-100 fps alıyorum. Oyunun bütün ayarlarını maksimum seviyeye vurunca, RTX'i de açıp onu da en yüksek seviyeye vurunca elde ettiğim performans 53 fps civarında. Yani bir oyunda en düşük grafik ile en yüksek grafik farkı arasında 40 fps oynaması saçmalık. Burada absürt bir durum var. İşlemcim ve ramim de gayet yeterli onlardan dolayı bir sorun olduğunu da düşünmüyorum. Oyunda ciddi performans sıkıntısı var umarım en kısa sürede halledilir.
-
En buyuk hata bence son ertelemeyi gercekleri soyleyerek yapicaklardi ve en az 1 yıl erteleme yicekti .Tüketiciye cok fazla odaklanip acele ettiler .Zaten ertelemeden sonra hatalari giderilmis bir oyunu siparislerini iptal edenlerin bir cogunlugu bile adamlar dogru olani yapmis diyerek alicaklardı.Bu pazarlama uzmanlarinin acelesi beni benden aliyor bazen
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
ps4 te düşük fps diye şikayet ediyorlar. Tarihi eser olmuş bir cihaz, 7 senelik. Ne bekliyorsunuz ? ultra ayarlarda 30 fps mi şaka gibi insanımız.ps5 e geçsinler diye çıkardılar sanırım :)
-
Bir tek bende mi oluyor bu sorun bilmiyorum ama oyunda fps düşünce mouse delay artıyor.30 fps lere geldiğinde nişan alınmaz hale geliyor.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Zaten ps5 çok sonra çıkacak amd desteği düzgün değil ps5 sürümü gerçek oyun olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X