Şimdi Ara

Cyberbug 2077'ye dava açıldı. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

titan fall 2 mesela. Oyunda yan görev yok bütün oyun ana görev. w3 gibi bütün oyun yan görev değil 1 saniye bile çıkartsan oyundan oyun bozulur.

w3'ün ana senaryosunu %90'ını çıkartsan hiç bir şey kaçırmaz insan senaryo açısından. Çünkü bütün oyun yan görev zaten ana görev yok. Senaryo yok. Kurgu yok. Dövüş mekaniği yok. Craft yok. Yok oğlu yok. İçip içip kaslı bir adam 90-60-90 kadınlar ile eğleniyor bütün oyun bundan ibaret neredeyse. İlkokul seviyesi ergenlerin hoşuna gider tabi içip içip karı ohhh ne güzel hayat vücutta kaslı yeme yanında yat.

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    Oyun açık dünya oyunu çünkü. Açık dünya oyunlarında hikaye başka türlü anlatılamaz. RDR2'nin de hikâyesi çok kötü o zaman. Adam sana git şundan para al şunu döv diyor. Senin mantığınla hareket edersek hiç bir açık dünya oyununun senaryosu iyi olamaz.

Oyundan anladığın Baron görevleri ise zaten sana açıklama yapmaya gerek yok dostum.

Oyunu sevmeyebilirsin saygı duyarımda sen oyunu anlamadan yorum yazmışsın.

• HyperMelon H kullanıcısına yanıt

Mass effect var öyle ise. Ana senaryosu var kurgusu var 10 numara oyun. Ana görev diye bir şey yapıyorsan oyunun senaryosu ilerliyor. W3'te kız nerede görün mü diye diye milletin ayak işini yapıyoruz sadece senaryo zerre ilerlemiyor. Çünkü yok. Olmayan şey ilerlemez.

-kız nerede?

İşte geçen gün geldi kahvaltı yaptık.

-Sonra?

Anlatırım ama bana 2 kilo domuz yağı bulman lazım.

-Getirdim anlat.

Kahvaltıdan sonra gitti biraz yattı.

-sonra?

Anlatırım ama dereye yüzük düştü git onu getir.

-getirdim devam et.

Kalkınca baktım saçlarını tarıyor mahalle yanıyor bir yandan.

-Sonra ne oldu.

Önce bir 3 kilo şikago kayısısı getirmen lazım.

Bütün oyun böyle gidiyor. Oyunu komple kesip atsan senaryo niyetine 1 saatlik oynanış ya kalır ya kalmaz.

Dostum sen bir senaryo nasıl oluşur onuda bilmiyorsun.Ama sana onunla ilgili de biraz fikir vereyim.

Anlattığın şey senaryonun Ayrım(Sekans) sıkmıdır.

Ayrım, dramatik örgüyü oluşturan her bir durumun ya da olayın içinde gelişip sonuçlandığı kendi içinde bir bütünlüğü olan sahneler dizisidir.Sonucu da senaryoya dokunur.

Buda senaryonun bir anlatım tarzıdır.

• EmreDFace kullanıcısına yanıt

Neyin sekansıymış o? Devamında zaten ya çıplak kadınlar var veya içip içip kavga ediyorsun oyunun sonuna doğru kızı bulup 1 saat sonra bitiriyorsun zaten. Ortada senaryo niyetine bir şey yok ki sekansı olsun.

Oyun ilerlemiyor. Özellikle %90'ı kesip atabilirsin. %90'ı kesilmiş oyunu oynayan adam ile 100 saat oynayan adama ana senaryoyu otur yaz desen aynı şeyi yazarlar.

Tamam birader sıkıntı yok anlaşılan oyun seni tatmin etmemiş.Konunun başlığına istinaden sende aç olmadı witcher3 oyununa dava "bu nasıl oyun kardeşim sürekli çıplak kadınlar ,baron , kız bulma çabası vs.."

Bilgilendirirsin bizide buradan sonuçlarla ilgili.

• Cyberbug 2077'ye dava açıldı.
  • CD Projekt S.A.

Luxemburg şirketi? Sanırım vergilerden dolayı.

• Olum niye laf anlatmaya çalışıyosunuz. Bana verdiği cevaptan oltaladığı belli milleti zaten. Oltalamıyorsa, ciddiyse o daha büyük sıkıntı, zaten yanına yaklaşmayın onun.

• Geç bile kalmışlar, söylenenler ile çıkan oyun arasında alaka yok neredeyse. Oyunda özelleştirme diye birşey yok en büyük vaatlerinden birini koymamışlar, hikaye tekdüze gidiyor 1-2 yer harici ne seçtiğiniz sadece o görev sırasında savaşmayı ya da konuşarak anlaşmayı etkiliyor, farklı classların farklı hikayesi yok ilk 20dksı farklı sadece geri kalan 60saatin hepsi aynı, bunlar yetmezmiş gibi bir de oyunda adım başı bug var bunların hepsi birleşince zevk falan vermiyor bir şekilde bitirdim bu şekilde iken 2nciye oynamam oyunu düzeltsinler trailerlardaki vaadlerini yerine getirsinler belki o zaman oynarım.

• Millet oynamak için çatladı ama hem çok fazla cinsel içerik içeren hemde 2077 arcade yılı olarak düşünen saça bir oyun olmuş daha bitirmedim buglardan gına geldi hikaye gidişatı iyi gidiyordu birde çok ayrıntı çok uzun yapar çok uzun oyun bir saatten sonra sıkar tabi bu düşünceler benim düşüncelerim cevap verirken saygılı bir biçimde verirseniz teşekkür ederim :)

• ideasneverdie kullanıcısına yanıt

dost kayaoğlunun incelemesi epic olmuş ama spoiler olduğu için öneremiyorum

oyundaki cinsellik düşündürdüğünün çeyreği bile değil. karakter yaratmada cinsel organ boyutu ayarlıyorsun oyun içi hiçbir yerde cinsel organ gösterimi yok. cinsellik witcher 3 ün çok gerisinde. 2 tane kıytırık sevişme sahnesi var

2077 arcade yılından kastını anlamadım. bence atmosferi mükemmel. cyberpunk uzmanı değilim ama iyi yani

evet sıkyor ben 70 saatten sonra baydım iyice. çok fazla şey çıkartılmış oyundan onları yapabilselerdi 200-250 saat çok rahat gömülür bu oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 9 Şubat 2021; 19:34:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.