Şimdi Ara

CX65'i olanlar.... (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
211.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • yaa inaninin yeni bir kutu actırdım onda da joistik etrafı bostu adam bile bende yeni farkettim dedi sasirdim gercekten !!! sizin joistiklerin kenarlarında bosluk yok degil mi emin olmak istiyorum ??

Orjinalden alıntı: meco

yaa inaninin yeni bir kutu actırdım onda da joistik etrafı bostu adam bile bende yeni farkettim dedi sasirdim gercekten !!! sizin joistiklerin kenarlarında bosluk yok degil mi emin olmak istiyorum ??

ya varda bukadar anormal bir durum değil yani. Ben garantiden bikez dağiştirdim cihazı evet aynı sorun eski makinede de vardı ama onunda fare yerinden cıkıyodu(ayrıca farklısorunlarıda vardı). Normal değil okadar bosluk. Devre gozukmez ya.

Orjinalden alıntı: shirphinty

quote:

Orjinalden alıntı: Paranoiac

arkadaşlar, Ankarada nerden bulabilirim seri kablosu ? orjinal olması gerekmiyo ?

Sıhhiye ordu evinin orda balıkçıoğlu pasajı var oradan orjinal seri kabloyu 18 ytl ye aldım!

Teşekkür Ederim

Orjinalden alıntı: Daddy_67

arkadaşlar telefonuna hiç ikon yükleyen biri var mı? Varsa nasıl yüklediğini tarif ederse sevirim ardaşlar yardımlarınızı bekliyorum_?

telefonun "\Config\japp\FlexMenu" dosyadlarına VisSie programıyla gir. Oradaki "main.fs" dosyasının backupını al.Menü ikonun içindeki dosyaları buraya kopyala. Ve tele bi restart at bu kdr...

• abi o boşluktan içine toz girse bile zarar vermiyor 6600 larda bi bozulsa kaldır at diyolar tamirciler elinde patlıyo pascal'ınki gibi :)
  • CX 65 in yazılım versiyonu en güvenilir siteleri arıyorum..

sticky olarak tabiiki tüm markalar için olsa güzel
    olmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 26 Aralık 2004, 9:24:38 >

Cx 65 aldım arkadaşlar neler yapılır bi bakacam

Orjinalden alıntı: ironman

SiMoco Siemens Mobile Conrol programı seriali varmı?

Cx 65 aldım arkadaşlar neler yapılır bi bakacam

Simoco için

www.mysiemens.cz/ms/download.php?id=62

Vissie için

http://www.mysiemens.cz/ms/download.php?id=31

diğer kulanılabilecek kaynaklar için

http://www.mysiemens.cz/ms/software.php?PHPSESSID=6f97204dd85e1811bc7d60ce6c0d4d00

SiMoco Siemens Mobile Conrol programı serial istemiyor bu linklerden...

• kuzen kardeş o dediğin yerde fiyat ne kadar. tam donanim varmi orda.dca510 kablo satiyolarmi veya tavsiye ettiğin varmi

kart aramayanlara...

mp3 aramayanlara
  • arkadaşlar benim tele su dökülmüştü yaaa yeni bişey öğrendim su dökülürse 3-4 gün açmayın diyolar telefonu sadece kapağı açın içini kurutun geçermiş açtığında kısa devre filan oluyomuş ayvayı yiyomuş telefon benim telefon da oldu bugün alıcam inşallah

Orjinalden alıntı: gokhanergul

arkadaşlar benim tele su dökülmüştü yaaa yeni bişey öğrendim su dökülürse 3-4 gün açmayın diyolar telefonu sadece kapağı açın içini kurutun geçermiş açtığında kısa devre filan oluyomuş ayvayı yiyomuş telefon benim telefon da oldu bugün alıcam inşallah

Wah Wahh Forum OlARak Çok ÜzülDÜk Şimdi :( Ya Kıyamam Ben sEnin Cx65 ine .. İyiKi SOledin SUya DÜştünü ... BenDe Amuda KalKıp Cx65 imle Msj YAzabildiğimi Solesemmi AcaBa

Orjinalden alıntı: new

beyler yeni versiyon çıkçakmı bilgisi olan varmı

NeW Sanırsam Şu Sıralar BOyLe Bİ Durum Yoq.. Eğer olSa Bunu HerKesTen onCe Bize DUyuraBİlecek ArkadaşLar AramızDa MevCut :) Demekki Yeni Bİ VersiYOn Yok Ki Konusmuolar BenDe BEkliom Zaten Yeni Bİ Version... 25 HOşuma Gİtmedi TUşa BAsarken Donacak die KorKuom :)
  • choose a variant

"A) Please select the correct product" başlığı altında CX65'i seçin.

"B)Please select the correct variant" başlığı altında CX65 için Türkiye variantı olan A106'i seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 28 Aralık 2004, 12:07:49 >

ŞİDDETLE TXT EDİTÖR ARIYORUM !

lütfen bilen arkadaşlar . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkubaris

1-YAA ARKADAŞLAR WAP ÜZERİNDEN CX65 E VİDEO İNMİYOR MU?
    2-BENİMDE DELEFONUN JOİSTİĞİNİN KENARLARI BOŞ VE ÇOK DANDİK GÖRÜNÜYOR VE DÜZGÜN KULLANILMIYOR...TELEFONU ALALI 1,5 AY OLDU HEM KVK HEM DE BAŞARI GARANTİSİ VAR. DEĞİŞTİRMELİMİYİM?

LÜTFEN BU İKİ SORUYA CEVAP VERİN

2. Soruya Cevap Vereyim : Bi AKıllılık EtmişSİn AlMışSIn... Şimdi AKılsızlık Edip DeiştirmeYe ne hacet bende Alalı 3 ay oldu gerçi Taksitlerini hala odemedim ama İiki almışım.. DEİştirMe

• Kamera sesi kapatma:http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=siemens+cx65&nr=y&pt=cx65

bu programları indirmek için ne gerekiyo(kızıl ötesimi usb mi data mı)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.