Şimdi Ara

CX65'i olanlar.... (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
0
Favori
211.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: seyselvi

arkadaşlar öncelikle herkese selam
    bende cx65 kullanıyorum. bikaç sorunum var, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    orjinal siemens USB data kablosu aldım ( Data Cable USB DCA-510) . sorunum şu:
    kabloyla birlikte sadece driverı verildi, yani driverını yükledikten sonra cd içinde herhangi bir program yok, bu forumdan takip ettiğim bir program indirdim internetten ama telefonla bağlantı sağlanamadı diyor. PC kabloyu tanıyor ama telefonu kabloya taktığımda değişen hiçbirşey olmuyor, acaba telefon üzerinden bi veri aktar durmumu var, kabloyu almamın sebebi sadece çektiğim resimleri pcye aktarmak, sürüm güncellemek felan değil, bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Dostum http://www.siemens-mobile.com/cds/frontdoor/0,2241,tr_tr_0_24605_rArNrNrNrN_variation%3A-5_pageType%3Adownloads_imagePos%3A0,00.html sayfasinda mobile phone manager var onu indir ve kur. Phone explorer die bisi var yuklenenler arasinda ordan tel.unu PC deki bi klasor gibi kullanabilirsin. kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xayvyax -- 11 Kasım 2004, 16:39:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: slyt
    sana katılıyorum bende fw12 yi kullanıyorum ama benim ciddi sorunlarım var ben bu fw i ilk cıktığı hafta basarı ya yuklettim ve test asamasında olan fw olabilir sorunlarım sunlar:
    1.acılıs notu yazıyorum ama acılısta cıkmıyor
    2.tel. i sessiz kullanıyorum kapatıp actığımda sessiz olmuyor
    3. telde arada sırada oluyor ama asırı oluyor kapanma bu kapanma sorunu fw12 de var ve haftada birkere oluyor ama gun boyunca oluyor tel i cebime koyuyorum cıkartıp baktığımda kapalı bu benı rahatsız ediyor artık ne zaman doğru duzgun fw cıkar onu yukletırım sıktı artık!!!!!!

1) Evet, hatta benim dikkatimi çekmişti, artık seninkini de çekmiş sanırım :) Doğru var böyle bir sorun.
    2) Ilginç, ben de açınca gene sessizde açılıyor?
    3) 12'yi yükledikten sonra ciddi düzeyde azaldı kilitlenmeler ama gene de var hala. Fakat dediğim gibi, çok az. Bu biraz da ne kadar kullandığınla ilgili telefonu, ben fazla kurcalamıyorum, kilitlenme de olmuyor :) Yalnız ben de sürekli cebimde taşıyorum ama daha hiç kapanmadı. Arka tarafı bir incele, gerekirse yeni kapak al, pille ilgili gibi gözüküyor.

quote:

Orjinalden alıntı: allume

dün siemensin müşteri hizmetlerine attıgım "fw 25in getirdigi yenilikler nelerdir?" şeklindeki maile aşagıdaki gibi bir cevap gelmiştir bilginize.... üzerine tartısılabilecek bir mail oldugunu düşünüyorum....

--------------------------------------------------------------------
    ..Ayrıca web üzerinden versiyon güncelleme ancak seri(DCA-500) ve
    USB(sadece DCA-510) veri kablosu aracılığı ile yapılmaktadır, kızılötesi
    bağlantı tipi ile yapılmamaktadır..
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    işte böyle bir mail.....

Burası önemli. Ben ve birkaç arkadaş ısrarla USB-DCA 510 ile versiyon güncellemesi yapılabildiğini söylüyorduk ama tereddütte olanlar vardı, artık soru işareti kalmamıştır sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: slyt

>>>>CX65 İÇİN HARLEY DAVİDSON TEMA SI ARIYORUM COK LAZIM OLAN VEYA BİLEN VARMIIII<<<<

Theme yok ama güzel bir wallpaper var istersen:

• tema biraz fazla acık sade logosu olan guzelmi resim varmı
    REDWOOD LOUNGE-174HP
  • bazı arkadaslar sw25 in officall olmadigi hakkında ya da test sürümler oldugu konusunda süpheleri vardi o arkadaslar asagidaki linke tıklayarak cx65 i ve variantlarini girerek download etsinler sitenin sw25 i yükledigi görülecektir teekkürler

http://www.siemens-mobile.com/com.aperto/MySiemens/Files/Specials/hq/cx65_upgrade/download_cx65.html

Orjinalden alıntı: polater

bazı arkadaslar sw25 in officall olmadigi hakkında ya da test sürümler oldugu konusunda süpheleri vardi o arkadaslar asagidaki linke tıklayarak cx65 i ve variantlarini girerek download etsinler sitenin sw25 i yükledigi görülecektir teekkürler

http://www.siemens-mobile.com/com.aperto/MySiemens/Files/Specials/hq/cx65_upgrade/download_cx65.html

Evet sw25 "official" olmuş. CX65 ana sayfasında "Upgrade to latest software"de artık bilgisayara sw25 yükletiyor.

Eh, yükleyelim bakalım :)

• Ilk izlenimlerim:

1) Menülerde öyle belirgin bir hız artışı görmesem de dosya silme-açma işlemi, özellikle resimlerde, bariz hızlanmış.
    2) Sonunda açılış mesajı hatasını düzeltmişler.
    3) Dynamic Lights'la uğraşmışlar bayağı, yeni seçenekler gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferno -- 12 Kasım 2004, 3:42:12 >
  • bende sw 25 var Dynamic lights ta onceden sondplayer falan yoktu ama dynamic lighti acınca müzik calarken ısık yanıp sonuyordu ritme gore ama simdi bunu basaramadım.. sw25 olup basaran varsa yazabilir mi ?
    Bir de mp3 calmıyor denedim. Ve siemensin musteri hizmetleri hep aynı kalıp mail cevapları veriyor. Mp3 olayı yapılamayacak sey degil ufak bir java programıyla bile yapılabilir gibi geliyor (?) bu nedenle s65 ve turevi telefonlarının satısını gozonunde bulundurup
    alt modellere bu ozellikleri koymaktan cekiniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xayvyax

quote:

arkadaşlar öncelikle herkese selam
    bende cx65 kullanıyorum. bikaç sorunum var, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    orjinal siemens USB data kablosu aldım ( Data Cable USB DCA-510) . sorunum şu:
    kabloyla birlikte sadece driverı verildi, yani driverını yükledikten sonra cd içinde herhangi bir program yok, bu forumdan takip ettiğim bir program indirdim internetten ama telefonla bağlantı sağlanamadı diyor. PC kabloyu tanıyor ama telefonu kabloya taktığımda değişen hiçbirşey olmuyor, acaba telefon üzerinden bi veri aktar durmumu var, kabloyu almamın sebebi sadece çektiğim resimleri pcye aktarmak, sürüm güncellemek felan değil, bana bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Dostum http://www.siemens-mobile.com/cds/frontdoor/0,2241,tr_tr_0_24605_rArNrNrNrN_variation%3A-5_pageType%3Adownloads_imagePos%3A0,00.html sayfasinda mobile phone manager var onu indir ve kur. Phone explorer die bisi var yuklenenler arasinda ordan tel.unu PC deki bi klasor gibi kullanabilirsin. kolay gele

xayvyax o söylediğin programın almanca olanını indirmiş zaten, değişen hiçbir şey yok, telefonla bağlantı yok iletisi veriyor, birde kabloda on off ne işe yarar, ikisiylede deniyorum hiçbişey olmuyor, sadece on dayken telefon şarj oluyor, acaba telefondamı bi hata var.

• yardım lütfen. zaten kabloyu zor buldum şimdide böyle oldu.
  • arkadaşın kızılötesiyle deniyoruz oluyor, data kablosuyla telefonu tanımıyor, böyle bi sorun yaşayan arkadaş varmı , acaba telefondamı bi sorun var, fw 12 yüklü. ayrıca üsküdar civarında siemens yetkili servisi varmı?

Arkadaşlar operator logosu bildiğiniz üzere nokialarda kaldırılabiliyor. Fakat bunu siemens cx65 yapamıyorduk. Operator logosu yerine resimlerden herhangi birini koyabiliyor ve operator logosu gidebiliyordu.Fakat o zamanda masaüstündeki resim kapanıyordu. Bunun için %100 transparan bir resim dosyası hazırlladım ve onu logo yaptım...Artık operator logosu yok, resim transparan olduğundan logoda yok :)
    Wap adresinden indirebilirsiniz..Gelecek sayfada bos logo (1x1) var.Tıklayın ona ve sayfa yuklenince o sayfa icerisindeki öğeleri kaydet deyin.Resim dosyası, dosyalar altında bulunan diğer/data klasörüne kopyalanacaktır.Sonrasını sizler halledebilirsiniz :)

http://tagtag.com/tracor

• quote:

arkadaşın kızılötesiyle deniyoruz oluyor, data kablosuyla telefonu tanımıyor, böyle bi sorun yaşayan arkadaş varmı , acaba telefondamı bi sorun var, fw 12 yüklü. ayrıca üsküdar civarında siemens yetkili servisi varmı?

ben seri kablo kullaniorum o yuzden usb yle nasil oluyor tam bilmiorum ama acma kapamayi kontrol et usb yi tak(normalde isletim sistemin xp yse usb leri hemen goruyo olmasi lazim) neyse sonra MPM yukluyse orda SETTINGS kismina git(MPM tollbarda) burda giris cikis adina ayarlar varsa kurcala(usb de de ayni sekildemi bilemiorum) ordanda olmadiysa usb kablonda sorun olma ihtimali yuksek. bazen seri kabloyuda gormuyor takip cikarmak denemek gerekiyor.Eger fw yukselticem diyorsan basari veya garantisi neyse ordan yuklerler.eger usb n bozuksa seri kabloya gecmek istersen RS232 yazar üzerinde,i_ini gorur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xayvyax -- 12 Kasım 2004, 15:51:07 >

• slm
    her ne kadar forum 'donanım' ile ilgili olsa da ben daha önceki yazılanlara bakarak merak edenler için belirteyim
    SAMSUN/ÇİFTLİKte spot cx65 390 YTL

ayrıca ben cx65 imi daha yeni aldım
    6600 yerine bunu tercih etmemin en büyük nedeni de 6600 ın çok fazla kişide olması
    fakat bu tel. den koca fakültede 3, koca yurtta da 2 kişide var.
    dolayısıyla özellikle de karizmatik görünüşüyle 6600 dan daha havalı ve çekici
    ilgilenenlere duyurulur

ayrıca mp3 formatındaki veriyi ad değiştir den wav veya mid e çevirince oluyo sanki ama daha tam ayrıntılı kontrol edemedim

• benim kullandığım dca-510 noname olduğu için version yüklemesi yapılamıyordu. fakat sorunu çözdüm ve bu kablo ile yüklemeyi başardım.

belki bu yöntem ile usb kablolarla bile yükleme yapılabilir. bilmiyorum fakat denenebilir,usb kablo com portu olarak tanınabilirse mümkün..

öncelikle seri kablo da şarj işlemi olmadığı ve dca-510 da şarj işleminin açılıp kapanabildiği aklıma geldi. ve bendeki kablo dca510un bire bir aynısı olduğu halde şarj işlemi kapanamıyordu. bu nedenle şarj işlemini kaptmam gerekiyordu. siemens şarj aletlerinin telefon girişi sadece soldan 2 pin şeklinde. öncelikle o iki pin i kağıtla kapatıp denedim olmadı. daha sonra nötr ucun açık olması gerektiği aklıma geldi ve sadece son ucu kapattım denedim ve BİNGO!

version 25 e rahatça yükseltildi. hayırlı olsun;)
    Corsair Carbide 270R Mid Tower Case | AMD Ryzen 7 3700x | Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | GSkill RipjawsV 3700 Mhz DDR4 2x8gb | MSI Nvidia GeForce GTX 1070 Armor 8GB OC | Cougar CMX-700 PSU | Samsung 870 Evo | Dell Alienware AW958 Elite RGB | Logitech G410 Atlas Spectrum | HP 6020st | 240GB Corsair Neutron GTX SSD | Asus MX279H | Xiaomi Mi 9T Pro | Huawei Watch GT2 | Samsung Gear S3 | Motorola Moto 360 Black Steel | Playstation 3 | Playstation 4 Pro | Logitech Z5500 | SONY KD-55XE9305
  • quote:

Orjinalden alıntı: fkm

ayrıca mp3 formatındaki veriyi ad değiştir den wav veya mid e çevirince oluyo sanki ama daha tam ayrıntılı kontrol edemedim

Hayır olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ruicosta

bende sw 25 var Dynamic lights ta onceden sondplayer falan yoktu ama dynamic lighti acınca müzik calarken ısık yanıp sonuyordu ritme gore ama simdi bunu basaramadım.. sw25 olup basaran varsa yazabilir mi ?

Bu da olmuyor evet. Adamlar bir şeyi düzeltirken bir şeyi bozuyorlar yahu.

• Bir de sunu ekleyeyim şarj sorunu da 25 te hallolmamıs gibi benim tel hala 2 gunu pek az gorebiliyor.
    Belki benden kaynaklanıyor ama o kadar da olmaması lazım . Arkadasın k700 i si var 220*170 piksel falan ,boyna mp3 calıyor , ekranı son aydınlıkta ama cok gidiyor, benimki ekran %10 da iken bile fazla gitmiyor.. (Ama sw 8 ile cektigim fotograflar k700 3 yaklasamazken s,md, başa baş gidiyorlar )

siemenslerin bir sarj problemi var. yukarda arkadasın dedigi gibi de yaptım mp3lerin uzantısını wava cevirerek olmuyor ama bir de 64 kb ps ile deneyecem bir ihtimal acar belki ?
    yüklüyolar bunları bide KUZEN kardes sıemens mobile de cx65 için optik zoom yazıyo

şarj meselesi;
    ben gösterge 3 te 1 in altına düştüğünden itibaren fırsat bulunca şarja takıyordum , aklıma esince de çıkarıyordum
    ta ki bi arkadaşın

-"şarş tam bitmeden şarja takma!!! zaman sorunun varsa sesini aç titreşimi,ni aç bi şekilde sıfırla .sonra da belirytilen süre sonunda (ki bu cx65 için yaklaşık 2 saat) şarjdan al
    aksi halde hem bataryayı hem telefonu yorarsın, ömürleri kısalır" diyene kadar. bu ne kadar doğru yardım lütfen :))

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.