Şimdi Ara

cx400II-AKGQ350 kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 2yıl sennheiser cx180 modelini kullandım ta ki kaybedene kadar. daha üst bi kulaklığa geçmek istiyorum haliyle, bütçem 200lira.Depp house,techno dupstep tarzım . ayrıca tüm şarkılarım 320kbps bunları göz önüne alacak olursak önereceğiniz kulaklık varmı? benim aklımda olanlar cx400II ve AKG Q350. ikinci el düşünmüyorum,ebayden hiç alışveriş yapmadım o yüzden yurtdışı seçeneğimde yok.
    şimdiden teşşekkür ederim

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akgnin kulaklıkları normalde iyidir fakat q350 kullanan donanımhaberde veya başka bi türkçe forumda (techno-fi vs) kullanana rastlamadım. Sadece ingilizce kaynaklar var ve dil yetersizliğinden tarayamıyorum maalesef cx400e bayılan da var itin bi tarafına koyan da var yani zevk meselesi . iki kulaklıkta da tatmin olma veya olmama ihtimalin var yani (çok yardımcı oldum gerçekten ) ama ben de cx 150 kullandım 180 ile aynı. Şu anda da audio technica cks55x ve brainwavz m5 kullanıyorum. İkisi de bass olarak kesinlikle cx 180den sonra yüzüstü bırakmaz seni. Diğer seslerde de tatmin edeceğini düşünüyorum. Ama m5'te yüksek seslerde hafif sibilance sorunu vardı. Ben cx 150'de asla sibilanceye rastlamadım o yüzden aşırı rahatsız oldum bu durumdan ama cks55x'te sibilance kesinlikle yok. O yüzden ben sana cks 55x öneririm forumda 100 liraya satan arkadaşlar mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: kargalarrr

akgnin kulaklıkları normalde iyidir fakat q350 kullanan donanımhaberde veya başka bi türkçe forumda (techno-fi vs) kullanana rastlamadım. Sadece ingilizce kaynaklar var ve dil yetersizliğinden tarayamıyorum maalesef cx400e bayılan da var itin bi tarafına koyan da var yani zevk meselesi . iki kulaklıkta da tatmin olma veya olmama ihtimalin var yani (çok yardımcı oldum gerçekten ) ama ben de cx 150 kullandım 180 ile aynı. Şu anda da audio technica cks55x ve brainwavz m5 kullanıyorum. İkisi de bass olarak kesinlikle cx 180den sonra yüzüstü bırakmaz seni. Diğer seslerde de tatmin edeceğini düşünüyorum. Ama m5'te yüksek seslerde hafif sibilance sorunu vardı. Ben cx 150'de asla sibilanceye rastlamadım o yüzden aşırı rahatsız oldum bu durumdan ama cks55x'te sibilance kesinlikle yok. O yüzden ben sana cks 55x öneririm forumda 100 liraya satan arkadaşlar mevcut

şimdi bütçe 200-250 civarı olduğundan cks 99 olabilir mesela :) ama baktım AKG nin K340 modeli var hoşuma gitti açıkçası ama hiçbirini kullanmadığım için pek karar veremiyorum yani aklımda AKG var içimde kalsın istemiyorum,zaten cksnin kağıt üzerinde özelliklerine bakacak olursan gayet başarılı görünüyor bi kaç AKG kullanıcısından yorum alsam hiç fena olmaz

• akg güzel alabilirsin ama benim demek istediğim güzel ses veren ve popüler olan kulaklıklar türkiyeye gelmiyor maalesef. Forumdaki akg kullananların birçoğu da yurtdışından temin ediyorlar tutan modelleri. q350 yurtdışında 40 dolar civarı tr'de 180-200 arası satılıyor. Yani alıp da hayal kırıklığı yaşamaman açısından söylüyorum. Yurtdışı temin edebilirsen akg k370'e falan bakabilirsin.
  • kargalarrr kullanıcısına yanıt
    akg q350-akg k350 deneyen kullanan yokmu arkadaşlar? android telefonumda kullanıcam xperia ion. çok kararsız kaldım yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtintin -- 23 Eylül 2014; 23:25:46 >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sennheiser a bulaşan bin pişman.

• Ne önerirsiniz peki

• arkadaş konuyu baltalayıp uzaklaşmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.