Şimdi Ara

CX 300-II vs CX 400-II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki kulaklıktan birisini alcam. CX 400 II'nin fiyat farkına değer bi güzelliği var mıdır?

"Bass'a" baya önem veririm. Fakat tizlerde dengeli olsun yani. Metal filan da dinliyorum.

Bütçe sorun değil. Başka önerleriniz varsa onlarıda alabilirim. Fiyat olarak max. CX 400-II dolaylarında olursa sevinirim.

Bu iki kulaklığı kullanmış arkadaşları ayriyetten beklerim. Bi karşılaştırma çok iyi olcaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 30 Ağustos 2009; 19:01:49 >

• Arkadaşlar yok mu bilgisi olan
  • yav ben cx200 aldım 2-3 ayda sağ kulaklıktan ses gelmemeye başladı az geliyo bende pek kullanmadığımdan üstelemedim mx160 daha hoşuma gidiyo cx300 daha iyidir galiba
  • Tabi ikisini de kullanmış olan varsa daha iyi olur. Objektif şekilde karşılaştırmak lazım
  • sitede cx 300 II 60 liraya satan arkadaş var ama cevap vermiyor. ben de kullaklık alacağım merak ediyorum.
  • Ben güvenemiyorum şahsen. Amazonda bile 40$ CX 300 II.
  • merhabalar...

sanırım adı gecen kullanıcı benım. ev tasıdıgım ıcın bu sıralar pek onlene olamıyorum. ancak boyle fırsat buldukca telefondan gırıyorum. bu aarada telde yazmak cok zor o sebeple guzel turkcemızı katlettıgım ıcın ozur dılerım.

sımdı sattıgım kulaklıkların fıyatından oturu orjınallıgınden suphe duyanlara kısa bır acıklama yazacagım.

1- bu kulaklıktan sadece 5 tl karım var. kısa surelıgıne ındırımın sebebı satıs reytıngımı arttırmak. ne kadar fazla satarsam o kadar ucuza almma sansım var.

2- ebay,amazon satısından daha ucuz cunku orada satanlarda aynen benım konumumda. benım kar marjım dusuk oldugu ıcın fıyatım onlarınkınden az.

3- ebaydakı cogu satıcı sadece aracıdır, stok tutmaz. bu sebeple sattıkları urunlerın onlara gelısı benım gıbı toptan ve stoklu callısanlara gore pahalıdır.

4- benım urun gamım neden bu denlı kısıtlı? ben neden sadece cx300 II precısıon, ep-830, CX400 satarım? sattıgım urunler orjınal degılse neden bu denlı az modelle ugrasıyorum?

5- guven problemı yasayanlar ıcın ızmırde 4 farklı kalıtede sahte cx300 II precısıon ıle karsılastırmalı test ımkanını sunuyorum daha ne yapayım. urunun orjınallıgını kullanan musterı anlayamıyorsa zaten bır ton para verıpp kalıte kulaklık almasın cunku o kısının kulagı kalıteyle sahteyı ayırmaya yetmez...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca CX400 II ve CX300 II arasında farktan bahsedeyım,unutmusum... cx400 II daha dengelı dolayısıyla bıraz daha flat bır kulaklıktır yanı drıverı aynı degerdekı bassla beraber daha yogun mıd ve tız sunar dolayısıyla bassheadler ıcın cx300 II daha alınası bır kulaklıktır.
  • tubejh atııgınız pm yanıtlanmıstı ya gozunuzden kacmıs yada ulasmamıs. sorulara en cabuk yanıt ıcın 05066270043 e cagrı atın. ev atsıyorum unutmayın dolayısıyla bazen daha sonra sıze donus yaparım...
  • Yok canım sana güveniyorum benBilseydim indirim yaptığınızı, söylemezdim kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@Zus

tubejh atııgınız pm yanıtlanmıstı ya gozunuzden kacmıs yada ulasmamıs. sorulara en cabuk yanıt ıcın 05066270043 e cagrı atın. ev atsıyorum unutmayın dolayısıyla bazen daha sonra sıze donus yaparım...

biraz önce kontrol ettim ama yok, işin ne zaman biterse o zaman cevap verirsen pm sevinirim.
  • cx 300 II kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim kanal tipi kulaklık alacaksanız daha iyisi yok şebnem ferah parçalarını baştan sona tekrar tekrar dinliyorum meger kaçırdıgım çok ses varmış içlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan_ay -- 8 Ekim 2009; 22:57:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.