Şimdi Ara

CÜZDAN TAVSİYELERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 - 80 tl arası tavsiye edebileceginiz cüzdanlar var mı ? fikir oluşturması için daha yüksek fiyatlarıda koyabilirsiniz

• yukarı
  • kemal tancaya bak dostum orda sağlam cüzdanlar bulabilirsin polo diyicem de cok klasikleşti artik polo bide pierre cardin e bak
  • ZemberekKuşu kullanıcısına yanıt
    sagol yorum için.benimde dockers ın cüzdanları hoşuma gitti
  • hocam tarzini söyle öyle önersin arkadaşlar ben klasik giyim icin demiştim
  • yok mu hiç tavsiye vericek agır oturaklı bir cüzdan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

yok mu hiç tavsiye vericek agır oturaklı bir cüzdan ?

http://www.yollasepete.com/urun/884-Tween-Siyah-Deri-Cuzdan-Kartlik.html#prettyPhoto

Ben kullanıyorum çok kaliteli. İçerisindeki naylon kartlıkları da söktüm çok şık duruyor. Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şampuan tavsiyesi [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    ayakkabı önerisi
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

50 - 80 tl arası tavsiye edebileceginiz cüzdanlar var mı ? fikir oluşturması için daha yüksek fiyatlarıda koyabilirsiniz

Sarar'a bakabilirsin. Sararshop.com üzerinden internet satışları da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhan1122 B kullanıcısına yanıt
    5 liraya cüzdan al sonra kalan 75 lirayı da cüzdanın içine koy. 80 liralık bir cüzdandan daha kıymetli olur öyle.
  • Düz siyah deri cüzdan al hocam. Daha ciddi görünüyor bence.
  • Samsonite ve Dockers'ın mağazalarına bakabilirsin.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    bende bi arkadaşımda gördümde dockersın siyah bir cüzdanı.hem sade hem ciddiydi.bu iki şey cüzdanda çok önemli bence.
  • sizce cüzdana verilecek en fazla miktar nedir ?
  • https://store.donanimhaber.com/0f/24/ef/0f24ef56e2b5dd4c7874248ed1fd16b3.JPG markafonide lumberjack cüzdanlar indirimde hem hoşlar
     CÜZDAN TAVSİYELERİ

• vuhuu V kullanıcısına yanıt
    internet üzerinden degilde magazadan alıcam.ama cüzdanları güzelmiş magazasına mutlaka bakıcam , sagol
  • mağazasından alırsanız 100 liradan asagı bulamazsınız bi cüzdana da 100 lira verilmez
  • http://www.ebay.com/itm/230970671955?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
    arkadaşa getirttik. ucuz birşey düşünüyorsan. iyi bayağı. beklediğimizden iyi çıktı.
  • vuhuu V kullanıcısına yanıt
    evet bende markofoni ye baktım sonrada magazanın sitesinden baktım fiyat yarı yarıya ama daha önce internet üzerinden alışveriş yapmadım nedense hem uzak durdum heralde ürünü görmeden satın almam bunda bi etken.magaza daha garanti geliyor
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    cüzdan güzelmiş de getirtme işi sorun
  • Benim cüzdan çıtçıtlı olanlardan o çıtçıttan dolayı göt cebinde denk gelen yer beyazlıyor. Ondan dolayı daha bugün cüzdan araştırması yapmıştım. Şu ikisi dikkatimi çekti belki işine yarar:

1.link

2.link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _illegal_ -- 13 Temmuz 2013; 3:57:02 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.