üniye gelene kadar kullanmıyordum ama gelince mecbur kullanıyorsun
Küçüklükten beri kullanırım. Ne paramı ne de cüzdanımı kaybettim. Kimlik, ehliyet, kartlar, fotoğraflar, para, notlar, makbuzlar, kartvizitler, muska,.. hepsini bir şeyde toplamak..
sadece dışarı çıkarken telefon ve para alırım yanıma. genelde anahtar iç çebimde olur
Taşıyorum içinde; 2 tane kart biri akbil digeride bir dükkanın güzel bir kartı ve kağıd paralar. Ama içine hiç bir zaman bozuk para koymuyorum.
Polo'nun ince modellerini tercih ediyorum hem derli toplu oluyor hemde cebinde olduğunu bile hissetmiyorsun ayrıca şıkta.
quote:
Orijinalden alıntı: Geometric
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
Çanta taşıyorum ben
doğru düzgün "fakirim" bile yazamamışsın lanet olası fakir seni
Sorun orda işte tam fakirim yazacaktım ki param bitti
Cüzdan taşımak iyidir. Zaten leş gibi yırtık, kirli paralara cüzdan taşımayıp sağa sola sıkıştıranlar sebep oluyor. İnsanların bu şekilde düşünüp duyarlı davranması gerekli diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: IslakOtostopçu
Cüzdan taşımak iyidir. Zaten leş gibi yırtık, kirli paralara cüzdan taşımayıp sağa sola sıkıştıranlar sebep oluyor. İnsanların bu şekilde düşünüp duyarlı davranması gerekli diye düşünüyorum.
haklısın. Benim de son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı.
Babamın cüzdanını almayı düşünüyorum, çok hoşuma gidiyor.
Ama ben de babam gibi cüzdanı para için değil kartvizit kartlar vb. için taşırım heralde. içine ne koyarım diye düşünüyorum şuan
çöplük olur kesin
İlkokula gidiyorsun sanırım, kimlik kart falan taşımayıp yalnızca para koyduğuna göre?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme