Şimdi Ara

custom skin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu custom skin olayını yaptım. Fakat oyun içinde bazı değişiklikler fark ettim. Kulelerin vuruşu, ormandaki canavarların vuruş efektleri, Zed' in pasifi etkinken vuruşu vs. Bu custom skini komple kaldırmak istiyorum. Foruma ufak bir göz attım kurulum verilmiş fakat nasıl kaldırılacağı tam olarak söylenmemiş. Eğer bilgisi olan varsa bir yardım edebilir mi?

edit: arkadaşlar lütfen biriniz yardım edin. şimdi kassadin vayne lee sin gibi girişte clasic goruntusu değişen heroları alınca bug splat hatası alıyorum repair yaptıktan sonra oldu bu hata. silip tekrar yuklersem geçermi birisi cevap versin ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaneko13 -- 22 Temmuz 2013; 0:12:39 >

Orijinalden alıntı: kaneko13

Merhaba arkadaşlar. Ben bu custom skin olayını yaptım. Fakat oyun içinde bazı değişiklikler fark ettim. Kulelerin vuruşu, ormandaki canavarların vuruş efektleri, Zed' in pasifi etkinken vuruşu vs. Bu custom skini komple kaldırmak istiyorum. Foruma ufak bir göz attım kurulum verilmiş fakat nasıl kaldırılacağı tam olarak söylenmemiş. Eğer bilgisi olan varsa bir yardım edebilir mi?

edit: arkadaşlar lütfen biriniz yardım edin. şimdi kassadin vayne lee sin gibi girişte clasic goruntusu değişen heroları alınca bug splat hatası alıyorum repair yaptıktan sonra oldu bu hata. silip tekrar yuklersem geçermi birisi cevap versin ne olur.

Oyunu sil arta kalan dosyaları sil ccleaner filan yap disk birleştir. Skins dosyalarını filan sil ara iyice c yi muhakkak geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Nidalee skin önerisi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.