Character Skin Change Scroll Changes the character's appearance. Once item is used, a skin selection screen will appear, select the appearance you want, and press Confirm to finish. Since the character is being changed, you must empty your equipment and extended slots.
Bu premium itemini kullanınca inventury'deki bütün itemler ve açılan slotlar gidiyormu birde nick değiştiriliyormu hiç kullanan var mı?
bildiğim kadarıyla sadece male-female skin yani yüzünü deiştirebiliyorsun çk kullandım ama hiç bütün itemlerin veya nickin deiştiğini görmedim bide itemin değişmesi için ayrı gender scrollar var
sadece male female olayı için başka bişe değişmiyor
bunu kullanmadan önce cantanı ve skillerini koyduğun F1 F2 vs boşaltman lazım sora sağ tıkla ve kullan (sadece male,female skinleri değiştirmeğe yarıyor) 6 defa kullandım yenilik oluyo güzel bişe
Peki arkadaşlar bununla ilgili anlatımlı video varmı ? Merak ettim nası değiştiriliyo ?
Ben Anlatayım Nasıl Değiştiğini İlk Önce İtemi Alıyorsun Sonra Sağ Click Yapıyorsun Sonra Oyunda Senin İnventoryin Gibi Yeni Bir Yer Açılıyor Ordan Seçiyorsn Ve Onaylayınca Hani Oyuna Gidirdiğinde Yüklenirya Biyer O Bölümü Tekrar Yüklüyorsun Bi Bakmışın Char Değişmiş aaaa xD
quote:
Orjinalden alıntı: BabyOwned
bunu kullanmadan önce cantanı ve skillerini koyduğun F1 F2 vs boşaltman lazım sora sağ tıkla ve kullan (sadece male,female skinleri değiştirmeğe yarıyor) 6 defa kullandım yenilik oluyo güzel bişe
üstüne giydiklerini çıkartması yeter bide skilleri boşaltmasına gerek yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme