Şimdi Ara

Custom Rom Virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Seneler önce Galaxy Young cihazıma Custom ROM kurup yeni bir mail açmıştım. Babamın telefon numarasını girmiştim ve o mail, babamın telefonunda belirmişti. Sızıntı olmuş. Sonra babamın rehberinin bir kısmı da o maile aktarılmış ve sosyal medya hesaplarına girilmişti. Biz de tüm hesapları ve o mailin kontrolünü ele alıp iki adımlı doğrulamaları açmıştık. Sizce bu nasıl oldu ve şu anda o maili kullanmamızın bir zararı var mı? Tekrardan sızılabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tam anlamadım olayı ama fikrimce iki cihazda da aynı telefon ve e-posta var ve bir cihazın kişileri yedeklendiğinde diğer cihaza da eşitlendi. Custom ROM ile alakalı bir şey olmayabilir hani.

  • sis651 kullanıcısına yanıt

    Hocam iki cihazda da aynı mail yoktu. Virüslü custom roma hem ev internetini girdim hem mail açtım orada. Ve o maile babamın telefonunu girince babamın telefonuna sızıp o maili orada açtılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    twrp ile stock rom yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.