Şimdi Ara

çürük diş veya çürümeye meyilli diş için diş macunu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dişlerimin yarıya yakını çürük geri kalanıda çürümeye meyilli hangi diş macunu ve fırça kullanırsam belki çürümeyenleri kurtarırım sizce

• fark etmez, iyi fırçala da.
  • dişinin yapısından dolayı kalsiyum miktarı azmış benim de aynı şekilde. Bu yüzden çabuk çürüyorlarmış. Diş fırçalama süreni uzun tut dedi doktor
  • @Ellie Goulding doktorda öle söledi ama 1 tlyede macun var 10 tlyede kalitesinden fiyatı yüksek olmazmı sence

@Spock fırçaladıktan sonra sütle dişleri durulasak bi etki edermi sence
  • Hiçbir fikrim yok en iyisi bir dişçiye gitmek bence. Bir zarar gelmez bileninden öğrenmiş olursunuz. Tek öğrendiğim fırçalamaya minimum 5-6 dakika zaman ayırmak gerektigiymis
  • ben parodontax kullanıyorum, diş etleri için iyi diyorlar ama bilmiyorum artık ne kadar yararlı
  • Diş önemlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önemli tabikide işte küçükken kıymetini bilemedik şimdide acısını çekiyoruz
  • Git bir eczane veya alış veriş merkezine en pahalısını al. Pahalı olan her zaman iyidir.
  • Diş rahatsızlıklarından çok çekmiş biri olarak sensodyne tam koruma diş macununun yararını gördüm tavsiye ederim.bununla birlikte diş ipi ve listerine yi de öneririm
  • diş ipi var ayda yılda bir kullanıyorum naneli diş eti arasına sürünce baya rahatlatıyor hemde kanatıyor diş etini

sensodyne ondan alırım haftaya tek kullanmadığım o kaldı ipana signal fln hep kullandım ama bi halta yaramaz
  • Disi beyazlatan macun hangisi ? İpana kullaniyorum en ufak beyazlama yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhteşem beyazlık fln o şekilde yazılı macunları varya ipana signal vs. olanların ama bi halta yaramıyor
  • sensodyne tam koruma olanı kullanıyorum farkediliyor beyazlattığı
  • Selam, dişlerin nasıl oldu, iyileşmiştir umarım ..
    Çözüm ne oldu,,
    Bende arkada altta içi boş diş var, sadece birşey giderse ağrı oluyor, genelde ağrı yok
    Şimdide diğer tarafta ortada bir diş içi boş fakat orda ağrı var, en kısa sürede nasıl onarabilirim,,
    Sensodine kullanıyorum, bence signalden daha iyi,,
    Signalde mavi kapsüller var, amaç sarı ile mavi birleşirse beyaz renk açığa çıkar,,
    Çünkü arabanın normal sarı ampülüne dışına mavi film çekince beyaz gösteriyor ,,, aldatmaca işte ,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.