Şimdi Ara

cursed heart nerden çıkar acil yardım pls...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler skill 0 laak için bu gerekliymiş hangi canawralardan weya nerlerden çıkar çok uğraştırırmı yardım pls...

• Sen tek tek dene hangi yaratıktan çıkarsa artık
  • çok sık çıkmaz.. bana ortalama 4-5 yaratıkta bi tane çıkıyo. ayrıca her yaratıktan çıkma şansı da aynı. şundan fazla bundan az çıkar denemez..
  • yuh baba olurmu adamın ebesi gider :D
    milyon tane yaratık war
  • Yani Mangyangtan da çıkar yeohadan da çıkar Tiger Girlden de çıkar hepsinnden çıkar 10 tane toplamak 15 dkkanı falan alır.
  • ya sen bu göreve yoğunlaşmıyacaksın.. normal görevini yaparken yanına bu görevi de al..hem görev torbası hem de bu cursed heart lar çıkar.. yani illa bunu yapıcam diye kasma demek istiyorum.. normal görev bitince bi bakmışsın 30-40 tane oluvermiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

ya sen bu göreve yoğunlaşmıyacaksın.. normal görevini yaparken yanına bu görevi de al..hem görev torbası hem de bu cursed heart lar çıkar.. yani illa bunu yapıcam diye kasma demek istiyorum.. normal görev bitince bi bakmışsın 30-40 tane oluvermiş..

baba ii fikir de görevi nası alacaz sorması ayıp
    yani mesela ben şimdi 600 taneChajki yada Chajki Worker öldürecem bi yandanda o çıkabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac_burak -- 22 Temmuz 2006; 13:48:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herbalistten Editing Skille tıkladıktan sonra o sana görew wercek Q ya bas orda görürsün. Sonra gitcen 600 Chakji görewin warsa onları kescen. Arada bi Mavi torba düşcek onlarda Bu görewin itemleri olcak...
  • saol adaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.