pre olunca ıtem ı npc ye sattıgında daha fazla para verıor ama 65k fılan degıl40k dır en fazla
45k veriyor ben gold pre yim.. bronze la fark yok item satışında
%20 yerine %30 fazla ex trina + 1000 kc
başka fark yok.
45 K
Geçmiş OLsun Arkadsım. Knight Online'ninde Böle... Var İşte. Bazen Bazı SözleŞmelere BöLE Yapıorlar'''' Ama Seninki' Hacklenmişte Olabilirm Ama bilemicem Geçmiş Olsun.. Dmek İstemezsim ama.
Degisir Herhalde :D
fd den önce değiştmiordu fd le değişirmi bilmiorum.
AYNI VERİR AMA PREMİUM YOKSA O ZMN 30K VERİYOR %50 DAHA FAZLA PARA VERİYOR YANİ NPC YE NE SATARSAN SAT 500K LIK BİŞİ SAT PREMİUM OLUNCA 750K VERİR
non pre de 30 k üylerin hepsinde aynı 45 k olarak
quote:
Orjinalden alıntı: RedSkill
Geçmiş OLsun Arkadsım. Knight Online'ninde Böle... Var İşte. Bazen Bazı SözleŞmelere BöLE Yapıorlar'''' Ama Seninki' Hacklenmişte Olabilirm Ama bilemicem Geçmiş Olsun.. Dmek İstemezsim ama.
sen ne diyon yaa
yazdıklarının tercumesini yap bizde anlayak
ben deli gibi apgreyd skrol satıyorum npcye tanesi 60k bugüne kadar 3 kere sattım her satışımda 500den fazla sattım, 100m na yakın para kaldırdım ama şu an 100m param var takı lazım sürünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: major24
arkadaşlar silver ve bronz üyeliği olanlar Bezoar of Glyptodont u potcuya satınca tanesine 45k veriyor
peki gold üyelere kaç veriyor???
%25 daha fazla verir
cunku cristalı potcua sattıgınızda 75 k gelio uyelikle uyelıksız tam 50k burdan hesaplayıp yola cıkın