< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cupra Formentor ANA KONU (42. sayfa)

-
-
Benzinliklerde kullanılan şampuanlar haliyle ucuz ve kaliteli olmuyor. İçinde genelde kostik oluyor. Ben pek benzinlikte araç yıkamam. Deri temizliğinde Gyeon ürünlerini kullanıyorum. Hem deri temizleme hem de koruma sütü var.
Koch chemie de profesyonel bir ürün. Temizlik ürünleri iyidir.
Yıkama olarak meguairs ve Sonax ürünleri kullanabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendiniz yıkıyorsanız tavsiyem PH Nötr şampuan kullanın. Sonax in PH Nötr şampuanını tavsiye ederiz. Cilalı şampuanlarda olabilir ama seramik kaplama varsa cilalı olanlar PH değerinden ötürü seramiğe zarar veriyor.
-
Bende uzun yoldan döndüm.aracın ön taraf baya kötü.benim asitsiz turtle wax şampuan ile olmaz.yıkamacının kendi köpüğü ile sanırım yıkatmam gerekecek..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün sabah aracı geri geri kullanırken gereksiz yere iki kez ani frenleme ile araç durdu. Açıkçası ciddi bir çarpışma tehlikeside yoktu. Galiba manevra fren yardım sistemi bozuldu. Aracı satılığa çıkarayım dedim duydu herhalde 😃. Bakalım devam edecek mi?
Merhaba. Ekli videodaki gibi ekranda ekstra simge nasıl koyabiliyoruz bizim araçlarda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandemir- -- 24 Temmuz 2023; 16:8:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cubra connect uygulamasının tavascan ile birlikte diğer cupra modellerinde de kullanılacağına dair bir bilgi varmı?
-
-
Son zamanlarda termos hediye gelen oldu mu
Bana bugün geldi
Ne zaman aldınız aracı ve hangi şehirden
Anket için hediye olarak yolluyorlar. Bayii ile alakalı değil bence. Anket yapalı 6 ay olmuştur. Aracı geçen sene eylülde istanbul doğuş otodan aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzdn -- 25 Temmuz 2023; 19:31:35 >
Bende geçen ay anket yaptım belki önümüzdeki zamanlarda gelir
Gelir bence de. Biraz zaman alıyor gibi.
Bekliyorum . Güzel düşünülmüş bir hediye
-
Hayırlı olsun hocam, Allah kazasız binmeyi nasip etsin. Opsiyonlar güzel.. Cupra preminum paket içeriği neymiş normal opsiyon listesinde gözükmüyor ?
Hayırlı olsun 360 ve matriks far çok güzel olmuş.
Hocam çok teşekkür ederim. Cupra Premium Paket'in kırılımı altında verilmiş,
Ayrıca çerçeveye aldığım Ön arka park sensörü ve sanal pedallı bagaj kapağı eskiden opsiyonel olarak geçiyormuş, artık standart donanım listesinde listelenmeye başlamış.
P33 CUPRA Premium Paket (PNB+PXM+PYA+WDI)
PNB BeatsAudio Ses Sistemi (Subwoofer, Amfi ve Surround Teknolojisi)
PXM Matrix LED Ön Farlar
PYA 19" Siyah/Bakır Alüminyum Alaşımlı Jantlar (Exclusive 38/5 Machined)
WDI İleri Sürüş Destek Paketi (Kör Nokta Tespit Sistemi, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Araçtan Çıkış Uyarısı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 26 Temmuz 2023; 10:48:51 >
-
360 müthiş bir özellik rahatlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X