Selamlar, Arada atlayarak okudum konuyu, cevabı varsa şimdiden kusura bakmayın. 1) Arka koltuklar için emniyet kemeri uyarısını kapatmak için bir seçenek var mıdır? 2) Apple Car Play’de, Netflix, Youtube gibi uygulamaları kullanabilmek için CarBridge appi sorunsuz kullanmayı sağlayan bir video linki rica ediyorum. Halihazırdaki videolar, bir linke girip, bir dosya install edip sonrasında çeşitli uygulamalardan 2-3 adedini indirip, belirlenen taskları yaparak ilerliyor ve pek çok kez başarızlıkla sonuçlanıyor. Bunun doğru bir yöntemi var mıdır? ve aracımızın garantisini etkileyip etkilemediği konusunda bir fikrim yok. Bilen varsa paylaşırsa sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cupra Formentor ANA KONU (18. sayfa)

-
-
Herkese merhaba,
Aracı ilk çalıştırdığımda motor devri 1300 ile başlıyor daha sonra 800'e düşüyor bu normal mi? Sizin araçlarınızda da böyle mi? Bundan önceki aracım 1.6 tdi ve ondan önceki aracım 1.4 tsi idi, böyle bir şey hatırlamıyorum.
-
Aynı yerden yakıt almayın bir daha bence.
bunu sadece dpf dolmuş dizel araçta yaşadım birkaç kez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Formentor VZ alarak aranıza katıldık. Araç haftaya teslim edilecek. 1.5 olanı çok az bi kullanmıştım. Ancak bu aracı h kullanmadım. Bizi neler bekliyor görücez.
Merhaba,
Bahsettiğiniz durum özellikle özellikle soğuk havalarda farkettiğimiz otomatik jiklenin çalışma şeklidir.
Araç motor ısınıp rölanti devri olan 750-800 d/d bandına düşene kadar motorun düzgün çalışması için hava-yakıt karışımını daha yüksek devre ayarlar, bir süre sonra da hava-yakıt karışımını normale döndürür, devir düşer.
Karbüratörlü araçlarda eskiden bu manuel olarak içeriden ayrı bir kolla yapılırdı, önce kolu çekerdik, araba ısınınca tekrar geri iterdik.
Sağlıklı sürüşler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 30 Mart 2023; 9:33:25 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayrıntılı yanıtınız için teşekkür ederim.
Selamlar,
1.5 versiyonla ben de bugün aranıza katıldım. Bayiden aracı bugün teslim aldım. Bizim araç için oluşturulmuş bir W.app ya da Telegram grubu vs var mıdır?
Merhaba,
Aracınızı iyi günlerde kullanın.
Facebook’ta ‘Cupra Formentor Türkiye’ sayfasında mevcut bir WhatsApp grubu mevcut, sayfaya üye olarak o paylaşımın altına numaranızı bırakabilirsiniz, ben o grupta olmadığım için içeriği hakkında bir bilgim yok maalesef.
Sağlıklı sürüşler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 30 Mart 2023; 14:2:58 >
Merhaba,
Bilgilendirme ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Merhaba,
1) Bunun iki opsiyonu var; ya arka koltuk altıdaki sensörlerin bağlı olduğu soketi sökeceksiniz, ki bu da tavan airbaglerini de devre dışı bırakabilir ve güvenlik açığı oluşturur, ya da emniyet kemerleri bağlantı soketlerine kemer tokası takacaksınız, bu da oturma konforunu etkileyebilir.
2) Bu konu hakkında bir bilgim yok maalesef, infotainment yazılımına gelecek kapsamlı güncelleme bekleniyor, genel anlamda bazı sorunları olduğu için ekstradan size sorun çıkarmaması için bu tipteki müdahalelerin ne kadar sağlıklı olacağı da tartışılır.
Garanti konusu ise başka bir soru ve sorun elbette.
Sağlıklı sürüşler
Merhaba,
Aracınızı iyi günlerde kullanın.
Travel Assist ile ilgili biraz yukarıdaki bir mesajımda konuyu anlatmaya çalıştım, okursanız fikir sahibi olabilirsiniz.
Matrix Far ile ilgili; bu far diğer VAG araçlarda da kullanıldığı için komple far yerine, sadece mevcut far beyninin değişmesi ile çözüm getirilebileceği konusu araştırılıyor bilgisi geldi, ben de bekliyorum. Net bilgi geldiğinde buradan da durumu paylaşacağım.
Sağlıklı sürüşler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrell -- 30 Mart 2023; 14:15:7 >
Hocam gizli özelliklerden emniyet kemeri uyarısı kapatılabiliyor. Ancak ön arka ayrı ayrı kapatılamıyor. Komple kapatılabiliyor. Yada gizli özellikte Amerikan mode var. Onda da 6kere uyarı verip susuyor.
yol sesi çok fazla deği lmi araç içi inanılmaz gürültülü, izalasyon vs uygulama yaptıran oldu mu?
-
Merhaba,
Aracınızın lastik havalarını kontrol eder misiniz? Kaç psi?
Benim araçta pirelli p zero vardı fabrikasyon. İnanılmaz uğultulu bir lastik. Goodyear asymmetric 6 ile değiştirdim, rahat ettim. Ses 80db lerden 75lere indi kabin içinde. Ama yine bile daha önce kullandığım leon fr dan daha fazla ses var. Kısacası araç gerek 19 jant ve dar yanak olması, gerekse izolasyonu çok kuvvetli olmaması ile sesli biraz. Benim araçta motor altı izolatörü ile kapı İçlerinde de izolasyon var, ekstra yaptırdım. Ancak esas ses arka koltuk altı ile bagaj zemininden geliyor. Oraya da yapılırsa kusursuz olur..
fabrikasyon bridgestone turanza mevcut.
-
quote:
Orijinalden alıntı: drgrki13Benim araçta pirelli p zero vardı fabrikasyon. İnanılmaz uğultulu bir lastik. Goodyear asymmetric 6 ile değiştirdim, rahat ettim. Ses 80db lerden 75lere indi kabin içinde. Ama yine bile daha önce kullandığım leon fr dan daha fazla ses var. Kısacası araç gerek 19 jant ve dar yanak olması, gerekse izolasyonu çok kuvvetli olmaması ile sesli biraz. Benim araçta motor altı izolatörü ile kapı İçlerinde de izolasyon var, ekstra yaptırdım. Ancak esas ses arka koltuk altı ile bagaj zemininden geliyor. Oraya da yapılırsa kusursuz olur..
doğru tespit, arka tarafından ses alıyor.
-
Merhaba,
P Zero ile ilgili aynı bilgiyi yurtdışı sitelerde de okudum, haklısınız.
Yine sizinle hemfikir olduğum diğer konu da arka koltuk altı ve bagaj içi izolasyonun faydalı olması.
Ben her iki bölgeye de önce CTK Premium, üzerine de 6 mm alüminyum folyolu kauçuk uyguladım, çok memnunum.
Vaktim olunca kapıları da yaptırmak istiyorum.
Sağlıklı sürüşler
Anlıyorum, lastik havasını kontrol ederek 36 psi yapar mısınız. Belki lastiklerde de fazla hava olabilir., bir miktar faydası olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X