Şimdi Ara

Cuppa: Tarkan'ın Yeni Şarkısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an spotify'da dinlenebiliyor. Yaz şarkısı yapmışlar, hareketli olmuş. özellikle synthpop tarzı tiz klavye ritmleri sevenlerin ilgisini çekecektir. (çakkıdı'daki temel klavye melodisini hatırlayın)

hareketli, melodisi güzel ama klasik tarkan şarkıları gibi ağza yapışan türden değil. genel olarak rutin gidiyor, bir yerde patlasın diye bekledim fakat şarkı nakaratta bile yükselemiyor. sadece klavye solosu olan, sözsüz olan bir iki kısım var. oraları sevdim.

Gerçi yaz şarkısı için biraz geç kaldılar ya neyse...

• Fena değil aslında, bence tutabilir
  • Tarkan'ın kalitesine yakışmayan çok çok kötü bir şarkı. Evlilik yaramamış anlaşılan.
  • Tarkan ne yaparsa yapsın seven birisi olarak pek beğenmedim.
  • Dünyanın en kötü şarkısı .

Tarkan = OVERRATED Çomaristan devletinin MEGASTAR'ı da bu kadar olur işte.
  • Dinlediğim en kötü Tarkan şarkısı.
  • bilmiyorum ben beğenmedim. sırf tarkan yaptı diye tutar mı bilmem ama piyasada çok daha güzel şarkılar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baya kötü bir parça olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkı bir Tarkan hayranıyımdır. Bu şarkı dinlediğim en kötü Tarkan şarkılarından biri. Piyasada adam akıllı bir Tarkan kaldı diyordum onu da kaybediyoruz galiba. Discolar için yapılmış bir şarkı. Söylenilebilirliği yok. Albümün diğer şarkılarıda böyleyse hiç çıkarmasın o albümü ama belki diğer şarkılar iyidir beklemek lazım. Ben Tarkan'a güveniyorum. Ayrıca Sezen Aksu'ya aitmiş söz ve müzik. Sezen Aksu kalitesine yakışmamış.

Son yıllarda Türk müziği gerçekten oldukça kötü bir durumda. Söz yok. Duygu yok. Disco müziklerinin üzerine saçma sapan yazılan sözlerden ibaret günümüz pop müziği. Kaba tabirle gönüle değil kalçaya hitap ediyor. Her zaman şunu söylerim: Türk müziğinin zirvesi 70'lerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarkı mı şimdi bu . Keşke çıkarmasaymış imajını zedeledi adam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.