Şimdi Ara

Cüneyt Çakır'ın rengi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu maça da fenerasyon tarafından özellikle atandı. fenerasyonun yönetimi bilindiği gibi yıldırım demirören ve aziz yıldırım kardeşlerde.
    penaltıyı da vermezdi bize de onu da fifa kokartını kaybetme korkusundan verdi.

fenerbahçe daha iyi oynadı kabul ederim ama şu verilen kasıtlı kararlar olmasaydı maçın sonucu bu şekilde olmazdı.

• Hakem iki taraf adına da rezaletti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Hakem iki taraf adına da rezaletti.

=)))))))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

=)))))))

Noldu hocam.Ayni fikirdemisiniz degil misiniz çözemedim

• Pffff ne biçim konu

• quote:

quote:

quote:

=)))))))

Hocam açıkçası riera nin pozisyonu hariç size karşı hata görmedim, ki bu pozisyonda içerde mi dışarda mi tartışılır. Emre denen adam bana göre ilk yarıda atılmalıydı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

=)))))))

Hocam açıkçası riera nin pozisyonu hariç size karşı hata görmedim, ki bu pozisyonda içerde mi dışarda mi tartışılır. Emre denen adam bana göre ilk yarıda atılmalıydı.

Bilmiyorum bana batirdi gibi geldi herkes adına.Markus Merk penaltı değil demiş ama Kuytinki nasıl penaltı olmaz anlamadim.

Bizim 2.gol faul,Emreyi atsa gıkım çıkmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hıncal Uluç bildiğimiz gibi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya net penaltımızı vermedi. son 5 dakikada kalecimizi oyundan attı.daha ne yapabilirdi ?hala hakem diyosunuz ya
  • hangi takımı tuttuğunu bilmem ama hayatımda cüneyt çakır kadar overrated mi dersiniz, abartılan mı dersiniz bir hakem görmedim. rezil bir hakem cidden. yönettiği her maçta tansiyon ve gerilim üst düzeyde, oyun kontrolü sıfır. yerinde kararlar berbat. tr de yönettiği derbi maçlara avrupa da yönettiği maçlara bakın bunu rahatlıkla görebilirsiniz. cidden rezil bir hakem.
  • Bırakın hele şu saçmalıkları. Yıllardır her derbiye Cüneyt Çakır atanır yeni mi aklınıza geldi. Ee 2008'de GS'li Hüseyin Göçek'le 4-1 yenmiştik. Maçı izlerken 43 yaşındaki dayım ile beraber tamamen Cüneyt'e yoğunlaştık. Penaltımızı vermedi Galatasaray'a kartları es geçti. Neyin kafası bu
  • Sunun hakemligini elinden alsalar da kurtulsak. Gitsin hali sahalarda duduk calsin.
    Bu adam yuzunden man utd sampiyonlar liginden elendi. Kafasina gore kirmizi cikardi. Adama ana avrad duz gittiler. Umarim seneye hakemlik yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

ya net penaltımızı vermedi. son 5 dakikada kalecimizi oyundan attı.daha ne yapabilirdi ?hala hakem diyosunuz ya

Kalecinizi hakem attı zaten, Volkan aslında masum bir kedi yavrusu.
  • quote:

ya net penaltımızı vermedi. son 5 dakikada kalecimizi oyundan attı.daha ne yapabilirdi ?hala hakem diyosunuz ya

son 5 dk kalecin adamın bogazına sarıldı napsaydı başka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

quote:

eğer dediğiniz gibi cünyet çakır bizi koruyo olsaydı penaltımızıda verirdi volkanada kırmızı göstermezdi.

hersene olduğu gibi yine bahaneniz ''hakem''
  • quote:

ulan attığınız 2 golde foul var hala bla bla bla. kalecinizi attı bizde de sabri'yi attı sanki sadece volkan'ı atıp sabri'yi oyunda tutmuş gibi konuşuyor. Atmasa mıydı Volkan'ı yaptıklarından sonra iyi alıştınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

quote:

eğer dediğiniz gibi cünyet çakır bizi koruyo olsaydı penaltımızıda verirdi volkanada kırmızı göstermezdi.

hersene olduğu gibi yine bahaneniz ''hakem''

penaltılarınız ? tam olarak hangi penaltılarınız ? sen git maçı bir daha izle gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

hangi takımı tuttuğunu bilmem ama hayatımda cüneyt çakır kadar overrated mi dersiniz, abartılan mı dersiniz bir hakem görmedim. rezil bir hakem cidden. yönettiği her maçta tansiyon ve gerilim üst düzeyde, oyun kontrolü sıfır. yerinde kararlar berbat. tr de yönettiği derbi maçlara avrupa da yönettiği maçlara bakın bunu rahatlıkla görebilirsiniz. cidden rezil bir hakem.

sonuna kadar katılıyorum, çok kötü bi hakem ya rezalet yani. hem kötü bi hakem, hem de hakemlik felsefesi de kötü gördüğümü çalarımı abartmış, ayrıca da göremiyo. şu adam fbnin ve rakiplerinin maçlarından uzak dursun, fbye etki etmesin başka bi şey istemiyorum. fırat aydınus gibi bi hakem varken, niye derbileri sürekli bu mal herif yönetiyo çözemedim. sürekli olay, sürekli kırmızı kart, sürekli penaltı.

• ulan sanki bir bişey yaptıkta hakemi eleştiriyorsunuz gol pozisyonumuz yok penaltı olmasa golümüzde olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

Orijinalden alıntı: pape

hangi takımı tuttuğunu bilmem ama hayatımda cüneyt çakır kadar overrated mi dersiniz, abartılan mı dersiniz bir hakem görmedim. rezil bir hakem cidden. yönettiği her maçta tansiyon ve gerilim üst düzeyde, oyun kontrolü sıfır. yerinde kararlar berbat. tr de yönettiği derbi maçlara avrupa da yönettiği maçlara bakın bunu rahatlıkla görebilirsiniz. cidden rezil bir hakem.

sonuna kadar katılıyorum, çok kötü bi hakem ya rezalet yani. hem kötü bi hakem, hem de hakemlik felsefesi de kötü gördüğümü çalarımı abartmış, ayrıca da göremiyo. şu adam fbnin ve rakiplerinin maçlarından uzak dursun, fbye etki etmesin başka bi şey istemiyorum. fırat aydınus gibi bi hakem varken, niye derbileri sürekli bu mal herif yönetiyo çözemedim. sürekli olay, sürekli kırmızı kart, sürekli penaltı.

hocam bu adama nasıl avrupa maçları veriyorlar cidden anlamış değilim. abartısız söylüyorum ligimizin en kötü hakemlerinden birisi cüneyt çakır, nasıl bu noktalara geldiğini anlamak mümkün değil. önem seviyesi yüksek yönettiği!!! her maçta oyuncular birbirine giriyor, kartlar havada uçuşuyor kararlar desen aynı. hakkettiği değerden mislilerce fazlasını gören bir hakem.

• quote:

eğer gram insanlığın var ise ve gram futbol bilgin var ise o atılan 2 golde bariz faul olduğunu söylersin tabi amacın o kadar belliki provokatörlük için gelmişsin
    neyse kulaklarını çınnattım

@Jar Jar Binks
    tebrikler adam gibi yorum yapan biri çıkmış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.