Şimdi Ara

Cüneyt Arkın'dan Gençlere Tarih Bilinci Eleştirisi, Erkek Adam Amerikan Küpesi Takmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeşilcam’ın efsane oyuncuları arasında yerini alan ve Türk tarihindeki karakterleri canlandırmasıyla tanınan Cüneyt Arkın, gündeme özel açıklamalarda bulundu.

Cüneyt Arkın'dan Gençlere Tarih Bilinci Eleştirisi, Erkek Adam Amerikan Küpesi Takmaz

Gençleri kendi kültürlerine sahip çıkmaya davet eden ve Malkoçoğlu, Kara Murat, Battal Gazi gibi tarihi karakterlere hayat veren Arkın, bir Türk gencinin neleri yapıp neleri yapmaması gerektiğini anlattı.

Sabah gazetesinden Yeşim Alkan'a konuşan usta oyuncu, gençlere tarihle ilgili nasihatlar vererek şu ifadelerle seslendi;

AMERİKAN'IN MÜZİĞİNİ DİNLERSİN AMA HAYRAN OLMAZSIN

Tarih bilinci olan insan Amerikan tıraşı olmaz, Amerikan küpeleri takmaz. Müziğini dinlersin ama onun hayranı olmazsın. Tarih bilinci olan genç, Türk Müslüman bilincini değiştirdiği için öyle yaşar. Çok olumlu bakıyorum.

"ERKEKLERE HAYRET EDİYORUM"

Şimdi erkekler kaşlarıyla bile oynuyor. Hayret ediyorum. Bu bir ambalaj, kutunun içinde bir şey yok, değer yok. Giderek insanlar android oldu. Yarı insan, yarı robot oldu. Teknoloji insanları o hâle getirdi.

Cüneyt Arkın'dan Gençlere Tarih Bilinci Eleştirisi, Erkek Adam Amerikan Küpesi Takmazensonhaber
    Cüneyt Arkın'dan gençlere tarih bilinci eleştirisi
    https://www.ensonhaber.com/gundem/cuneyt-arkindan-genclere-tarih-bilinci-elestirisi

• linç ederler ama gayet doğru açıklamalar

tabii ki isteyen istediğini yapar herkes istediğini yapmakta özgür ama adam da zaten tarih bilinci olan kitleye seslenmiş, saydığı şeyler gerçekten de kültür yozlaşması. Erkeklerin kaşlarıyla oynaması makyaj yapması filan da ne bileyim

neyse yani bence adam iyi konuşmuş helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba çooook eski insanlar da "Bizim zamanımızda kültürümüze sahip çıkılır, mağara duvarlarına resimler çizilirdi. Yeni nesil çok bozdu gidip ellerindeki ufacık şeylere bir şeyler yazıp çiziyorlar" gibi şeyler söylüyorlar mıydı acaba?

• Yılların tecrübesi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavuz Sultan Selim pis amerikanciydi rahmetli...Cüneyt Arkın'dan Gençlere Tarih Bilinci Eleştirisi, Erkek Adam Amerikan Küpesi Takmaz 

• Vah dedeeem, sen sudokuya odaklan sudokuya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamın eski bir röportajına denk gelmiştim o kadar tatlı ve usturuplu konuşuyor ki resmen gerçek bir Türk beyefendisi diyorsun. Açıklamaları da gayet doğru ama bazılarının işine gelmez.

• Dediklerinin hiç birini yapmıyorum ama boş konuşmuş…

• Küpeyle olmuyo bu işler Cüneyt Dedecim.

Ahlak la oluyor.

• Mültecisi ayrı dert, yangınları ayrı dert, ekonomisi ayrı dert, sıfır araba almak hayal olmuş, cüneyt reyiz iyi güzel diyor da ne alaka? Yolda 1000 kişi çevirsen 1 tanesi bile amerikan traşı nedir bilmez. Berbere söylüyorsun amerikan diye Kısa kesiyor işte.

Allah aşkına videodaki saç tipin bile pek türk, müslüman sentezi bir şeye benzemiyor. Herkeste senin gibi jön tipi de yok ki ne yapsa yakışsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Yavuz Sultan Selim pis amerikanciydi rahmetli... 

Yavuz sultan selim zamaninda amerika denilen bir devletmi vardi ?

• Amerikan küpesi ne demek ilk defa duyuyorum. Ayrıca küpe takmak bile subliminal mesaj verme anlamına gelmiş iyice kafayı sıyırdı bazıları. Salın artık milleti.

• Suyunu çıkaranlar için doğru söylediğini düşünüyorum

• Doğru bulmadığım noktalar var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunu diyenin star wars'tan bire bir araklama filmleri olması ayrı bir ironi

• Peki isimler neden değişir Fahrettin Bey?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.