Şimdi Ara

Amerikada insanlar ve kadınların %95 i evlenmeden önce seks yapıyorsa türkler neden bakire arıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amerikada 1950-1978 yılları arasında doğan kadınların en az %91 i 30 yaşa kadar evlenmeden önce seks yapmış.2003 te yapılan bir araştırmaya göre insanların %75 i 20 yaşına kadar evlenmeden önce seks yapmış.ve 44 yaşına kadar insanların %95 i evlenmeden önce seks yapmış.bu verilere göre insanların %97 si evlilikten önce ilk cinsel ilişkisini yaşamış.peki amerikada ve avrupada durum böyleyken kadınların artık evlilik dışı seksi erkeklerinki gibi normal görülüyorken hatta ve hatta seks artık öpüşmek gibi karşılanıyorken dh üyeleri türkler türkiyeliler neden bakire kız bulmak istiyor? neden bakire kız bulmadan evlenmem diyor? oğlum biraz hayatı olduğu gibi kabullenin.artık tapuları yıkın kendinizi aşın.insanlar nasılsa onlara uyumlu olun.topluma ve yeni düşüncelere ayak uydurun.valla ben bile artık kendimi amerikalı hissettiğim için evleneceğim kızın önceden seks yapmış olması bana öpüşme gibi geliyor.son olarak idris usta videosuyla konuyu noktalıyorum.

IdrisUstaUSAyoutube
    Idris Usta USA-558. Bolum Theoderic den guzel bir calisma, Theoderic'a tessekurler--https://www.youtube.com/channel/UC2UpzJQKthwoO_8St7PpwoQ
    https://www.youtube.com/watch?v=AtU0aXnLb_g&t=19s

• namus diye bir şey kalmadı artık malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

namus diye bir şey kalmadı artık malesef

nAmUs bAcAk aRaSiNdA DeGiL BiR KeRe !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 17 Temmuz 2022; 16:55:9 >
  • Artık diktirme olayı olduğu için gerçekten bakire mi değil mi onu da anlayamıyorsunuz
    Yani evlendiğiniz kişi kaç kişinin altında inlemiş bunu hiçbir zaman bilemeyeceksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • annem türkiyede bakire kız var diyor ama ben inanmıyorum.bence türkiyedede bakire kız kalmamıştır.olanlar zaten kara çarşaflı.

• böyle diye diye namus kavramını bitirdiler

sana bana zor kızım ayağı çeken kız bmwli kekonun altında... neyse

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

maalesef türkiyede tipin ve paran yoksa kız bulamıyorsun.ama amerika öyle değil.her kız her erkekle birlikte olabiliyor.kurban olurum ben öyle ülkeye canım AMERİKAM 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama bu çok göreceli bir durum.

• haz için yaşayan bir kişide isterse sevebilir.sevdiğinden dolayı seks yapabilir.hazla yaşaması sevmeyeceği anlamına gelmiyor.

• Amerikan kültürsüzlüğünü benimsemişseniz ne diyeyim.....

• Paganizm kullanıcısına yanıt

• yav ne diyorsun kardeşim? sen kaç yaşındasın? madem insan sevdiğini bırakmaz o zaman niye sevgililer arası ayrılıklar var? haz için yaşasada yaşamasada sevgisi zamanla soğur ve bitebilir.bu normal bir şey.ayrıca öncekiler gibi olmayacağım ne malum? birde mutlu yaşayacaksınız diye eklemiş.zeka seviyen ne merak ettim 

• İnsanlar ve kadınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yani hocam şöyle anlatayım kafayı yastığa bastırıp arkadan dam dama mama dam diye.....
    Ya ulan bu ülkenin zenginide fakiride akşam 1 gibi gürültü çıkarma fetişine sahip en sonunda
    Kapılarını kırıcağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.