Bildirim
Cunda Adasından Tatil Kazandık !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ßoost
Şaypa'da alışveriş yapana çekiliş varmış ve çekiliş sonucu 1 haftalık Cunda Adası'ndan tatil kazanmışık.
Ayvalık'daymış.
Oraya daha önce gidenler biraz bilgi verebilir mi ?
Çok Sıkılcaksın kışın bide haftasonu genelde dolu oluyo istersen bende gelim
akçayda oturuyorm. -
Aklıma Şans Kapıyı Kırınca filmi geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
Aklıma Şans Kapıyı Kırınca filmi geldi
Cunda küçücük yer içi sıkılır ayvalıktada gezcek yer yok kış günü karı kızda yok -
Bu yaz gittim. Küçücük bir yer. Denize de giremezsin kışın. Ama santim santim gezersin adayı. Hatırladığım kadarıyla birçok tarihi bina vardı.
-
olsun birazcık tatil yüzü görelim Mudanya sıktı artık.
güzel o zaman , ailecek gidecez , Bodrum gibi olmaması iyi , turistik olması hoş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 8 Şubat 2010; 18:10:51 > -
Yaza gitsen olmuyomuymuş? Son kullanma tarihi varmı tatilin? -
hangi şaypa bu ? -
Etrafta dolaşacak pek yok yoktur ama güzeldir hele ki denizi Ordan boş bikaç tane yengeç kabuklarından bulduğumu hatırlıyorum çok da güzellerdi halen dururlar
Ama kışın ne yapılır orası bilinmez tabi
-
Bana da çıkmış ta Kırcı hotel e toplantıya çağırdılar. Tanıtım yapcaklarmış. Başka bir bit yeniği çıkar diye düşünüyorum
1 ay olmuş konuyu açalı ama siz gittiniz mi böyle bir toplantıya. neden bahsediyorlar. -
Aynısnı real marketten kazandınız diye bizim arkadaşları çağırmışlardı gittiler devremülk satmaya çalışmışlar :D -
quote:
Orijinalden alıntı: okko
Aynısnı real marketten kazandınız diye bizim arkadaşları çağırmışlardı gittiler devremülk satmaya çalışmışlar :D
-
fotoğrafçılık açısından gayet hoşbiryer -
quote:
Orijinalden alıntı: okko
Aynısnı real marketten kazandınız diye bizim arkadaşları çağırmışlardı gittiler devremülk satmaya çalışmışlar :D
evet, onu yapıyorlar. ama sen almak istemedikçe sorun yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
Aklıma Şans Kapıyı Kırınca filmi geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X