Şimdi Ara

cümlenin devamını getirip hikaye yapma oyunu (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
79.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polisler bizi sorguladıktan sonra gayler koğuşuna mı atacaktı acaba?
    Korktum polisin bacak arasına tekme attım ve...
  • o sırada zaten bruce lee de nunçukasını çıkartmış fırlatıyodu. Diğer polis eğilince nunçuka gergadana dolandı. Elleri ile bacakarasını tutan ilk polis iki büklüm bir halde "neettiniz lan hayvanı mındar ettiniz" demek ister gibi bana baktı ..
  • daha sonra mınçıka'nın amca oğlu nunçuka'yı aldım ve kaçtım ordan..kaçarken yan taraftan gelen arabayı görmedim bana çarptığı gibi yere yığılmıştım.. gözlerimi açtığımda.....
  • bir evdeydim ama burası neresiydi?
  • evmi? Buraya ev demeye 1500 şahit lazımdı. Etraf sessiz ortam sisliydi. Kulagıma ağlamakta olan bir bebek sesi.
    Gelmeye başladı. Ürkmeye korkmaya hatta donuma etmeye karar vermek üzereydim ki
  • birden içeri 5.sınıf folklör ekibi girdi ve halay çekmeye başladılar.. noluyo oğlum derken.....
  • halay ekibi aslında matriksten gelen ajan smith'miş. birden hepsi ajan kimliğine büründü ve etrafımda çember oluşturdular. adeta zaman yavaşlamıştı ve savaşmak tek kaçış yoluydu...
  • O sırada cebimden telefon sesi geldi, telefon yoktu cebimde halbuki...
    Ajanlar telefonla konuşana ajan bile dokunmaz dediler...
    Açtım telefonu arayan Nero ydu...
  • arayan aslında nero değil onun kimliğine bürünmüş ajan smitdi... hemen odanın ortasındaki striptiz borusunu sökerek ajanları bir bir avlamaya başladı. ev adeta savaş alanına döndü. derken...
  • bi anda arkama döndüm bi cıkıs kapısı vardı aceba ordan uzaklaşmalımıydım die düşünürken birden..
  • Smith hadi yürü diyerek elini omzuma attı
  • korkudan epidejon gurante humpela sotonteju diyordum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 12 Kasım 2010; 22:13:16 >
  • Öyle korkmuştum ki ne dediğimi bilmiyordum
  • (fazla korkutmayın elemanı donuna yaptı yapacak zati
    bu hikayenin sonu poka saracak gibime geliyo derdemez birden,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayn -- 12 Kasım 2010; 23:55:48 >
  • poka sarılmış bi hikaye kitabı gördüm yerde..hemen elime aldım ve koşar adımlarla kırtasiyeye gittim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 13 Kasım 2010; 2:53:15 >
  • Bunu nasıl temize geçeriz dedim
  • kırtasiyeci sttir et bu kitabı sana kalemtraş vereyim dedi
  • Bende gittim crıspıno dan gri pantolon aldım kendime bayramlık...
  • bayramlıkları bayram gelmeden giymek istiyordum. yolda hemen bir dükkana daldım ve üstümü değişirken arkadan bir ses. irkilerek arkaya doğru bakıyordum ki...
  • boynum tutuldu...
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.