Şimdi Ara

cümlenin devamını getirip hikaye yapma oyunu (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
79.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: subsubzo

Adımın Ajdar olduğunu söyledim.Uzaylı şaşırdı.O anda elimi pantolonuma soktum ve...

Alıntıları Göster
    uzaylıya 2 tane leblebi verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

uzaylıya 2 tane leblebi verdim

Alıntıları Göster
    tabi sordum mavi leblebimi kırmızı leblebimi diye maviyi seçersen gezegene geri dönücen hiç bişi olmicak. maviyi alırsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhgon

tabi sordum mavi leblebimi kırmızı leblebimi diye maviyi seçersen gezegene geri dönücen hiç bişi olmicak. maviyi alırsan

Alıntıları Göster
    gerçeği öğreneceksin dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

gerçeği öğreneceksin dedim

Alıntıları Göster
    maviyi seçtim gerçeği söyle dedim.. oda "biz uzaylılar insanları çok sexy buluyoruz bu yüzden seni arabama aldım" demesiyle araba giderken camı açıp kendimi dışarı atmam bi oldu..üstüm başım toz olmuştu ve kolumun üstüne düştüğüm için çok canım yanıyordu.....
  • quote:

maviyi seçtim gerçeği söyle dedim.. oda "biz uzaylılar insanları çok sexy buluyoruz bu yüzden seni arabama aldım" demesiyle araba giderken camı açıp kendimi dışarı atmam bi oldu..üstüm başım toz olmuştu ve kolumun üstüne düştüğüm için çok canım yanıyordu.....

Alıntıları Göster
    Ne garip bi arabaydı bu bagajda bile cam vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Ne garip bi arabaydı bu bagajda bile cam vardı

Alıntıları Göster
    Uzaylı tam saldıracakken kuyruğundan tuttuğum gibi yere vurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanlisumuk

Uzaylı tam saldıracakken kuyruğundan tuttuğum gibi yere vurdum.

Alıntıları Göster
    Arabadan atlamış uzaylıdan kurtulmuştum ne saçma hayaller görüyodum...
  • quote:

Arabadan atlamış uzaylıdan kurtulmuştum ne saçma hayaller görüyodum...

Alıntıları Göster
    Kendime geldiğimde telefonuma baktım ve yeni bir mesaj geldiğini gördüm.
  • msj atan fatmagül dü. Gel 4+1 yapalım diyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayn

msj atan fatmagül dü. Gel 4+1 yapalım diyordu
    cvp atıcaktım ama atamıyordum çünkü kontörüm yoktu uzaylıya "5 kntör warmı abi acil" dedim oda "valla benimde -20 kardeş" dedi" canın saolsun" dedim ve evin yolunu tuttum ağır adımlarla..
  • quote:

cvp atıcaktım ama atamıyordum çünkü kontörüm yoktu uzaylıya "5 kntör warmı abi acil" dedim oda "valla benimde -20 kardeş" dedi" canın saolsun" dedim ve evin yolunu tuttum ağır adımlarla..

Alıntıları Göster
    tam eve girecekken bi telefon geldi cocukluk arkadaşım mükerrem arıyordu ve koyu bi sohbete baslamıstık sora bulusalım dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayarlanır o yaa

tam eve girecekken bi telefon geldi cocukluk arkadaşım mükerrem arıyordu ve koyu bi sohbete baslamıstık sora bulusalım dedi..

Alıntıları Göster
    Birlikte açtık radyoyu serdar gökalp i dinlemeye başladık...
    Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim...
  • quote:

Birlikte açtık radyoyu serdar gökalp i dinlemeye başladık...
    Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim...

Alıntıları Göster
    serdar gökalp dinlerken birden mükerrem bana "ayooooolll naber şekerr" dedii OHHAA!! der gibi baktım ve dedim ki;
  • quote:

serdar gökalp dinlerken birden mükerrem bana "ayooooolll naber şekerr" dedii OHHAA!! der gibi baktım ve dedim ki;

Alıntıları Göster
    Sende inci ci misin panpa

• quote:

Alıntıları Göster
    fakat mükerrem hiç gülmemişti buna ve bana kurban bayramının geldigini hatırlattı..
  • quote:

fakat mükerrem hiç gülmemişti buna ve bana kurban bayramının geldigini hatırlattı..

Alıntıları Göster
    ve yan odasında sakladıgı gergedanı getirdi ve bismillah deyip kesmeye başladı...keserken "AYYYYY TIRNAĞIMM KIRILDAAAA" diye çığlık attı ve bıçağı elıme verdi "devam et damarını kes hayvanın" dedi! hayatımda hiç gergeden kesmemiştim hani bunun damarı nası yapıcam derken bastım bıçağı boynuna büyük bir hırsla..
  • quote:

Alıntıları Göster
    derken gök yüzünden satırla bruce lee indi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

derken gök yüzünden satırla bruce lee indi...

Alıntıları Göster
    bana kuşomiko kasuki hunojuke dedi ve bende ona bende senin dedim sonra o bana dediki..
  • quote:

bana kuşomiko kasuki hunojuke dedi ve bende ona bende senin dedim sonra o bana dediki..

Alıntıları Göster
    Be like water... dedi ve one inch power vuruşu ile adamı yere serdi. ardından bilindik kendinden emin adımlarla olay mahallinden uzaklaştı. fakat türk polisi peşini bırakmayacaktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

Be like water... dedi ve one inch power vuruşu ile adamı yere serdi. ardından bilindik kendinden emin adımlarla olay mahallinden uzaklaştı. fakat türk polisi peşini bırakmayacaktı...

Alıntıları Göster
    2 tane toros polis arabası yanastı kapının önüne,komiser iceri girdi ve alın bunları dedi..
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.