Adımın Ajdar olduğunu söyledim.Uzaylı şaşırdı.O anda elimi pantolonuma soktum ve...
Alıntıları Göster
uzaylıya 2 tane leblebi verdim
quote:
Orijinalden alıntı: hll knk
uzaylıya 2 tane leblebi verdim
Alıntıları Göster
tabi sordum mavi leblebimi kırmızı leblebimi diye maviyi seçersen gezegene geri dönücen hiç bişi olmicak. maviyi alırsan
quote:
Orijinalden alıntı: dhgon
tabi sordum mavi leblebimi kırmızı leblebimi diye maviyi seçersen gezegene geri dönücen hiç bişi olmicak. maviyi alırsan
Alıntıları Göster
gerçeği öğreneceksin dedim
quote:
Orijinalden alıntı: Romulus
gerçeği öğreneceksin dedim
Alıntıları Göster
maviyi seçtim gerçeği söyle dedim.. oda "biz uzaylılar insanları çok sexy buluyoruz bu yüzden seni arabama aldım" demesiyle araba giderken camı açıp kendimi dışarı atmam bi oldu..üstüm başım toz olmuştu ve kolumun üstüne düştüğüm için çok canım yanıyordu.....
quote:
maviyi seçtim gerçeği söyle dedim.. oda "biz uzaylılar insanları çok sexy buluyoruz bu yüzden seni arabama aldım" demesiyle araba giderken camı açıp kendimi dışarı atmam bi oldu..üstüm başım toz olmuştu ve kolumun üstüne düştüğüm için çok canım yanıyordu.....
Alıntıları Göster
Ne garip bi arabaydı bu bagajda bile cam vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
Ne garip bi arabaydı bu bagajda bile cam vardı
Alıntıları Göster
Uzaylı tam saldıracakken kuyruğundan tuttuğum gibi yere vurdum.
quote:
Orijinalden alıntı: kanlisumuk
Uzaylı tam saldıracakken kuyruğundan tuttuğum gibi yere vurdum.
Alıntıları Göster
Arabadan atlamış uzaylıdan kurtulmuştum ne saçma hayaller görüyodum...
quote:
Arabadan atlamış uzaylıdan kurtulmuştum ne saçma hayaller görüyodum...
Alıntıları Göster
Kendime geldiğimde telefonuma baktım ve yeni bir mesaj geldiğini gördüm.
msj atan fatmagül dü. Gel 4+1 yapalım diyordu
quote:
Orijinalden alıntı: duayn
msj atan fatmagül dü. Gel 4+1 yapalım diyordu
cvp atıcaktım ama atamıyordum çünkü kontörüm yoktu uzaylıya "5 kntör warmı abi acil" dedim oda "valla benimde -20 kardeş" dedi" canın saolsun" dedim ve evin yolunu tuttum ağır adımlarla..
quote:
cvp atıcaktım ama atamıyordum çünkü kontörüm yoktu uzaylıya "5 kntör warmı abi acil" dedim oda "valla benimde -20 kardeş" dedi" canın saolsun" dedim ve evin yolunu tuttum ağır adımlarla..
Alıntıları Göster
tam eve girecekken bi telefon geldi cocukluk arkadaşım mükerrem arıyordu ve koyu bi sohbete baslamıstık sora bulusalım dedi..
quote:
Orijinalden alıntı: ayarlanır o yaa
tam eve girecekken bi telefon geldi cocukluk arkadaşım mükerrem arıyordu ve koyu bi sohbete baslamıstık sora bulusalım dedi..
Alıntıları Göster
Birlikte açtık radyoyu serdar gökalp i dinlemeye başladık... Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim...
quote:
Birlikte açtık radyoyu serdar gökalp i dinlemeye başladık... Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim...
Alıntıları Göster
serdar gökalp dinlerken birden mükerrem bana "ayooooolll naber şekerr" dedii OHHAA!! der gibi baktım ve dedim ki;
quote:
serdar gökalp dinlerken birden mükerrem bana "ayooooolll naber şekerr" dedii OHHAA!! der gibi baktım ve dedim ki;
Alıntıları Göster
Sende inci ci misin panpa
quote:
Alıntıları Göster
fakat mükerrem hiç gülmemişti buna ve bana kurban bayramının geldigini hatırlattı..
quote:
fakat mükerrem hiç gülmemişti buna ve bana kurban bayramının geldigini hatırlattı..
Alıntıları Göster
ve yan odasında sakladıgı gergedanı getirdi ve bismillah deyip kesmeye başladı...keserken "AYYYYY TIRNAĞIMM KIRILDAAAA" diye çığlık attı ve bıçağı elıme verdi "devam et damarını kes hayvanın" dedi! hayatımda hiç gergeden kesmemiştim hani bunun damarı nası yapıcam derken bastım bıçağı boynuna büyük bir hırsla..
quote:
Alıntıları Göster
derken gök yüzünden satırla bruce lee indi...
quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
derken gök yüzünden satırla bruce lee indi...
Alıntıları Göster
bana kuşomiko kasuki hunojuke dedi ve bende ona bende senin dedim sonra o bana dediki..
quote:
bana kuşomiko kasuki hunojuke dedi ve bende ona bende senin dedim sonra o bana dediki..
Alıntıları Göster
Be like water... dedi ve one inch power vuruşu ile adamı yere serdi. ardından bilindik kendinden emin adımlarla olay mahallinden uzaklaştı. fakat türk polisi peşini bırakmayacaktı...
quote:
Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta
Be like water... dedi ve one inch power vuruşu ile adamı yere serdi. ardından bilindik kendinden emin adımlarla olay mahallinden uzaklaştı. fakat türk polisi peşini bırakmayacaktı...
Alıntıları Göster
2 tane toros polis arabası yanastı kapının önüne,komiser iceri girdi ve alın bunları dedi..