Şimdi Ara

cümlenin devamını getirip hikaye yapma oyunu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
79.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaratığa döndüm dedim naber dedi iyidir eee dedim ne ee dedi bu parmak ne la dedim o da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhgon -- 10 Kasım 2010; 9:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhgon

Yaratığa döndüm dedim naber dedi iyidir eee dedim ne ee dedi bu parmak ne la dedim o da

Bizim dünyada parmaklaşarak selamlaşırız dedi bende bi defol git olm yaa dedim sonra bir anda ...
  • cemal abi benim çişim geldi dedi.
  • Yaratık açtı avucunu, gel dedi cemal abiye
  • yaratık öyle deyince cemal abi sinirlenerek "senın avcuna işeyeceğime şafak sezerin ağzına işerim daha iyi bee !!" dedi ve şafağın ağzına işemeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 10 Kasım 2010; 21:26:30 >
  • o sırada işerken bi anda pipisinden kan akıodu şafak sezerde kırmızıyı görünce yere yıgılıp kaldı ve hastaneye kaldırıldı..
  • uzaylının eli havada kalmıştı, bari ben işiyim dedim. Osmanı tam cıkaracaktım ki;
  • işaret parmağıyla orta parmagının arasında baş parmagını koyup bana uzattı ve uzay aracına binip uzaklaştı.. artık yanlız kalmıştım gecenin o soğugunnda çaresiz bi şekilde kalmıştım sokağın ortasında..ne cemal abi ne uzaylı ne şafak sezer..kimse yoktu artık etrafta
  • sonra bi araba önümde durdu
  • içindeki uzaylıydı ve bana mahçup mahçup bakarak"hepımız Allahın kuluyuz kardeş.. vicdanım el vermedi seni burda böyle bırakarak istersen şimdi elime işeyebilirsin" dedi ve avcunu açtı bana gözlerimin içine bakarak,bende 2 haftadır tuttuğum çişimi avcuna yaptım ve "teşekkür ederim" dedim.. bol şanslar deyip yoluna devam etti.
  • gel şeker sey,bırakayım seni gideceğin yere dedi ve ön kapıyı usulca actı
  • sonra kapattı
  • sonra tekrar açtı
  • Sonra en iyisi sen bagajda git dedi
  • bagajı açınca karşısına puzzle gibi parçalanmış bi kadın çıktı. Ve obooww dedim uzaylı beni kumpasa getirdi. Sonra hemen
  • bana dedi ki. Gorkma yiğen aşam yimemiz. Gasapa ben söylediydim guşbaşı doğra deyi.
  • Hangi galaksiden bu uzaylı, ne garip şivesi var diye düşünürken...
  • bana 1200 dil 340 şive bildiğini söyledi ve bana "what is your name ?" dedi.. adımı sordu..ama ben gizli bir ajandım gerçek adımı söylemeli miydim ? ona dedim ki;
  • Adımın Ajdar olduğunu söyledim.Uzaylı şaşırdı.O anda elimi pantolonuma soktum ve...
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.