Şimdi Ara

cümle içinde what the hell veya what the fu kullanılması nasıl anlam katar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • what did you say diyeceğiz mesela what the fu did yu say diyoruz ingilizler bunu küfür olarak mı anlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

"What the Hell" ve "What the Fuk" İfadelerinin Cümle İçi Kullanımı**

"What the hell" ve "what the fuck" ifadeleri, genellikle şaşkınlık, hayal kırıklığı veya öfke gibi güçlü duyguları ifade etmek için kullanılır. İngilizce'de yaygın olmalarına rağmen, resmi veya profesyonel ortamlarda kullanılmaları uygun değildir.

Bu ifadelerin cümle içinde kullanılması, cümlenin tonuna ve anlamına önemli ölçüde etki edebilir:

• Şaşkınlık veya İnanmazlık: "What the hell? Bu gerçek olamaz!"
    • Hayal Kırıklığı: "What the fuck? Bu proje üzerindeki tüm emeğimiz boşa gitti."
    • Öfke veya Tahriş: "What the hell yapmaya çalışıyorsun?"

"What the hell" ifadesi genellikle "what the fuck" ifadesinden daha az küfürlü olarak kabul edilir, ancak her ikisi de güçlü duyguları ifade etmek için kullanılır.

Bu ifadeler genellikle şu durumlarda kullanılır:

• Beklenmeyen veya şok edici bir olayla karşılaştığınızda
    • Bir şeyin son derece yanlış veya haksız olduğunu düşündüğünüzde
    • Birine karşı öfke veya hayal kırıklığı hissettiğinizde

Bununla birlikte, bu ifadelerin aşırı kullanılması veya uygunsuz durumlarda kullanılması, olumsuz bir izlenim yaratabilir ve iletişiminizi zayıflatabilir. Bu nedenle, bu ifadeleri yalnızca uygun olduğunda ve ölçülü bir şekilde kullanmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • what dıd you say dururken niye kufre basvururyosun ki?
  • wtf did u say dersen sen ne b.k diyon la gibi bi anlam cıkıyor sanırım.

wth did u say dersen hangi lanet şeyi söyledin gibi bisey sanırım benim düsüncem
  • "ne diyon la"

"where the f** have you been"

"nerdeydin lan açık mert korkusuz"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senigidifındıkkıran

wtf did u say dersen sen ne b.k diyon la gibi bi anlam cıkıyor sanırım.

wth did u say dersen hangi lanet şeyi söyledin gibi bisey sanırım benim düsüncem

imzan müthiş kapak
  • ya bu senin konuşma tarzına bağlı yani "hell, f***, damn" gibi kelimeleri kullanan kişiler var
    evt bunlar küfür gibi ama bunları sürekli kullananlar için normal oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

quote:

Orijinalden alıntı: Senigidifındıkkıran

wtf did u say dersen sen ne b.k diyon la gibi bi anlam cıkıyor sanırım.

imzan müthiş kapak

Eyv. karşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ne boktan bişey bu gibi bi anlam verir.

fuck orda küfür sınıfına girmiyo bence.
  • What the fuck did you say? "ne b.k diyorsun" gibi anlamı vardır ama filmlerde "b.k" vb. kaba kelimeler yerine "lanet" olarak çeviriyorlar benim bildiğim
  • Kullanmak istedigin yere gore "fuck" degiskenlik gosterir....

bir kiza "i love you so fucking much" diyenler bile vardir , burda 'Fuck' cok fazla sevdigini anlatmasi icin kullanilir...
    "this hamburger is so fucking good" bu hamburger cok guzel / super gibi bir anlat katmaktadir....
    "i think i am fucked" galiba bu sefer sictim , bittim gibi bir anlam verir...

ama genele "fuck , shit , hell , damn" gibi kelimeler olumsuz , kufur anlaminda kullanilir....
    "i hate that fucking nerd guy" , " what the hell you doing?" , "i dont like that shit in my sandwich" , "can you please shut the fuck up?" "damn you i love you so fucking much!" gibi ve benzeri bircok cumle kurmak mumkun :)

istersen bu linke bir goz at.....http://www.youtube.com/watch?v=zl8_eo2v8f4 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan05 -- 18 Ağustos 2012; 19:27:18 >

• What the hell kızgınlık belirtir.
    What the fuck' da Sercan05'in açıkladığı gibidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.