Şimdi Ara

Cumhuriyet edebiyat'nın önemli yerleri neresidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar cumhuriyet edebiyatı için nereleri çalışmayı önerirsiniz ? Örneğinden toplumu şiirin 3 döneminede çalışmamız gerekiyor mu ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana kalırsa her yerine çalış ama her yazarın eserlerine de çalışma önemli olan yerleri Youtube hocaları anlatıyor mu bilmiyorum benim geçen seneden notlarım duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gametracker -- 16 Şubat 2019; 23:15:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her yerine çalışmalısınız. İllaki belirli yere çalışacağım diyorsanız geçmiş senelerde çıkan şair ve yazarlara bir göz gezdirin derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tüm konulara calismali cünkü herseye hazırlıklı olmak gerek ancak cumhurbaskanının sevdiği kisiler üzerinde biraz daha durmanı tavsiye ederim sebebini linkte göreceksin
    Internet Haber
    Erdoğan'ın önerdiği kitaplar KPSS sorusu oldu
    https://www.internethaber.com/erdoganin-onerdigi-kitaplar-kpss-sorusu-oldu-694892h.htm

• Gametracker kullanıcısına yanıt
    Peki çalışılması gereken eser veya yerler neresidir?

• Garipciler, ikinci yeniciler, toplumcu gerçekçi roman, ve tiyatrocuları iyi bilen yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mao tun -- 17 Şubat 2019; 13:53:54 >
  • 80 sonrası hariç her yer önemli.

En önemliler milli edebiyat roman, toplumcu romancılar ve bireyi esas alan romancılar. Şiirdekilerde milli edebiyat sık çıkar, diğerleri de sık çıkar.

Yani bence ayrım yapma, daha 4 ay var. Çalış ve bol bol test çöz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.