Şimdi Ara

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy vermesem nolur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar seçim seçicek adam gibi adam bulamadım ve boş basmam garanti onun için hiç kullanmasam ne sıkıntı olabilir bide bu ilk cumhurbaşkanlığı seçimi hiç gitmem daha iyi sıkıntı yoksa.

• Düzen devam eder hem de en tepeden.
    Gidin ve oyunuzu kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kullanmıyıcam
  • Hiç birine oy vermeyeceğim bende ama sandığa gidip boş oy atmak yerine 3 ünede basacağım ne olur ne olmaz boş atmaktan iyidir
  • Kullanmamak kaderine razı olmak demektir. İtiraz hakkınızın olmaması demektir.
  • Ne yazıkki, "bu c.b adayları beşpara etmez,hiçbirini istemiyorum.Karşıma başka aday çıkarın" tarzı bir seçenek yok. Beterin en az beterini seçmek zorundasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

Kullanmamak kaderine razı olmak demektir. İtiraz hakkınızın olmaması demektir.

hocam normalde ekmelledine vercektim siyasete dökmem istemem ama İstiklal marşını okumayı bilmeyen TC cumhurbaşkanı olmaz o nedenle hiç biri kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım bir miktar para cezası var diye biliyorum çok yüksek değildir ama emin değilim bundan.
  • Rte ve tayfası Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy kaybettirmek için Chp ve Mhp seçmenleri oylarını ya boş atmalarına neden oluyo yada kendine kazandırıyo. Medyamızda ''ya bu daha İstiklal Marşı'nı bilmiyo, daha konuşamıyo ülkeyi mi yönetecek'' diye adamı karalama kampanyası oluştu oyu çuvalla değil böyle çalıyo benden demesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patavatlı -- 5 Ağustos 2014; 23:48:36 >
  • Oy kullanmazsan, asla tepki gösterme hakkın olmaz. Başkalarının seçimlerine göz yummak zorundasın o zaman. Bunu bil ona göre davran.
  • kullanmadığın her oy büyük ihtimal rte'ye yarayacak. yani kullanmamak seçim yapmamak değildir.
  • neyse artık selahaddin demirtaş haricinde rte ve ekmeleddine basimde boş gitsin
  • Oy kullanmayanlar sizin söz söyleme hakkiniz yok bundan böylece sonra gelip forumda ağlamayın ulkeden gitmek istiyorum tarzı konular acmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTE zebaniye dönüşüp seni cehenneme götürür
  • Oy kullanmayanların oyu RTE'ye yazılacaktır.
  • Gelipte burda ağlamayın sonra ülke çok kotu diye gidin tıpış tıpış ekmele atın

• Oy kullanmıcam büyük ihtimalle benm oy tayyoşa gidecek ama kacıs yok adam alacak zaten gitse de gitmesede. Kasmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh01 -- 5 Ağustos 2014; 23:57:26 >
  • *siteci* kullanıcısına yanıt
    http://youtu.be/iuhMvs6O-ro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barnacle46 -- 5 Ağustos 2014; 23:58:28 >
  • Oy vermek bir şeyleri değiştirse yasal olmazdı. Derdim ama gidin kullanın şu oyunuzu. Sen oy kullanmasan da o 3 unden biri secilcek. Rte hayranı bile olsanız gidin kullanın oyunuzu ama tüm gücü tek bir kişiye 8 yıldan fazla vermek bile sıkıntılı iken bu kadar uzun süre o kadar güç sahibi olmak insanı bozar.

• İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz.

(Para cezası gibi birşey vardı sanırım net bilgim yok.)

Bana kalsa hiçbir zaman oy kullanmam.

Kurunun yanında yaşta yanacak.

Çektiğimiz dertleri anlayacak geçmişi unutmayacak içimizden birileri yönetmedikçe Türkiye düzelmez.(buda imkansız)

(Halkın içinden Adaletten yana olmalı yöneticiler)

amerika ve israilin seçtiği yönetimler değil.(tüm siyasi partiler buna dahil)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.