< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 15 Mayıs 2023; 16:7:8 > |
Belediye şikayetimize ilişkin bilgileri şahıslara verirse ne olur?
-
-
Vergi ihbarında bulunan kişinin bilgileri eğer ihbar asılsız çıkarsa ihbar edilene veriliyor.
https://vergidosyasi.com/2017/01/26/mukellefin-muhbirini-ogrenme-hakki/
Belediye şikayetlerinde nasıl bir uygulama var bilmiyorum ama sen haksız yere esnafın başını ağrıtıyorsan adamın seni dava edebilmesi için bilgilerin elbette esnafa verilir diye tahmin ediyorum.
-
Hocam ortada yasal olarak suç teşkil eden bir şey yok ise esnafın başı niye ağrısın ki. Belediye gidip gelir adamı rahatsız eder yönünden mi diyorsun?
Mesela diyelim ki ben fırına gittim. Fırın hijyenik değildi diyelim. Ben şikayet ettim ama ekipler gittiğinde onlar temizlemiş olsun. Şimdi bu asılsız ihbar mı oldu ve bu durumda bilgiler fırına mı veriliyor? Güvenlik kamerasından da gözükmez herhalde durumun hijyenik olup olmadığı.
-
Bir arkadaşa sordum belediye senin bilgilerini veremez eğer ihbar asılsızsa ve sürekli tekrar ediyorsa belediye seni dava eder dedi.
-
Hocam inşallah dediğin gibidir çünkü son birkaç seferdir belediyeye çeşitli konularda kayıt oluşturdum ve bu ihtimal aklıma gelince insanlarla uğraşmak istemediğimi farkettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X