Şimdi Ara

Cumhurbaşkanlığı'ndan Skandal 15 Temmuz Afişleri! (Mehmet Şimşek'ten Tepki Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
10.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 Temmuz darbe girişimini karargah ve kışlalarda asıl önleyen TSK içindeki şanlı asker ve rütbeliler olmasına karşılık, Cumhurbaşkanlığı skandal afişler hazırladı. 36 Saatte dahi 6 şehidi olan orduya böyle afiş yapılması ve bu afişe herhangi bir komutanın ses çıkartmaması TSK'nın alenen bitirildiğini göstermektedir.
    15 Temmuz darbe girişimi sırasında kışlalarda bir sürü çatışmalar olduğu ortada iken, üstüne bu çatışmalara desteğe giden askerlerin linç edildiği gerçeği varken (Ankara'da oldu herkes bilmez) ordunun bu şekilde afişe edilmesi dünyanın hiçbir ülkesinde görülemez!
    Türk geleneklerinden beri devamlılığı olan Şanlı Türk Ordusu'nun bu konuma getirilmesine ne diyorsunuz DH üyeleri?

Cumhurbaşkanlığı'ndan Skandal 15 Temmuz Afişleri! (Mehmet Şimşek'ten Tepki Geldi)

Mehmet Şimşek'ten tepki geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 11 Temmuz 2017; 22:52:7 >

• Bu afişte bizim parktan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 11 Temmuz 2017; 23:4:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu afişler fotoğraflarla yapılmış yani olmamış bir şeyi göstermemişler
    bu karelerin hepsi gerçek
  • Merak ettiğim kanlı canlı uniformalı fetocu asker tsk mensubu oluyor bu sorun degilken afiş neden sorun oldu ,tsk yı tsk yapan askerimidir yoksa kamuflajımıdır.Merak ettiğim başka bir noktada darbe gecesi askerin üzerinde başka bir uniforma mı vardi ?
    Önemli olan tsk dır ,kılık kıyafetin önemi yoktur, ayrıca resimler anlık olarak oluşmuş gerçek görüntülerden yapılmadır, kimisinde fetocu darbeci ,kimisinde de kandılan pişmanlık içindeki er , ne görmek istiyorsan onu görüyorsun.

Ben olsam arkaya subliminal bir şekilde atm de sıra bekleyen solcularıda koyardım ozaman eksik gedik kalmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 11 Temmuz 2017; 22:39:2 >
  • Ne desek anlamayacaklar zaten. Onlara göre vatan akp.
    Bunu laf çarpmak için söylemiyorum. Ciddi ciddi diyorum ve bu beni yaralıyor. Bence ak partili arkadaşlarımız da bu dediğimi bir düşünmeli
    "Orduya düşmanlık, düşmana askerliktir." - Mustafa Kemal Atatürk
    2226 yıllık ordu bu beyler. O üniformanın temsil ettiği değerler var. O gün sokakta Türk ordusuna karşı mı savaştık yoksa Feto ya karşı mı? Afişler de buna göre yapılmalıydı.
    Şimdi burada birisi o askerlere şerefli Türk askeri bile diyemiyor neden? Çünkü fetocu diye üzerine çökersiniz. Oysa arkadaşlar burada mevzu o üniforma. Darbeyi yapanlar zaten asker değil. Ama burada Feto yu temsilen hiç bir şey yok ki. Burada sadece 2226 yıllık bir ordunun üniforması var. Afişi gören alman hans aaa askere bak der. Fetö meto bilmez. Oysa afişte bu vurgulanmaliydi. Ama vurgulanan başka bir şey olmuş. Kendi milletine kurşun sıkan asker olabilir mi ya? Ama o afişlerde emir kulu olan erler ve onların üzerlerine geçirdikleri şanlı üniforma ciddi anlamda küçük düşürülmüştür. Bunu da görün yani. Ordu küçük düşürülmüş diyecek olanlara Fetocu diyerek ordumuzu yüceltmiş olmayacaksınız. Boş bir kayıkçı kavgasında olan o üniformaya olmuş olacak. AKP den çok o üniformayı düşünün. AKP bugün var yarın yok ama bu afişler yüzünden o üniforma yıllar sonra bile küçük düşürülmüş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 12 Temmuz 2017; 1:16:3 >

• Türkçe olimpiyatlarında ağlarken kendilerini de afişe etselermiş veya Ergenekon savcısı benim derdi olan bana söylesin derken ?
  • Tamam tskyı kapatsınlar. Bizede adam gibi mp5 dağıtsınlar. Bitsin bu saçmalık. 15 Temmuzda yeni Türkiye kuruluşu olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden bir tane bile turbanli baci goremedim afişte ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Neden bir tane bile turbanli baci goremedim afişte ?

1 tanesinde vardı onu koymadım, araya serpiştirmişler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Google'a Turkofobi yazinca eski donemlerden kalma buna benzer posterler cikiyor

2 tanesini ekleyeyim

Sozum ona Cumhurbaskanligi'ndaki yobazlarin hazirladigi bu posterlere ise hic sasirmadim. Bu ulkenin Islamcilari bu ulkenin ordusuna, rejiminine ve devletin niteliklerine her zaman dusmanlik gutmustur. Genc Cumhuriyet'in atlattigi Islamci ayaklanmalardan, Menemen olaylarindan tut da Ergenekon, Balyoz'a kadar bu hep boyle olmustur. 15 Temmuz tiyatrosu oynanirken, koprudeki askerleri linc eden teroristleri de hatirlamanizi isterim.

Bunlar her zaman boyleydi her zaman da boyle olacaklar. Islamcilarda degisen hicbirsey yok.

Zaten malum kişi aynı menzilde ilerliyorduk dedi hocam. Maalesef durum bu
    Yaşadıkları Fikir çatışması değil, çıkar çatışması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doblolu Esnaf -- 11 Temmuz 2017; 23:6:22 >

• Fetö bu resimlerden sonra göbek atıyordur.
  • Darbe girişimini yapanlar Paraguay ordu mensuplarıydı. Böyle rezalet afişler olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Bu afişte bizim parktan...

Sizin oralar yasancak yerler vesselam

• Silahlı Kuvvetler'in, askerin, ordunun şerefini iki paralık ettiler. Yetmiyor herhalde şu yaptıkları rezalet ötesi afişlere bak.
  • Fetocular ve akp gelene kadar ordunun bir itibarı vardı.Hamdolsun ülkenin itibiraını düşürdükleri yetmedi askeriye de el attılar.Yakında yabancı basın da da yer bulur bu fotoğraflar.
  • Eyvah yaaa..Cidden eyvah ..Sözün bittiği yer artık , bunları hazırlayanların beğenenlerın düşünceleri kafaları anlayışları..

• Ordaki askerlerin tek sucu kandirilmak.

Zerre sucu olmayan askerlermizin yerine surekli kandirilan adami neden koymamışlar ki? O zaman daha anlamlı olurdu.

• EYVAH EYVAH EYVAH!!!! ÇOK TEHLİKELİ ÇOK!..
  • Kesinlikle yanlış ülkede yaşıyorsun Mehmetçik düşmanı fetö terör örgütü mensubu kurar ancak senin kurduğun o cümleyi. Cumhurbaşkanlığı bu afişlerle kendi ordusuna cephe aldı.

• Bayrağı sallayarak darbeyi durdurduğunu sanan insanlar var.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.