Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı: YouTube Yasağı Kalksın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Youtube’a erişim yasağı ile ilgili olarak, “Bir yolu bulunması ve bir an önce bu işlerin bitmesi lazım. Türkiye bunları yasaklayan bir ülke olarak gözükmek istemez" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14996889.asp?gid=373

twitter kullanan Gül internet dostu mu ne?

Ekleme:

Gül'den tweet: YouTube için talimat verdim

Twitter’da güncel konularla ilgili mesajlar veren Cumhurbaşkanı Gül, internetteki yasakları doğru bulmadığını yazdı. Gül, “Google ve YouTube’un kapatılmasına karşıyım. Bu konuda talimat verdim” dedi.

ANKARA - Bir süredir devlet işlerinden kalan zamanlarını twitter'da değerlendiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisine yönelik soruları da burada yanıtlıyor.

Dün akşam “Hepinize iyi akşamlar. Yoğun gündem nedeniyle epey zamandır kendim yazamadım” diye yazan Cumhurbaşkanı Gül, YouTube ve Google yasağından terörle mücadeleye, klasik müzikten Türkçe’nin önemine kadar pek çok konudaki fikirlerini paylaştı.

İnternetteki yasaklara karşı olduğunu söyleyen Gül, “Youtube ve Google konusunda çok fazla şikâyet olduğunu biliyorum. Bu konudaki görüşlerimi daha önce birkaç kez sizlerle ve paylaştım. Kesinlikle kapatılmalarına karşıyım. Bu konuda çözüm için ilgili birimlere talimat verdim. Gerekirse yasa değişikliği yapılmasını da istedim.”

http://www.ntvmsnbc.com/id/25105408/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 11 Haziran 2010; 14:28:37 >

• Konu dişi cezam kaldirilmiş sonunda 1aydir konulari okudukca cvp yazamadigimda içimde ukte kaliyordu her gece kahroluyordum sonunda geri döndüm
  • Bende gördüm twitter'dan, umarım dediği gibi gereken yapılır.

Sıkıldık gerçekten bu yasaklardan, sürekli dns ayarları ile oynamaktan...
  • Aynen kaldırılmalı.
  • hele şükür şu saçma yasağa biri dur dedi ya

taaa cumhurbaşkanı söylemiş mahkemeler şimdi bari duyun be
  • İzleyeniniz oldu mu bilmiyorum ama NTV'de Tuna Kiremitçi şöyle demişti: Nazım Hikmet'in kitaplarını toplatmakla, YouTube'u yasaklamak aynı şey. Sadece gerçekleştiği zaman dilimleri farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 11 Haziran 2010; 14:59:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.