Bildirim
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan piyasada absürt değişmelere 'buzdolabı' satışlarıyla cevap verdi.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Buzdolabına hacim vergisi gelsin, 300-400 litresi yıllık 300₺ 400-500 litresi 500₺ 500 litre üzeri 750₺.
Yok öyle büyük geniş buzdolabı altım Vestel maya falan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir değer birimi olarak no frost buzdolabı :DDDD
-
Onların dolarları euroları varsa bizim de buzdolaplarımız var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu uzun duysa ertesi günü vergisini çıkarır.Sus
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7F946B81C
Buzdolabına hacim vergisi gelsin, 300-400 litresi yıllık 300₺ 400-500 litresi 500₺ 500 litre üzeri 750₺.
Yok öyle büyük geniş buzdolabı altım Vestel maya falanhep diyorum cep telefonlarından işlemci çekirdek sayısına göre vergi alınmalı artık...
arabalardan motor hacmine göre vergi alınıyor ama telefonlardan motor hacmine göre vergi alınmıyor...böyle bir şey olabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 8 Ağustos 2020; 17:52:29 > -
Hocam sizin o dediğiniz olsa İphone lar ucuzlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBeyHocam sizin o dediğiniz olsa İphone lar ucuzlar.
niyeki onların işlemcileri de 8 çekirdek değil mi
-
ya biliyorsun durumu
bence çekirdekten bu iş yürümez pixel den yapması lazım 8-15,99MP e %20 görüntü vergisi 16-19,99MP e %40 görüntü vergisi 20-...MP e de %120 görüntü vergisi getirmesi lazım millet pixel delisi
-
Ülke şahlandı "Buzdolabı" satıyor! Hemde No Frost!
-
A+++++ herhalde bunlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iran sınırındaki mayınlar neden temizleniyor
- 25 yaşında hakim olunur mu
- gerçek atatürk kimdir
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- nur tuğba aktay boşandı
- togg yeni kampanya
- tüvtürk kime satıldı
- deprem hasar sorgulama
- disney plus üyelik paketleri
- yurtdışı telefon kayıt ücreti 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X