Şimdi Ara

Cumhurbaskani olmaya karar verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ulkenin iyiye gitmemesi uzerine bu karari aldim. Dh olarak desteginiz cok onemli benim icin.

Ulke politikalari olarak:

-Abd'nin bizim isteklerimizi ve bize verdigi sozlerini yerine getirmeyip teror orgutlerini desteklemesi uzerine Rusya ile yavas yavas yakinlasmalara baslayacagiz. Kamuoyunda bize karsi algi olusturulmamasi icin bu duruma Abd'nin sebep oldugunu gostermemiz gerekiyor.Tabi uzun vadede natodan atilacagimiz icin Rusya ve Irandan guvence isteyecegiz.

-Turki cumhuriyetler(ozellikle azerbaycan) ile ekonomik ve siyasal antlasmalar imzalayip ulke liderleri surekli iletisim icinde bulunacak(ziyaretler, hediyeler, yemekler vs.). Futbol turnuvalari,geleneksel turk etkinlikleri duzenleyecegiz.

-Suriyede Kurdistan'i kuracagiz. Isteyen tc vatandaslarini(kurtler, suriyeliler) vatandasliktan cikarip Kurdistan vatandasi olmalarini saglayacagiz. Dolayisiyla kurt sorunu cozulecek ve onlar da kendi devlet kurma isteklerini yerine getirecekler. Tabi bu devletin Turkiye'ye tehdit olusturmamasi icin basina kendi adamimiz gececek ve sinirda olaganustu guvenlik onlemleri, savunma sistemleri kurulacak.

bunlari belirledim.

Burada en onemli olay Amerika ve Avrupanin bize ambargo vuracak olmasi. Butun bunlari gerceklestirmeden once disa bagimliligimizi azaltip uretken ve caliskan bir ulke olacagiz. Olmayan egitim sistemini tekrardan kuracagiz.

Politika konusundaki oneri ve goruslerinize acigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nick bile emperyalizmin dayattığı 'dünya dili' ingilizce.

• TamBenlikKanka T kullanıcısına yanıt
    Kullanici adim sevdigim bi rock grubunun ismi hocam.

• foşixler

• Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TamBenlikKanka

Nick bile emperyalizmin dayattığı 'dünya dili' ingilizce.

Forumun yazılımı Türkçe karakterlere karşı hatalar veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şaman olmaya karar verdim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akkyi kaldirirsan direkt secilirsin bunalrin hicbirini yapmana gerek yok ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Universite mezunu olman gerekiyor once. Gerci Cumhurbaskani olmadan once Basbakan olursan kendi kendine istedigin diplomayi duzenletebilirsin.

• Konu yanlış yerde hocam.

• Righte0us kullanıcısına yanıt
    Hocam ben egitime zaten asiri onem veriyorum
    Universite mezunu olmasam 70 yasinda olsam bile bir bolume girmeye calisirim

Kaldi ki cbaskani olarak degil universite mezunu baska ozellikler de aranmali. En az 2-3 dil bilmeli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF0C149CD -- 31 Ağustos 2016; 1:04:30 >
  • Olursan beni sürgün et

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Hangi ulkeyi istiyorsunuz? Iran veya Vietnam'a gonderebilirim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nine Lashes

Hangi ulkeyi istiyorsunuz? Iran veya Vietnam'a gonderebilirim hocam.

Fark etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Nine Lashes

Merhabalar. Ulkenin iyiye gitmemesi uzerine bu karari aldim. Dh olarak desteginiz cok onemli benim icin.

Ulke politikalari olarak:

-Abd'nin bizim isteklerimizi ve bize verdigi sozlerini yerine getirmeyip teror orgutlerini desteklemesi uzerine Rusya ile yavas yavas yakinlasmalara baslayacagiz. Kamuoyunda bize karsi algi olusturulmamasi icin bu duruma Abd'nin sebep oldugunu gostermemiz gerekiyor.Tabi uzun vadede natodan atilacagimiz icin Rusya ve Irandan guvence isteyecegiz.

-Turki cumhuriyetler(ozellikle azerbaycan) ile ekonomik ve siyasal antlasmalar imzalayip ulke liderleri surekli iletisim icinde bulunacak(ziyaretler, hediyeler, yemekler vs.). Futbol turnuvalari,geleneksel turk etkinlikleri duzenleyecegiz.

-Suriyede Kurdistan'i kuracagiz. Isteyen tc vatandaslarini(kurtler, suriyeliler) vatandasliktan cikarip Kurdistan vatandasi olmalarini saglayacagiz. Dolayisiyla kurt sorunu cozulecek ve onlar da kendi devlet kurma isteklerini yerine getirecekler. Tabi bu devletin Turkiye'ye tehdit olusturmamasi icin basina kendi adamimiz gececek ve sinirda olaganustu guvenlik onlemleri, savunma sistemleri kurulacak.

bunlari belirledim.

Burada en onemli olay Amerika ve Avrupanin bize ambargo vuracak olmasi. Butun bunlari gerceklestirmeden once disa bagimliligimizi azaltip uretken ve caliskan bir ulke olacagiz. Olmayan egitim sistemini tekrardan kuracagiz.

Politika konusundaki oneri ve goruslerinize acigim.

Yaslilari emekli edip gencleri on saflara alalim! bende basbakan oluyorum gorevleri paslasiriz

• nexus can N kullanıcısına yanıt
    Hocam suanki cumhurbaskanimiz baskanlik sistemini getirecegi icin maalesef basbakan olamazsiniz... uzgunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.