Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı koruması olmak istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bu meslek bana çok cazibeli geliyor. Bir devletin başındaki en büyük adamı koruyan bir ekipte görevli olmaktan başka iyi bir meslek yoktur benim için.

https://www.youtube.com/watch?v=TOzWDBu420Q

40. saniyeden sonra gelen beyaz volkswagen amarok takiler gibi olmak istiyorum. RTE propagandası değildir, yabancı cumhurbaşkanlarından da örnekler gösterebilirim.

Liseden itibaren askeri eğitim almak mı lazımdır? Ben özel bir anadolu lisesindeyim maalesef üniversitede askeri eğitim alamam çünkü puanım düşüktü meslek lisesine yazılmıştım ve çok fazla sorun olduğu için 2 hafta sonra özel bir anadolu lisesine kayıt oldum. Meslek lisesinde 2 hafta bile kayıtlı olmam askeri üniversiteye alınmama engel. Birde sadece röntgende gözüken dışarıdan hiçbir problem veya ağrısı olmayan skolyoz problemim var, gözlerde bozuk lens gözlük kullanmıyorum ama çok şükür o kadar kötü değil. 1.25 biri diğeri 0.75 sanıyorum çünkü arkadaşın böyle bir gözlüğü var onu denediğimde daha iyi görmüştüm hatta kusursuzdu. Boyum 1.81 kilom 80. yaş 3 ay sorna 18. Benim bu eğitim ve sağlık problemleriyle bu mesleği yapmam imkansız mıdır? Üniversite mezunu olduktan sonra askerde kalsam yani askeri bir kariyer düşünsem böyle bir time katılabilir miyim?

Edit: Askerde memleket önemliymiş heralde bende göçmenim doğuda görev yapıcam büyük ihtimal sülalemdeki herkes orda yapmış. Anne tarafı bulgaristan kırcaali baba tarafı yunanistan selanik göçmeni. Annem tekirdağ çerkezköy doğumlu babam istanbul silivri. Bu kriterler avantaj sağlar mı?

Edit 2: İngilizce de biliyorum B1 seviyesinde iyi yani bunu kusursuzlaştırırsam faydası olur mu?

Edit 3: Şimdiden fikir belirticeklere teşekkürler, herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 10 Haziran 2016; 14:52:44 >

• korumaya gerek yok onu kefeninle geziyo onlar...padişah oldukları için allah tarafından korunuyolar.saygılar
  • Polis okuluna gidip okulu bitirmeye yakın seçmeye geliyorlar. Boy çok önemli 1.85-1.90 idealidir yani. Ve bir de referans olması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum ne bu fedailik meraki? Git kendi yokuna. Parali askerlik bir insanin yapabilcegi en dusuk islerden biridir. Copcu ol ondan iyi kendin icin emek verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel harekat polisleri arasından seçiliyorlar. Önce polis olmalısın.
  • benim bildiğim sadece bordoberelileri koruma yapıyorlar
  • Sülalecek has Bulgaristan göçmeniyiz kuzen askerliği Tekirdağda yaptı. Torpil de yok yani bu durum biraz şehir efsanesi oran olarak yuksektir fakat batıdaki herkes doğuya gitmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis olmak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: radamelfalcao

Sülalecek has Bulgaristan göçmeniyiz kuzen askerliği Tekirdağda yaptı. Torpil de yok yani bu durum biraz şehir efsanesi oran olarak yuksektir fakat batıdaki herkes doğuya gitmiyor

evet yüksek oran var tabii ki herkese değil ama bizim sülaleye öyle denk geldi. ben bu iş için en iyi kariyer haritası için araştırma yapıyorum teşekkürler herkese
  • 1.80 boyla yaver olamazsin olm ne korumasi.

Daha faydali islere kafa yorun ya. Gidin sokak hayvanlarini, dogayi, cocuklari koruyun.

Vatana millete faydaniz olsun.

• merhaba böyle bir tanıdık var önce silahlı güvenlik görevlisi olman ve deneyimin olması lazım daha sonra kpss ile kadrolu güvenlik görevlisi bölümüne geçmen lazım daha sonra onlar başvuru için sınav açıyorlar onları kazanman ve sözlü mülakatı geçmen lazım sonra seni alıyorlar bizim bir abi 3000 tl maaş alıyor 2016 passat ile geziyorlar sabah 8 akşam 8-9-10 buluyor işten çıkması.
  • sadece bir kişi doğru yazmış. ben sana en özeti ile yazayım.
    önce polis olman lazım. sonra ya boyun ve yeteneğin ile önplana çıkarsın veya torpil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

korumaya gerek yok onu kefeninle geziyo onlar...padişah oldukları için allah tarafından korunuyolar.saygılar

sesli güldüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.