Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 380 kişiye külliyede iftar yemeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan  380 kişiye külliyede iftar yemeği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafla bir araya geleceği iftarda 250'ye yakın kamyon şoförü, 100 berber, 30 kadın kuaförü ile her meslek grubundan esnaf ve zanaatkarların birer temsilcisini ağırlayacak.

Davete, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Ankara ve İstanbul'da önemli devlet kurumlarının önünü kendi kamyonlarıyla kapatan yaklaşık 250 kamyon şoförü de katılacak.

Şoförler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi etrafında kamyonlarıyla halka oluşturacak.

Akşamki iftarda Cumhurbaşkan Erdoğan'ın masasında 15 Temmuz'da darbecilere karşı koymak için nöbet tutan bazı vatandaşlar da yer alacak.

Erdoğan ile aynı masada iftarını açacaklar arasında 15 Temmuz darbe girişimine karşı koymak amacıyla kamyonla Taksim Meydanı'na çıkan Şerife Boz ve kocası Şenol Boz olacak.

FETÖ'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz'da Atatürk Havalimanına hareket eden tankları, egzoz deliklerini elbiseleriyle doldurarak durduran Şanlıurfalı tantuni ustası Danyal Şimşek ile restoran sahibi Mehmet Şükrü Kıntaş da Erdoğan'ın masasında oturacak.

Şimşek ve Kıntaş, tankların çalışmasını durdurmak amacıyla egzoz ve filtresini kapatma fikrini uygulayarak, yaklaşık 10 tankı havalimanına gitmeden durdurmayı başarmıştı.
    quote:

-http://aa.com.tr/tr/turkiye/cumhurbaskani-erdogandan-esnafa-iftar-daveti-/845617

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplamda kaç para harcandı bu yemeklere?
  • Davet edilecek kişiler nasıl seçiliyor ? Bizim peder diğer meslek gruplarına giriyor davetiye gelmedi bize
  • Çocukken illüzyonist vardı gönüllü bir çocuk istedi , çıktım bana dedi ki ne sorarsam kırmızı diyeceksin anlaştık mı ? Tamam dedim her soruya kırmızı diye cevap verdim sonra.

Sen kahramansın , Sen kahramansın.Bu da gazi maaşın , bu da devlette kadron.
    Nedense bu anım geldi aklıma.
  • Kisi=Ünlüler.

• Ulan gidin kendi paranızla yedirin milleti yeter lan ramazanda bile israfın anasını ağlattınız

• Ben olsam gitmem o davete yetimin hakkı var haram eden bi sürü kişi var o yemeğin paralarını masrafını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

a.necdet sezer'in oğlu levent sezer'in çankaya köşkü'nde yapılan düğünü ile ilgili birkaç ilginç not:

10. cumhurbaşkanı ahmet necdet sezer, cumhurbaşkanlığı döneminde oğlunu çankaya köşkü'nde gerçekleştirdiği bir törenle evlendirmişti.

sezer, o günkü sayaçları not ettirip elektrik ve su faturaları da dahil tüm masrafları cebinden karşılamıştı.

çankaya'da çok sade bir nikâh töreni yapan sezer, çok sınırlı sayıdaki davetlinin hediyelerini de kabul etmemişti.

sezer ailesinin düğününde başka dikkat çekici detaylar da vardı. o gün köşk'ün şoförleri çalıştırılmadığı, izinli olduğu için konukların çoğu taksiyle gelmiş ve nizamiyede inip, tören salonuna kadar yürümüşlerdi. izinli olan şoförler ise eşleriyle birlikte davetliler arasındaydı.

düğün yemeği de yine köşk’ün aşçılarına yaptırılmamış, dışarıdan sipariş edilmişti.

(elektirik ve su sayacını not etmek de ne mübarek , hz. ömer misin? saygı ve sevgiyi hak eden büyük insan.)

gece ile gündüz arasındaki farkı bilmek isteyenlere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.