Şimdi Ara

Cuma vaktine final sınavı koydular :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT: Arkadaşlar konuyu “Konu dışı özel”e açmadım diye trollemeyin lütfen hiç havamda değilim konu ciddi.

Bugün sabahın erken saatinde final sınavı vardı üniversitede. Teknik bir aksaklık oldu sınav saati kaydı ısrarlarıma rağmen sınavı cuma vaktine koydular. Sınav o kadar uzundu ki hızlı hızlı yapıp cumaya yetişmeye çalıştım olmadı. Öğlenin kazasını kılsam yeterli midir?
    Zaten sınav çok zordu leş gibi geçti Allah belamı verdi büte kalacam

Üniversitenin ilk dikkatsizliği değil bu. Her seferinde bir şekilde kurtardım ama bu sefer resmen kitlendim. Dilekçe yazsam ilgilenirler mi daha önce başına böyle bir olay gelen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elinden geleni yapmışsın bu kadar dövünecek ne var? İçin rahat olsun bence

• bimer e yazarsan rektörü fetöcü diye içeri bile attırabilirsin, selam ve dua ile. ya da öğlen namazını kılarsın olur biter. herhangi bir mazeretle(sınav dahil) cumaya gidemezsen öğle namazını kılabilirsin
  • Islamla yonetilen bir ulkede kabul edilemez bir davranis cb ye twitter dan yaz iceri alsinlar sorumlulari nasil boyle birsey olabilir hala aklim almiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadislere inandığınız için mi kafa yapınız böyle bilmiyorum ama bu kadar zorlamana rağmen gidememişsin nasıl vicdanın rahat değil?
  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Dövünmemin sebebi şu aslında; sınav gözetmeni hocalardan birisini araya sokmaya çalıştım hoca bana dedi ki “ben de kaç kere söyledim dikkat etmiyorlar, birisi dekan yardımcısı diğeri profesör zorlayamıyorum da”. Bana en çok koyan da bu oldu açıkçası. Rektörlüğe dilekçe yazacağım sanırıım.

• Final vaktine cuma namazı koymuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün derslerin son günü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.