Şimdi Ara

CUMA HUTBESİNİN KONUSU SOSYAL MEDYA TİRYAKİLİĞİ VE ÖZEL HAYATLARIN PAYLAŞILMASIYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne yazikki hepimiz bir sosyal medya hastası ve tiryakisiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepinizin Cuma günü mübarek olsun

• akp çocukları için ayırmışlar bu haftayı yani
  • sosyal medyada yazan ve görülen herşeye inanmayında denildi
  • Kardeş kusura bakma sadece AKP çocukları değil hepimiz sosyal medya bağımlısıyız mesela benim sosyal medya'ya girmediğim gün yok

• Birde Allah'ın normal hayatta yaptığımız her şeyi gördüğü gibi sosyal medya'da yaptığımız her şeyi görüyor denildi ben o anda hutbeyi dinlerken izlediğim filmler aklıma geldi baya bir kötü oldum Cehennem'i bildiğimiz halde hiç korkmuyor ve ürpermiyoruz bize Cehennem şaka gibi geliyor

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    okadar kişi oy verse tek başına iktidar olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sosyal medyayı kaç kişinin olumlu kullandığını düşünmek lazım.

Bu noktada veri çıkarılsa sosyal medya maymunları 10a 1 önde çıkardı..

Biz internetin her daim karanlık tarafını seven bir milletiz,açık konuşalım.Yasak olan her şeyi yapmak zaten mübah bu ülkede dolayısıyla bilmemkimin eşleri-sevgililerini takip edip edip mesaj yazanlar siyaset arenasında da sanal kahramanlar olarak ortaya çıkabiliyor dolayısıyla toplumun büyük bir kısmı hayatlarını sosyal medya üzerinden sanal şekilde yaşıyor.Birisi bir gönderiyi beğendi diye cinayetler işleniyor bu ülkede,o derece egolar zıplatıldı ancak bu durumlar zaten belli bir üst aklın projesi ve güzelde hayata geçiriliyor.

Sanal kahramanlar,değeri olamayan kişilerin değerli gösterilmesi ve kolay para kazanma noktasında da herşeyin mübah olduğu algısı yaratılması sosyal medyanın temelinde olan bir sistem dolayısı ile sosyal medyayı hayatları şekline getirenlerin yarattığı algının olumsuz sonuçlarıda bu mecraları kullanları çok etkiliyor.Dinayetin cuma hutbesinde dile getirilenler ilede bu konu çözüme kavuşamaz,halk nezlinde bir bilinç oluşturulmalı ve eğitim verilmelidir,bir kamu spotu oluşumu kurulmalıdır.

• Hutbede "israf yapmayın" okununca aklıma nedense devleti yönetenler geliyor ve gülüyorum
  • Evet kardeş sanki devleti yönetenler müsluman değilmiş gibi bir durum var ortada halbuki israf, yolsuzluk, adam kayırma vb ne varsa onlarda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medya veya TV'de gördüğünüz kurumsal medya fark etmez, coğu kez özel ayarlı haber ve gönderi , gerçek olsun veya olmasın, hazırlayıp yayar. medya takipçileri de onları ciddi gerçek sanıp dünya görüşünü oluşturur.

Bu medya kakafonisinden başınızı biraz ayırıp 5dk sakince düşünseniz, sorunu kendiniz de fark ederdiniz, Arap ibadethanelerinin bahsetmesine gerek yok.

• Kardeş Arap ibadethaneleri diyerek İslam düşmanlığınızı belli etmişiniz unutmayın İSLAM dini sadece Arap'lara değil tüm insanlara gelmiştir

• Diyanet ve hutbelerinin itibarı kalmadı istediklerini desinler

• Bencede artık öyle siyasi bir hal aldıki hutbe sonunda tüm cemaate Allah başımızdaki insanı başımızdan eksik etmesin diye ismini zikredip dua ettirecekler :)

• Cocuguna Ihlamur Kosk'unde mevlut okutanlari mi diyor.
  • Demekki insanlar doğru olanı yapıyor.Dan Brown'ının Başlangıç kitabını okuyun.Evet Sosyel medyada sahtep haberler çokmu çok ama sahte olmayan haberlerde oluyor Medyayı istedikleri gibi kontrol edemiyorlar artık Sosyel medya sayesinde herşey ortaya çıkıyor insanlar artık kolay kolay çakallık yapamıyor.Birşeyi kötüye kullanan insanlar var die herşeyi hiçe saymaya kalksak ohhh herşeyi ortadan kaldırmamız gerek.İyi oluyor hiç yoksa Dünyada gençler bu Din belasından kurtuluyor aydınlanıyor Sosyel Medya İnternet sayesinde gençler artık dinci yobazların laflarına kanmıyor tek korktukları şey budur yoksa diyanete ne Sosyel medya çok iyi oluyor inşallah bir 20 yıl sonra hepiniz yok olursunuz veya sayılarınız got gide düşer Dünya daha çok huzur bulucaktır!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş dünyada huzur ancak dine uymakla olur din olmadığı zaman insan boş bir sobaya benzer bu sobanın içi İslami bilgilerle donatılması lazım işte o zaman bu soba insanlara ısı veren bir araç olur işte bu sobanın kömürü ve odunu İslami olan tüm doğru bilgilerdir

• Ben hutbe bittikten sonra giriyorum camiye..hutbeye yakalanırsam da telefondan yazı okuyorum dinlemyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.