Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
31
Favori
84.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

1- Yemekhane

Öğrenci işlerinin oradan yukarı doğru çık. İlerde solunda

2- Ring

Kırmızı ve turuncular okul içinde ücretsiz. Ama yadyodan sonra ücrete tabi.

3- Finansbank ATM

Güzel sanatlar durağının oradan dümdüz hastaneye doğru devam et. Starbucks ı sor. varmadan görürsün atm yi.

Öğrenci işleri dediğiniz yadyo nun içindeki değil demi? Şu rektörlüğün oradaki mi? Personel için olan yemekhanenin ne tarafına düşüyor? Güzel sanatlar durağı da iş bankasının karşısındaki durak mı? Ziraat Bankası filan var. Balcalı Acil'in önü? Orada çünkü Starbucks tabelası gördüm de o yüzden sordum. Bu arada yemeği bitki cafe de yedim dürüm filan yapıyorlar iyiydi. Ama üniversite de pos cihazı yok sanırım hep nakit para geçiyor. Okul kaydın da ne diye ziraat bank kart verdiler o zaman bize? Başka hangi cafelerde yiyebilirim acaba hem cafe ismini ve nerede olduğunu ayrıca hangi yemekleri yenilebileceğini de söylerseniz sevinirim. Bir de hazırlık öğrencisi için başka yapılacak bir şey var mı? Mesela kayıt olurken seçmeli ders kağıdı vermişlerdi. İşte folklör, dans,müzik dersleri filan var. O kağıdı napayım vereyim mi? Bunun dışında kulüpler filan nerede oluyor? Nereye başvuracağız?

Son olarak kitap meselesi var. Bu yıl sertifika olayı çıkmış bilmem biliyor musunuz? Eğer o standda satılan 400-500 tl lik paket kitapları alırsak hazırlığı geçince Oxford onaylı ingilizce sertifikası vereceklermiş bu yıl çıkmış. Bilmiyorum bizi mi yiyorlar kitap alsınlar diye de sizce kitabı orjinal mi alayım yoksa fotokopi mi yapayım? O sertifika hakkında bilgisi olan var mı? Geçerliliği ne seviye de? Kitaplarda da Oxford yazıyor. Oxford'da da aynı kitap kullanılıyormuş.

• Öğrenci belgesi lazım vermediler. Haftaya vermeye başlayacağız yeni kaydolanları falan dediler. Ne iş anlamadım.
  •  Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu]

shits about to get heavy.avi

alttan gelen algoritmayı da çiğdem hoca verecekmiş.

nesne yönelimli programlamayı zekeriya hocadan almak.

@kdrsrsln
    senin program iyiymiş ya gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 15 Eylül 2014; 18:06:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu]

shits about to get heavy.avi

alttan gelen algoritmayı da çiğdem hoca verecekmiş.

nesne yönelimli programlamayı zekeriya hocadan almak.

@kdrsrsln
    senin program iyiymiş ya gerçekten.

Birinci ogretim icin de ders programini atabilirmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradan bakabilirsin.
  • Harç parasını internet üzerinden yatırdım ama sitede bankaya yatırılan para 0 olarak gözüküyor.Harç parasını yatıran arkadaşlar sizde de öyle mi? yoksa internetten yatırılınca mı öyle oluyor
  • Ne[M]esis kullanıcısına yanıt
    Ben gişeden yatırdım bende de yatırılan tutar "0" görünüyor bende dikey geçiş öğrencisi olduğumdandır diye düşünüyordum
  • Abi 764,5 yatırmıştım 2.öğretim için meğer ing olduğu için 1146,75 miş,Bir de bugün üstüne 350 liraya hazırlık kitapları bindi,ne yapacağım hiç bilmiyorum...
  • Ders kayıt sistemi 17sinde aktif olacağında bankaya yatan "0" gözüküyor. Bugün akşam veya yarın sabah düzelir sistem.
  • Biraz önce baktım,düzeltmişler.
  • yarın başllıyor kayıtlar genşler
  • Ne[M]esis kullanıcısına yanıt
    Bankaya yatan 0.00 -

Bende hala yukarıdaki gibi yazıyor.

Edit: simdi duzelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 16 Eylül 2014; 19:40:59 >
  • quote:

Buradan bakabilirsin.

hocam ders programını nerden buldun elektrık elektronık gecen senenın gozukuyor
  • ljames kullanıcısına yanıt
    bölümümün sitesinde paylasilmis dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 16 Eylül 2014; 22:37:57 >
  • quote:

bölümümün sitesinde paylasilmis dostum.

cok ılgınc ben senın bolume baktıgımdada 2013 cıkıyor :D
  • ljames kullanıcısına yanıt
    asistanin birinin kendi sayfasından ulasiyoruz bizim programa. normal yerinde degil zaten.

• quote:

asistanin birinin kendi sayfasından ulasiyoruz bizim programa. normal yerinde degil zaten.

tamam ozaman bende bakim bir tesekkurler :D
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    laaa arama sakın deli olursun.. ben sinir oldum saten o lavuğa bahsetmeyin bana ondan öldüresim geliyor artist artist konuşuyor bi book bildiğide yok..
    memur olarak mı çalışıyor ne işi görevi orada sadece telefona bakmakmıdır anlamadım gitti!! hayır yani cevap alamıyoruz adam gibi yaa bildiği tek şey sitede yazıyor!!
    bebe deme şuna birde
    çam yarması

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

1- Yemekhane

Öğrenci işlerinin oradan yukarı doğru çık. İlerde solunda

2- Ring

Kırmızı ve turuncular okul içinde ücretsiz. Ama yadyodan sonra ücrete tabi.

3- Finansbank ATM

Güzel sanatlar durağının oradan dümdüz hastaneye doğru devam et. Starbucks ı sor. varmadan görürsün atm yi.

Öğrenci işleri dediğiniz yadyo nun içindeki değil demi? Şu rektörlüğün oradaki mi? Personel için olan yemekhanenin ne tarafına düşüyor? Güzel sanatlar durağı da iş bankasının karşısındaki durak mı? Ziraat Bankası filan var. Balcalı Acil'in önü? Orada çünkü Starbucks tabelası gördüm de o yüzden sordum. Bu arada yemeği bitki cafe de yedim dürüm filan yapıyorlar iyiydi. Ama üniversite de pos cihazı yok sanırım hep nakit para geçiyor. Okul kaydın da ne diye ziraat bank kart verdiler o zaman bize? Başka hangi cafelerde yiyebilirim acaba hem cafe ismini ve nerede olduğunu ayrıca hangi yemekleri yenilebileceğini de söylerseniz sevinirim. Bir de hazırlık öğrencisi için başka yapılacak bir şey var mı? Mesela kayıt olurken seçmeli ders kağıdı vermişlerdi. İşte folklör, dans,müzik dersleri filan var. O kağıdı napayım vereyim mi? Bunun dışında kulüpler filan nerede oluyor? Nereye başvuracağız?

Son olarak kitap meselesi var. Bu yıl sertifika olayı çıkmış bilmem biliyor musunuz? Eğer o standda satılan 400-500 tl lik paket kitapları alırsak hazırlığı geçince Oxford onaylı ingilizce sertifikası vereceklermiş bu yıl çıkmış. Bilmiyorum bizi mi yiyorlar kitap alsınlar diye de sizce kitabı orjinal mi alayım yoksa fotokopi mi yapayım? O sertifika hakkında bilgisi olan var mı? Geçerliliği ne seviye de? Kitaplarda da Oxford yazıyor. Oxford'da da aynı kitap kullanılıyormuş.

şunu bir cevaplayıverin.

• Arkadaşlar ek kontenjandan Bilgisayar Mühendisliğini yazmayı düşünüyorum ancak bayağı tereddütteyim.

Bölüm İngilizce olmuş.Dersler tamamen ingilizce mi işleniyor?Yani hoca sınıfa girip tüm dersi ingilizce mi işliyor?

Hazırlık atlama sınavı yapıldı sanırım.Ek kontenjandan yerleşecek adaylar için ayrı bir hazırlık atlama sınavı mı olacak?Eğer olmayacaksa ek kontanjandakiler mecbur 1 yıl hazırlık mı okumak zorundalar?Bir de hazırlık dersleri başladı mı?Hazırlık sınıfı kitapları bayağı pahalı.Bunları ucuz olarak bulabileceğim bir yer var mı?Fotokopi yapılabiliyor mu?

Vize finaldaki sorular tamamen ingilizce mi ? Soruların ingilizce olması sizleri zorlamıyor mı?Türkçe iken bile özellikle Mustafa hocanın Algoritma dersini 4 sınıfta bile vermeye çalışanları duyunca gerçekten insan tekrar düşünüyor?Hala Mustafa Hoca mı giriyor?

Bilgisayar mühendisliğine giriş dersinde defterden alakasız sorular olabiliyor.Hala Fatih hoca mı giriyor?Ve sorular yine defterden çıkmıyor mu?

Barınma olarak yurt düşünüyordum.Aslanlar öğrenci yurdu dolmuş.Zaten çok pahalıydı.(Tek 8500 4 kişi 7000 söylenildi)Bizim tarzımızda bir yurt yok ev tutman lazım dediler.Fevzi Çakmak yurdu sanırım 6 kişilik.O yüzden pek düşündüğüm söylenemez.Çarşıdaki Sümer yurdu sanırım 4 kişilik.Hangisi daha iyi?Bir de yeni yapılan yarı özel yurtları bilen var mı?Duyduğum kadarıyla orda odalar 3 kişilik.Orada 2 kişilik ya da tek kişilik odalar mevcut mu?Üniversitedeki konukevleri var.Konukevlerini tavsiye eder misiniz?Bilenler var mı?

Ek kontenjandan yerleşecekler yurt ya da kykya ne zaman başvuracak?Yurtlarda yer kalmış mıdır?

Ekşide bayağı kötü yorumlar yapılmış özellikle bu sene için.Siz buna katılıyor musunuz?Bu sene çalışamadım.Tekrar hazırlanıp hazırlanmama konusunda çok kararsızım.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.