Şimdi Ara

Çukurova Elektrik Elektronik mi, Yoksa Osmangazi E.E. mi ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftaya tercihlerimi teslim edicem fakat bu konuda çok karasız kaldım hangisini üste yazarsam o gelecek. Osmangazi e.e. mi yoksa Çukurova e.e. mi ? 2sinin de eğitimi iyi fakat Çukurova daha köklü ama Osmangazi de Eskişehirde . İnsanların gözünde hangisi daha iyi acaba ? Yorumlarınızı bekliyorum Sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: anilerb

Arkadaşlar haftaya tercihlerimi teslim edicem fakat bu konuda çok karasız kaldım hangisini üste yazarsam o gelecek. Osmangazi e.e. mi yoksa Çukurova e.e. mi ? 2sinin de eğitimi iyi fakat Çukurova daha köklü ama Osmangazi de Eskişehirde . İnsanların gözünde hangisi daha iyi acaba ? Yorumlarınızı bekliyorum Sağolun
  • Eskişehir derim. Büyük oranda ingilizce olması , üniversitenin Eskişehir'de olması ve mühendislik konusunda hiçte yabana atılmayacak bir üniversite olmasından dolayı Eskişehir Osmangazi derim.
  • Ben senin yerinde olsam gaziantep üniversitesini seçerim.. :) Üniversite -Sanayi işbirliğinin en sağlam oldugu yer ve çok iyi mühendisler buradan çıkıyor..Doğuda olması puan sıralamasında birazcık geri olmasına sebep.. :)

Bu ikisinden birisi dersen tabiki Çukurova derim.. Eğer iyi bir mühendis olmak istiyorsan ileride..Sanayi de çalışcaksın okurken..eskişehirde nerde sanayi... Ve Eskişehirin puanının yüksek olması sadsce şehrin güzelolmasından kaynaklı..snaa okurken gerekn eğitimdir sehirin güzelliği değil.. :)
  • Ben gaziantepliyim zaten kendi şehrim çok güzelde olsa kendi şehrimde okumak istemiyorum :):):):) Eskişehirde de 1 yıl hazırlık sonra da 3 hafta endüstriyel tasarım okudum orayıda biliyorum :) Galiba heryeri bildiğim için karasız kaldım :) Osmangazinin eğitimi ve şehiri güzel, Çukurovanın ise eğitimi Osmandan biraz daha güzel :) Ben sadece diğer insanlar ne düşünüyo onu merak ediyorum
  • ikisinin eğitimini kıyaslayamam fakat mühendisliğin ESOGÜ de okunacağını biliyorum. Hem Eskişehir olması hem yaşamsal faaliyet olarak iyi olması bir adım öne çıkartır ESOGÜ yü. Zaten yaşadım ES ES te demişsin senin için zor olmamalı karar vermek Malum Adana'nın kendine has bir iklimi var.
  • Eskişehir'in puanını amma yükselttiniz ha..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

ikisinin eğitimini kıyaslayamam fakat mühendisliğin ESOGÜ de okunacağını biliyorum. Hem Eskişehir olması hem yaşamsal faaliyet olarak iyi olması bir adım öne çıkartır ESOGÜ yü. Zaten yaşadım ES ES te demişsin senin için zor olmamalı karar vermek Malum Adana'nın kendine has bir iklimi var.

ben adanalıyım.iklim konusunda haklısın hacım.eskişhrin iklimi neyse tam tersi.
    ama üni için bakhttp://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.guzelresim.info/resimler/1a51ukurova_niversitesi_kampus_ak_hava_tiyatrosu_resimleri.jpg&imgrefurl=http://www.guzelresim.info/resim/958-cukurova-Universitesi-anfi-tiyatro.html&usg=__LMDVhSu5rsS2Ht15jqG2IK22yRg=&h=480&w=640&sz=100&hl=tr&start=0&tbnid=xVmr1nXel_mNqM:&tbnh=131&tbnw=184&prev=/images%3Fq%3D%25C3%25A7ukurova%2B%25C3%25BCniversitesi%26um%3D1%26hl%3Dtr%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:tr:official%26biw%3D1366%26bih%3D587%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=131&vpy=258&dur=974&hovh=194&hovw=259&tx=165&ty=77&ei=dYtSTKuyEou7jAeq_uzCBA&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:6,s:0

deli kampüs var hacım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

ikisinin eğitimini kıyaslayamam fakat mühendisliğin ESOGÜ de okunacağını biliyorum. Hem Eskişehir olması hem yaşamsal faaliyet olarak iyi olması bir adım öne çıkartır ESOGÜ yü. Zaten yaşadım ES ES te demişsin senin için zor olmamalı karar vermek Malum Adana'nın kendine has bir iklimi var.

ben adanalıyım.iklim konusunda haklısın hacım.eskişhrin iklimi neyse tam tersi.
    ama üni için bakhttp://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.guzelresim.info/resimler/1a51ukurova_niversitesi_kampus_ak_hava_tiyatrosu_resimleri.jpg&imgrefurl=http://www.guzelresim.info/resim/958-cukurova-Universitesi-anfi-tiyatro.html&usg=__LMDVhSu5rsS2Ht15jqG2IK22yRg=&h=480&w=640&sz=100&hl=tr&start=0&tbnid=xVmr1nXel_mNqM:&tbnh=131&tbnw=184&prev=/images%3Fq%3D%25C3%25A7ukurova%2B%25C3%25BCniversitesi%26um%3D1%26hl%3Dtr%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:tr:official%26biw%3D1366%26bih%3D587%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=131&vpy=258&dur=974&hovh=194&hovw=259&tx=165&ty=77&ei=dYtSTKuyEou7jAeq_uzCBA&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:6,s:0

deli kampüs var hacım.

eyallah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Eskişehir'in puanını amma yükselttiniz ha..

Valla ya,Eskişehir'i eğitimi için seçen 100 kişiden en fazla 30 tanesidir.. :) Hiç kimse itiraz etmesin.. Türkiye'nin tam merkezinde bulunuyor olması ve şehrin güzel olması öğrencileri çekiyor..Bir de Anadolu Üniversitesi açıköğretimden dolayı baya popüler herkes oraaya gidiyor..

Puanın yüksek olma sebebi eğitimden falan değil,eğitimi güzel olabilir ama çok iyi değildir.. Ona göre tercih yapın...
  • Ben anadoluda okudum 1 sene ve OGÜ nün mühendislik eğitimi Anadoluyo bin basar. Anadolunun özellikle endüstri müh eğitimi kötü. İlk günden bir kızı ağlatan hoca bilirim. Mühendislik konusunda sadece anadolunun sadece adı var. Ama anadoluda sözellerde ve güzel sanatlarda çoğu universiteye bin basar :) Bu arada inşaat müh, kimya müh falan iyi onlara birşey diyemem :) Neyse bakalım seçicem birisini artık :)
  • üniversite şehrin içinde oldugu için ev kiraları ve yurt paraları biraz yüksek ama şehrin istediginiz yerine 45 dk. gidilebiliyor.gel gelelim üniversiteye…arkadaşımın dedigi aynen şuydu: derslerin aşırı zorluluğundan tut hocaların kendini beğenmişliği ve kimseye not vermemelerine kadar her yönüyle kötü dedi birde ikinci ögretimde(iö)dersi bitirsem de gitsem mantıgında oldugunu söylediler.arkadaşlarımın iö için genel yorumuda şöyle derslerde uykunuz gelebiliyor okulun o gündüz cıvıltısı olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.