Bildirim
Çukur emrah amir saç modeli nasıl yapılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
O sac tamamen dogal yolla olur uzaticaksin her gun yikayip geri taricaksin eger sacinin hamurunda varsa olur genelde kivircik olur boyle olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi saç tipini oluştur şu özentisi bırakın azıcık kendiniz olun liseli bebeler.
kanka herkesin farklı oluyo ya bende uzatacam 0 a vurdum mart nisan gibi sonra bi kere kestirdim düzeltmek için şuan uzatıyorum sadece ara makas attıracam bakalım nasıl oluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CockroachHunteR
kanka herkesin farklı oluyo ya bende uzatacam 0 a vurdum mart nisan gibi sonra bi kere kestirdim düzeltmek için şuan uzatıyorum sadece ara makas attıracam bakalım nasıl oluyorolm mart nisanda sıfıra vurduysan şuan resimdeki gibidir zaten
-
Yüz ve saç tipini görmeden söylemek mümkün olmaz
-
Kanka çok ilginç 5 nisanda 0 a vurdum şimdiye kadar 1 defa kestirdim düzelmek için şuan saçım daha kaşıma bile gelmiyo eskiden çok hızlı uzardı şusn kısa bile sayılırquote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernessolm mart nisanda sıfıra vurduysan şuan resimdeki gibidir zaten
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Strestendir o
amrah amir ile saçım hemen hemen aynı. benimki biraz daha kıvırcık hali. uzatacaksın yapacak bişey yok. hem bu hali hem bağlamış halinin aynısını yapabiliyorum. amrah amir adamdır.
-
Nasıl yapabiliyosun yöntem ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X