Bildirim
Cübbeli Ahmet Hoca verdi veriştirdi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu da oğlu
bunların Allah bin belasını versin din üzerinden paraları cukkalayıp krallar gibi yaşıyor. bunları adam yerine koyanın...
birde demezmi ki işte kitap satıyorum bi onun gelirleri felan hiç bir hacı hocaya güvenmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 27 Nisan 2019; 19:13:36 >
-
İzlemeye gerek yok birilerinide eleştirmişse doğru veya yanlış menfaatine uymadığı için eleştirmiştir.Ciddiye almıyorum bu şahsı bence sizde ciddiye almayın.Dikkat çekmek için açıklama yapıp duruyor zaten...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EEE cukka meselesi boru değil. -
jet fadıl için iyi yönde fetva veren siyonist islamcıdan hayır gelmez hatta hacı hoca tayfasından hiç gelmez -
Videoyu seyretmekte fayda var.
En Beğenilen Yanıtlar

İzlemeye gerek yok birilerinide eleştirmişse doğru veya yanlış menfaatine uymadığı için eleştirmiştir.Ciddiye almıyorum bu şahsı bence sizde ciddiye almayın.Dikkat çekmek için açıklama yapıp duruyor zaten...
|
EEE cukka meselesi boru değil.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X