Şimdi Ara

ctrl-alt-del kombinasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp home edition yüklü notebookta (acer 5601)ne yaptıysam task manager açamadım.sanırım admin şifresi gibi bişey soruyor.bunu sadece format atarak mı kaldırabilirim çünkü bilmiyorum şifreyi hatta şifre soran herhangi bi yer de yok:)bunca yıldır xp pro kullanıyodum hiç böyle bişeyle karşılaşmamıltım

ayrıca gizli dosyaları gösteremiyorum.nod 32 ile taratırken gizli dosya isimleri gözüküyor fakat (folder options) seçeneği çıkmıyor ki gizli dosyaları açabileyim,yani o seçenek penceresi gözükmüyor..

dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım, umarım yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar...

• arkadşım sanırım virus girmiş antivir yükleyip taratmanı tavsiye ederim.
    antivir free Tıkla

• ama eset nod 32 yüklü ve full tarama yaptım herhangi bir uyarı vermedi,silmesi gerekenleride sildi aslında
  • virüs işine benziyor. arkadaş gibi bende avira tavsiye edeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_daw666

xp home edition yüklü notebookta (acer 5601)ne yaptıysam task manager açamadım.sanırım admin şifresi gibi bişey soruyor.bunu sadece format atarak mı kaldırabilirim çünkü bilmiyorum şifreyi hatta şifre soran herhangi bi yer de yok:)bunca yıldır xp pro kullanıyodum hiç böyle bişeyle karşılaşmamıltım

ayrıca gizli dosyaları gösteremiyorum.nod 32 ile taratırken gizli dosya isimleri gözüküyor fakat (folder options) seçeneği çıkmıyor ki gizli dosyaları açabileyim,yani o seçenek penceresi gözükmüyor..

dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım, umarım yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar...

gizli dosyaların gözükmemesi virüsten değil kayıt defterine birşey ekliyorsun sorun çözülüyor google amcadan arat bi bulursun ben yaptım çok basit bi işlem

• quote:

Orjinalden alıntı: waRRioR

quote:

Orjinalden alıntı: mr_daw666

xp home edition yüklü notebookta (acer 5601)ne yaptıysam task manager açamadım.sanırım admin şifresi gibi bişey soruyor.bunu sadece format atarak mı kaldırabilirim çünkü bilmiyorum şifreyi hatta şifre soran herhangi bi yer de yok:)bunca yıldır xp pro kullanıyodum hiç böyle bişeyle karşılaşmamıltım

gizli dosyaların gözükmemesi virüsten değil kayıt defterine birşey ekliyorsun sorun çözülüyor google amcadan arat bi bulursun ben yaptım çok basit bi işlem

şimdi mesela ctrl-alt-del yapınca ''görev yöeticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı ''diyor,bende herhangi şifre fln yok,mecburen formatmı atmalıyım,atmasına atarım ama eski laptop ,driverlarla uğraşmak istemiyorum...

gizli dosyaları göstermemesi sanırım acer kendi prog alakalı bişey gibi gözüküyor,ama çözemedim sorunu...

• ufak bi google araştırmasıyla task manager olayını çözebildim.
    başlatı tıklayıp çalıştırdan ''REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f''
    yazınca sorun çözüldü.
    şimdi gizli dosya olayını da çözersem sorun kalmıyor:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ctrl+shift+esc denediniz mi?

ya da çalıştır'a (win+r) taskmgr.exe yazıp enter'a basmayı deneyin bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 15 Ağustos 2008; 2:04:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.