Şimdi Ara

CTRL ALT DEL disk hatası veriyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PC CTRL ALT DEL DİSK HATASI VERİYOR İKİ ÜÇ GÜN KULLANIYORSUN SONRA PC DONUYOR KAPATIP AÇMAYA ÇALIŞIRKEN SİYAH EKRANDA CTRL ALT DEL DİSK HATASI DİYOR VE BİR DAHA AÇILMIYOR FORMAT ATIYORSUN GENE AYNI ŞEYLER DEVAM EDİYOR NE OLUR BUNUN HATASI ACABA
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yüklediğin Xp versiyonundan olabilir biraz daha açsan.
  • PC açılırken gelen hata : Dısk okuma hatası /
    yeniden başlat : ctrl+alt+delete

Bu HDD'den kaynaklanan veya yanlış bölümleme (partition) hatasından kaynaklanan bir sorundur. HDD'yi tüm bölümleri silip Lowlevel Format ile komple işlemden geçirip, sonra tekrar bölümleyip deneyebilirsiniz. Aşagıdaki konularıda bir inceleyin yardımı olacaktır.

HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım
    Bozulan HardDisk'lerinizi Tamir Edin
    Harddiskinizde Bad Sector Varsa Mutlaka Okuyun!
    Bad Sector-Lowlevel Format
    Low Format nedir ve Nasil atilir?

• bende bu hatayı aldım ama pc yenı oldugu ıcın(2gun once aldım) bad sector falan bana pek mantıklı gelmedı ve hdd kablosunu anakart ustundekı baska bi porta taktım ve hata vermeden açıldı herkezde aynı şey olucak diye bir kaide yok o yuzden bunu bı denemeden karar vermeyın konu hakkında bilgisi olmayan arkadaslar icin yazdım bu yorumu belki sizede çözüm olabılır iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear_B

bende bu hatayı aldım ama pc yenı oldugu ıcın(2gun once aldım) bad sector falan bana pek mantıklı gelmedı ve hdd kablosunu anakart ustundekı baska bi porta taktım ve hata vermeden açıldı herkezde aynı şey olucak diye bir kaide yok o yuzden bunu bı denemeden karar vermeyın konu hakkında bilgisi olmayan arkadaslar icin yazdım bu yorumu belki sizede çözüm olabılır iyi geceler

Konuyu hortlatmışın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProsTRiKe

quote:

bende bu hatayı aldım ama pc yenı oldugu ıcın(2gun once aldım) bad sector falan bana pek mantıklı gelmedı ve hdd kablosunu anakart ustundekı baska bi porta taktım ve hata vermeden açıldı herkezde aynı şey olucak diye bir kaide yok o yuzden bunu bı denemeden karar vermeyın konu hakkında bilgisi olmayan arkadaslar icin yazdım bu yorumu belki sizede çözüm olabılır iyi geceler

çook fena
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

quote:

Orijinalden alıntı: ProsTRiKe

quote:

çook fena

ehh bıraz oyle oldu ancak benım amacım konuyu hortlatmak deıl arkadaslara yarımcı olmaktı :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CsGo shift ve ctrl sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.