ARKADAŞLAR PC CTRL ALT DEL DİSK HATASI VERİYOR İKİ ÜÇ GÜN KULLANIYORSUN SONRA PC DONUYOR KAPATIP AÇMAYA ÇALIŞIRKEN SİYAH EKRANDA CTRL ALT DEL DİSK HATASI DİYOR VE BİR DAHA AÇILMIYOR FORMAT ATIYORSUN GENE AYNI ŞEYLER DEVAM EDİYOR NE OLUR BUNUN HATASI ACABA
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Yüklediğin Xp versiyonundan olabilir biraz daha açsan.
PC açılırken gelen hata : Dısk okuma hatası / yeniden başlat : ctrl+alt+delete
Bu HDD'den kaynaklanan veya yanlış bölümleme (partition) hatasından kaynaklanan bir sorundur. HDD'yi tüm bölümleri silip Lowlevel Format ile komple işlemden geçirip, sonra tekrar bölümleyip deneyebilirsiniz. Aşagıdaki konularıda bir inceleyin yardımı olacaktır.
bende bu hatayı aldım ama pc yenı oldugu ıcın(2gun once aldım) bad sector falan bana pek mantıklı gelmedı ve hdd kablosunu anakart ustundekı baska bi porta taktım ve hata vermeden açıldı herkezde aynı şey olucak diye bir kaide yok o yuzden bunu bı denemeden karar vermeyın konu hakkında bilgisi olmayan arkadaslar icin yazdım bu yorumu belki sizede çözüm olabılır iyi geceler
quote:
Orijinalden alıntı: Fear_B
bende bu hatayı aldım ama pc yenı oldugu ıcın(2gun once aldım) bad sector falan bana pek mantıklı gelmedı ve hdd kablosunu anakart ustundekı baska bi porta taktım ve hata vermeden açıldı herkezde aynı şey olucak diye bir kaide yok o yuzden bunu bı denemeden karar vermeyın konu hakkında bilgisi olmayan arkadaslar icin yazdım bu yorumu belki sizede çözüm olabılır iyi geceler
Konuyu hortlatmışın :)
quote:
Orijinalden alıntı: ProsTRiKe
quote:
çook fena
quote:
Orijinalden alıntı: haymanali2006
quote:
Orijinalden alıntı: ProsTRiKe
quote:
çook fena
ehh bıraz oyle oldu ancak benım amacım konuyu hortlatmak deıl arkadaslara yarımcı olmaktı :(